• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    gastronomicke okenko cislo dve, sice za hranicemi Prahy 4, ale pro nasince za humny. V tureckem bistru na Bohemce pečou kazdy den certvy burek. A pod pultem nabizeji i bajnou polevku Kalle Paçe z ovčí hlavy. Na kocovinu a rymicku nic lepsiho neni.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zajímavý, když jde o auto, kolik lidí se vybarví: každý dle svých možností, každému dle jeho potřeb!
    FTN
    FTN --- ---
    Taky vlastním auto, ale po magistrále s ním projedu asi dvakrát za rok. Pokud nemám třeba nemohoucí babičku, tak je to zbytečný. Jezdit do práce autem v Praze je idiocie. :|
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: vím já? když platíš za auto, proč jsou všechna parkovací místa věčně obsazená?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ADITU: Kdyz za psa platis, poroc jsoui porad vsechny travniky pochcany a posrany?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak si vem kolik stoji m2 v Praze a porovnej to s tim ze za modry platis 1500kc rocne, takze vlastne to zadarmo je. Sam vlastnim auto, ale chapu to tak, ze ve meste byt automobilistou do jiste miry leze do komfortu druhym. Jako u vseho jde o to najit roumnou miru kompromisu, mezi autama a obyvateli
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PISKVOR: jeste jsem to nedocetl, je to sakra dlouhy, vracim se k tomu ve volnych chvilkach po kouscich, ale skvely. narovinu priznam, ze jsem o tom takhle v sirsim urbanistickym kontextu nikdy nepremyslel, ale dava to velkej smysl.
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: za psa taky městu platíš, takže jaký zdarma? ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: A co ještě si předplácím, a proč ne i palivo?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LIQUID_SOUND: Vy nečetli, a přesto komentovali?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    uprimne me vic stve ze vsechny travniky jsou posrany a pochvcany od psu, copek je to nejake lidske pravo mit zachod pro psa zdarma ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pkud nekde bydlis, platis za byt, platis dan z nemovitosti, mestska cast dostava cast tvych dani. Takze moznost zaparkovat si predplacis bohate.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PISKVOR: Nejsem si jistej, jestli nejde o ironii, nicmene erar holi provoz automobilu co to jde. A prestoze si myslim, ze nejaka forma regulace vjezdu do mest je potreba, tak se da imho jen tezko mluvit o nejaky dotaci ve forme ‘parkovani zadarmo’.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CABI: Jak to resi skutecnost ze kde muze byt prechod jsou betonove zatarasy?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: TL;DR: autokomunismus nefunguje, jako ostatně žádný komunismus. Parkování zadarmo^Wbezplatně je sakra drahá dotace: "já si pořídil auto, město, zaplať mi provozní náklady!"
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: popravde, odbocovat z nuselsky do Svatoslavovy je fakt desivy. Silnice je tam natolik uzka, s parkovacimi misty, ze je mi hodne neprijemny tam vjizdet. Bojim se vzdycky ze tu zatacku nevykroutim dostatecne a dojde ke kolizi s protijedoucim autem. Je to trochu nestastne vyresena krizovatka, i kdyz jsem rad, ze pro chodce je tam vice prostoru.
    CABI
    CABI --- ---
    REDSNAKE: doporucuji si na vychladnuti precist treba tohle (opravdu cele az do konce) a zamyslet se, proc vubec existuji mesta:
    Lepší parkování • Blogy Respektu
    https://pbednargmail-com.blog.respekt.cz/lepsi-parkovani/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FTN: Tak jako prechod by nikoho nezabil, ostatne tam byl i drive. Zas tak silny pohyb chodcu tam neni
    FTN
    FTN --- ---
    Já bych ty lidi a ty jejich chodníky zakázal!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Cesta v Vinohrad do Nuslí, aneb jak jsem se dnes zase jenom úplně zbytečně, ale nebetyčně nasral.

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč se tady už nedá odbočit doprava a jsou tam nějaké stupidný betonové zátarasy? Jediná trasa tak vede přes autobusovou zastávku s poměrně intenzivním provozem MHD, takže v pravidelných intervalech je kompletně celá ulice zablokovaná vystupováním a nastupováním lidí.

https://www.google.com/...!1s0x470b9386df1d3d9b:0xed6456db09f8f5e1!2m2!1d14.4495687!2d50.0605461!3e3

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč je tahle křižovatka designovaná jak je designovaná? Po hlavní směrěm z michle při odbočování do svatoslavovky je problém odbočit. Auta najíždějící z ulice v Horkách blokují vjezd z hlavní do Rostislavovy, Samozřejmě při pokusu o odbočení do rostislavovy, která je zablokovaná provozem z horek dojde k zablokování provozu při pokusu o odbočování do horek z hlavní.

https://www.google.com/maps/place/50°03'42.2"N+14°26'46.4"E/@50.061721,14.4456598,186m/data=!3m2!1e3!4b1!4m17!1m10!4m9!1m3!2m2!1d14.4462497!2d50.0617033!1m3!2m2!1d14.4494325!2d50.0604721!3e3!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d50.0617207!4d14.4462073

Dneska jsem si tam popojížděl asi patnáct minut jak idiot, a to tudy jezdím už skoro deset let a ten provoz tam nikdy tak tragickej nebyl.

Katastrofa. Hlavně že jsou všude chodníky na osm prdelí.

Pardon, jsem trochu rozhořčen jak je asi poznat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam