• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    uz sem vyzkousel muzu doporucit https://sonkimbab.com/
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    korejsky bistro posunulo otviracku na 17/6, uz ale vyvesili menu

LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    8. června V Horkach otevira korejske bistro... tak sem zvedavej na jejich kimči
    N_I
    N_I --- ---
    CABI
    CABI --- ---
    Rozhovor o hownu:
    Starostka Prahy 4 Michalcová: Pokud to půjde, budeme ctít kontinuitu s kroky předchozího vedení - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/...ud-to-bude-mozne-budeme-ctit-kontinuitu-s-kroky-predchoziho-vedeni/
    MJECH
    MJECH --- ---
    Už tenhle pátek na čtyřce, konkrétně na Pánkráci, koncert s dobrovolným vstupným: [ Belarusian Hardcore: Force Events! & Tired Out / koncertconcert / 31.5.2019 / CR - Praha - Café Na půl cesty ]

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BIDAK: no,tak to t4eba v druhý vlně :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KETHAMINA: Jasně! Na Synkáči. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hele,co udělat sraz Lhotka/Krč - zdá se, že bydlíme docela blízko :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ACIDQA: napadlo je to rozmetat sekackou pekne v sobotu v 10 rano. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA: omluvte mou nesrozumitelnost - T9 z vás udělá dementa za vás :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: teď prej u na naši MČ už došel pokyn s magoše, že se má sekat max 3x ročně a nechavat porost, co nejvyšší.
    BULHI
    BULHI --- ---
    OMNIHASH: asi bych to uplne nestrhal, jak ty, ale byl jsem tam 2x pri nedavne navsteve rodny hroudy a taky jsem byl trochu rozladenej :) phocko fakt spatny, bun bo nam bo mi prislo celkem dobry.. mozna jsem cekal moc, po par nadsenejch referencich od znamejch
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: u nas je neposekano. A ta “louka” je plna psich hoven. Doufam, ze nikoho nenapadne to sekackou rozmetat po okoli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: hypoteticky jo, ale u nás Lhotka/Krč je posekáno před 8-14 dny.

První den to bylo jen asi 20cm na šířku po obvodu kolem chodníku a říkala jsem si, že na to snad přišli a nechají zbytek bejt, ale do 24h dojely s těmi pojízdnymi traktory a zplundrovali vše na úplný minimum délky, kdyby teď nepršelo, tak to jistě chcíplo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MYJKA: Ted si o tom ctu a pokud je to tak, tak nekdo vzal rozum do hrsti a hodnotim to jako sympaticky pocin :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: Prvni odkaz co vyplivl google
    V některých českých městech omezí sekání trávníků, mají lépe zadržovat vodu. Mohou vznikat i květinové louky | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...ravniky-melo-by-to-pomoct-zivotnimu-prostredi.A190521_085315_ln_domov_krku
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MYJKA: Tak to slysim prvne
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: A neni ted neco, jakoze se neseka trava kvuli suchu?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Netusite co se deje se zahradni firmou ktera ma na starost udrzbu mestske zelene na p4? V ulici svatoslavova, u kostelu je park s travou, ta uz ma skoro pod kolena coz by nebylo nic hrozneho. Nicmene par dni zpet jsem tu videl tu zelenou plochu obstaravat postarsi pani se sekackou, klasickou tlacenou, trochou odhodlani, peti plastovejma popelnicema na posekanou travu a dodavku kterou to asi chtela odvazet. Prislo mi v tu chvili ze pani je odvazna moc protoze te louky je fakt kus, to doceni az clovek co ma se sekackou neco nalitano. Pani jsem tu videl jednou, do travniku vykousala super dva pruhy a dal se nic nedeje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam