• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LIQUID_SOUND: óóó, ano! :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: No u Bansethu preci! Pozvu te Terko! ;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: jop, to znám, vozili jsme tam med... na to jsem zapomněla, díkec ,)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: Je tu mezi domy takové dřevěné bistro s dětským koutkem směrem na Krč. Chodila jsem tam s maminkami z nemocnice na úvodní schůzky. Byl to zároveň obchod s různymi eko nebo homemade výrobky včetně oblečení. Na jméno si teď nevzpomenu, ale v práci v pondělí mohu zagooglit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AXTHEB: nevim. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    POZITRON: A ona existuje nahoře bez hospoda, která není z týhle kategorie podniků?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: at nejses prekvapena, je to takova ctyrka, smradlavy zachody, mejdlo v sitce a podobne. chodili jsme tam pred lety po skupinovy terapii. :) pokud se teda za tu dobu neco nezmenilo.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ACIDQA: njn... v tomhle je to tu trochu nevesele...
    ALDARION: asi jo :) tu co je nad vchodem...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Pokud myslíš palačinkárnu nahoře v Novoplaze, tak ta je fajn. Poněkud dražší, ale milá obsluha, jsou ochotní se nějak přizpůsobit (udělat ledový čaj bez cukru, tuhle palačinku, ale bez tohohle a s tímhle a tak), kafe pitelné, křesílka pohodlná, palačinky jedlé. (Jen neumí udělat galette s vajíčkem, udělají palačinku a vedle vajíčko na pánvičce a pak ho na ní šoupnou, což mi připadlo strašně trapný, ale každý nemá kung-fu postaršího Bretonce. :D) Schůzku nebo práci si tam dokážu velice dobře představit.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAWERICK: tak nemusi to byl vylozene kavarna, ale idealne misto, kde se da zasit na pracovni schuzky, posedet dele nez hodinu, odeslat par emailu, pit normalne pozivatelny kafe...Trochu jsem se obavaal podobne odpovedi, kterou jsem dostala od tebe. ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ACIDQA: jako fakt kavarna? To je obavam se trochu problem...
    Jedna celkem uchazejici je v novoplaze... a mozna v eltodu... a to je tak asi vsechno...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj, máte tipy na nějaké kavárny na Lhotce? Okolí Novodvorské třeba? Existuje tady něco?
    Mám nohy, ale chodit/jezdit jen na Půlku a do Periferie do Braníka už mě neba.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: je to narazovy, dam vedet;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MACCINO: asi bych si měla rozšířit obzory, kdy se tam chystáš? :)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: u Pulky... my tam vetsinou koncime, kdyz se setmi. maj docela dobry pifko a kozy muzu doporucit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Slušný
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: Olympia, vedle normy a pekingu na Pujmanové?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KORKMAZ: to je kde?
    GINGERPOWER
    GINGERPOWER --- ---
    Ul. Nuselská mě fakt baví. Každý den to je (ne-)průchozí/(ne-)průjezdné jinak, každý den jiná komedie. Dneska se postavili cajti naproti tescu a co 2min zastaví auto, co tam vjede do zákazu...
    Nemají třeba v plánu to někdy dokončit? :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KORKMAZ: tam miluju ten 1m sirokej chodnicek :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    V olympii nově všehochuť anebo konec diskriminace dolňáků...takle má vypadat správná emancipace!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam