• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    CLUSMAN: musel jsem si ten rozdil vygooglit... znamena to teda, ze tu jime vsichni vicemene shawarmu a ne kebab, jestli to chapu spravne
    Topped differently
    https://recipes.timesofindia.com/...etween-kebab-and-shawarma/photostory/63530670.cms?picid=63530675
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Ted jsem zakrojil jeste chleba od nich a je teda HODNE bozi, sice stal asi 90korun, ale lepsi chleba jsem asi nemel!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    HAWKENS: jo co se tyce kebabsnu, je fakt dobrej vynunanej, zadnej trash food ikdyz je to tedy spis shawarma nez kebab
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Zkouseli jste uz kebab na Dvorcich? Za nas je to jeden z nejlepsich v Praze. A super, ze se tam po tech x pokusech chytlo neco poradnyho...

https://www.facebook.com/gemuse.corner/
    BAAL
    BAAL --- ---
    Co se tyce prihranicnich oblasti a dobrot v nich, tak jsem dnes byl na rychle snidani v http://www.pekarnapraktika.cz a takto super skoricoveho sneka jsem snad jeste nemel, slecna mela koblihu a byla taky bozi

LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    gastronomicke okenko cislo dve, sice za hranicemi Prahy 4, ale pro nasince za humny. V tureckem bistru na Bohemce pečou kazdy den certvy burek. A pod pultem nabizeji i bajnou polevku Kalle Paçe z ovčí hlavy. Na kocovinu a rymicku nic lepsiho neni.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zajímavý, když jde o auto, kolik lidí se vybarví: každý dle svých možností, každému dle jeho potřeb!
    FTN
    FTN --- ---
    Taky vlastním auto, ale po magistrále s ním projedu asi dvakrát za rok. Pokud nemám třeba nemohoucí babičku, tak je to zbytečný. Jezdit do práce autem v Praze je idiocie. :|
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: vím já? když platíš za auto, proč jsou všechna parkovací místa věčně obsazená?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ADITU: Kdyz za psa platis, poroc jsoui porad vsechny travniky pochcany a posrany?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak si vem kolik stoji m2 v Praze a porovnej to s tim ze za modry platis 1500kc rocne, takze vlastne to zadarmo je. Sam vlastnim auto, ale chapu to tak, ze ve meste byt automobilistou do jiste miry leze do komfortu druhym. Jako u vseho jde o to najit roumnou miru kompromisu, mezi autama a obyvateli
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PISKVOR: jeste jsem to nedocetl, je to sakra dlouhy, vracim se k tomu ve volnych chvilkach po kouscich, ale skvely. narovinu priznam, ze jsem o tom takhle v sirsim urbanistickym kontextu nikdy nepremyslel, ale dava to velkej smysl.
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: za psa taky městu platíš, takže jaký zdarma? ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: A co ještě si předplácím, a proč ne i palivo?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LIQUID_SOUND: Vy nečetli, a přesto komentovali?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    uprimne me vic stve ze vsechny travniky jsou posrany a pochvcany od psu, copek je to nejake lidske pravo mit zachod pro psa zdarma ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pkud nekde bydlis, platis za byt, platis dan z nemovitosti, mestska cast dostava cast tvych dani. Takze moznost zaparkovat si predplacis bohate.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PISKVOR: Nejsem si jistej, jestli nejde o ironii, nicmene erar holi provoz automobilu co to jde. A prestoze si myslim, ze nejaka forma regulace vjezdu do mest je potreba, tak se da imho jen tezko mluvit o nejaky dotaci ve forme ‘parkovani zadarmo’.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CABI: Jak to resi skutecnost ze kde muze byt prechod jsou betonove zatarasy?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: TL;DR: autokomunismus nefunguje, jako ostatně žádný komunismus. Parkování zadarmo^Wbezplatně je sakra drahá dotace: "já si pořídil auto, město, zaplať mi provozní náklady!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam