• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Žádné lístky za parkování se nedávají, za tři měsíce přijde majiteli pokuta
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: No nevim. Teď je na ulici mnohem víc místa, takže to imho naopak nikoho tak moc pálit nebude.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JENDAVB: navíc by teďka měl mít za steračema nějaký lístky od měšťáků ne ?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GUDRUN: bonzovani funguje stačí hrníček slunečnicoveho oleje výlet vedle auta zavolat na hasiče že je u auta Mastnej flek a přijedou na majakach zasipou to a auto odtáhnou do 20 minut Ale mě je tohle proti srsti přeci když má to auto SPZtku a je to vrak tak není tak těžký toho člověka obeslat 3x doporučeně a pak to auto odtáhnou a po roce ho prodat v aukci Navíc teda tomu trololu So jezdí v autě z těma kamerama to tam musí nějak upozorňovat ...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JENDAVB: osobně jsem zvědavá, věřím tomu, že na do půl roku dojde. Ale doufala jsem, že to bude rychlejší. Jsem zvědavá, zda na to půjdepoužít nějaký systém bonzování - ještě jsem se nezajímala, ale pokud nezmizí do září, budu se obtěžovat to zjistit, zda ty vraky můžu nabonzovat.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    PISKVOR: v Podoli jich dost odvezli.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JENDAVB: Filtruj, řeší se už měsíc. TL;DR: Ne.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    odstraňování vraku se ze zonama konat nebude ?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    volna ulice Pujmanový za 10CZK/hod mě celkem mile překvapilo..
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MACCINO: zahrádka velká, jenže nábytek ze palet a cívek je sice cool, ale sedět se u toho pořádně nedá a celkově to má takovej špinavej dojem
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GUDRUN: ta zaviracka je brzo no
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MACCINO: neni lepší než v Pohodě & zavírají brzo
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUID_SOUND: to je něco nového?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    trochu me prekvapuje, ze se tady nemluvi v teto souvislosti o Nakym kafi. zahradka velka jak svin a dobry pivko.
    IKA
    IKA --- ---
    Okolo súdu a vozovne sa v súvislosti so zónami objavili nejaké nové zákazy státia, ale ďalej sa na nich parkuje. Celkovo je tu menej parkovacích miest (a vraky samozrejme nezmizli.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND:tak ono je to hodně o tom, kterej hospodskej tam je, hudba, rychlost obsluhy a tak, ale proste jako hospoda nejvic cajk tady siroko daleko. kdyz se jestse kourilo, tak jsme vic chodili do Zlejch, kdyz jsem nechtela smrdet, ale ted uz hlavne Pohoda. Jo a zahradku to ma taky. malou, ale ma
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Právě. Mně Baretta nikdy jako bar neseděla. O to vážnější to objevení Pohody je.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: do POhody rozhodne na pivo lip, nez do Baretty :-) i kdyz nedavno zase zdrazili
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ja jsem diky parkovani ve Vrsovicich resp. diky cestam domu zjistil, ze kdyz uz maj holt u Bansethu zavreno tak nemusim nutne do Barety, ale muzu do Pohody. Asi to auto prodam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KORKMAZ: Imho většina z nich vůbec netuší, kolik to stojí.

Mimochodem za 3 roky, co mám tohle auto mi při parkování před barákem odřeli oba nárazníky, promáčkli oboje pravé dveře a poškrábali bok u PZ kola. Kdybych to měl opravovat, tak za to míň než 20 tisíc nedám.

Takže i pokud by měla jediná změna být že se bude parkovat podle předpisů a ne na hromadě, tak za mne dobrý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam