• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: to vím, měl jsem to ob barák :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: posledně když to tam takhle zavřeli, tak to byl výbuch perníkový varny :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite co se deje v ulici svatoslavova? Z obou stran ulice uzavrena cajtama, jsou tam i hasici
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Koukám na novinku v Barretě)

    Jsme zpět! Dlouho jste o nás neslyšeli, to neznamená, že jsme zaháleli. V podzemí pod barem se dlouho kutalo, měřilo, řezalo, vymýšlelo a plánovalo. Ale dobrá věc se podařila a máme čtvrtého člena naší #Baretta rodiny - zbrusu nový podnik Baretta Kitchen. Najdete jej pod dobře známým barem, kterým musíte projít a pod schody se dáte doprava. Otevře se vám jiný prostor, než z našich podniků znáte. Cihlové sklepy mají své osobité kouzlo a tomu bylo vše přizpůsobeno. Prozatím je podnik ve zkušebním provozu a otevřeno je Po-So od 17h do doby, dokud jsou hosté. Nejdéle však do 1 hodiny ráno. Mistr kuchař Filip Petricek bude každý týden připravovat speciální nabídku - tento týden je to dýňová polévka s kokosovým mlékem a kari a hovězí líčka s dýňovo-bramborovým pyré. V první polovině listopadu se můžete se také těšit na Svatomartinskou husu. Na stálém jídelním lístku je výborný cesar salát, žebra, křídla, burger a drobnosti jako Filipem připravená kachní paštika a vepřový rilettes. Oboje ochutnáno a můžeme říct, že je to vynikající. Tak se těšíme, že vás přivítáme v novém.
    SM3
    SM3 --- ---
    CERNAAMODRA: Chodím okolo často a mívají otevřeno hlavně večer/odpoledne, už jsem si tam chtěl několikrát něco dát, ale vždy tam cekalo x lidí na jídlo, vizitka sice dobrá, ale nebaví mě čekat x ty v řadě, tak snad jednou ;)
    LITTLEWONDER: Díky za tip na Burek, zkusil jsem párkrát na Budejovické vedle Fia a díky ne, to je jak když ten sýr tam zapomněl dát :( Ale možná jsem jen rozmazlený z Balkánu...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    HAWKENS: tak sem to zkusil a je fakt v topu, jel sem kolem po praci a 10 min cekacka jaka byla fronta.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    add podchod do Vrš... už je zasypáno a roste na čtvrtém nástupišti zastřešení... do provozu to má jít 27.11. jestli se nepletu...
    foto (není moje) zde https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/191004/#IMG_5392.jpg
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    CLUSMAN: Chodim okolo minimalne dvakrat denne a vidim je otevreny tak jednou tydne, to nevim, jestli je to dobra cesta k tomu se tam udrzet dyl nez predchozich pet pokusu.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    HAWKENS: jidlo jako kebab vychazi prave ze shawarmy, kebab si pry vymysleli turecti imigranti v nemecku a je to prave ta zmrazena stangle hoveziho se salatem, shawarma je spolecna pro arabsky zeme a je to vetsinou nalozene kureci maso hranolky salat hummus a koriandr, tydle kluci na dvorcich to takhle podobne valej, tak jsem je chtel trochu vyzvednout
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    CLUSMAN: musel jsem si ten rozdil vygooglit... znamena to teda, ze tu jime vsichni vicemene shawarmu a ne kebab, jestli to chapu spravne
    Topped differently
    https://recipes.timesofindia.com/...etween-kebab-and-shawarma/photostory/63530670.cms?picid=63530675
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Ted jsem zakrojil jeste chleba od nich a je teda HODNE bozi, sice stal asi 90korun, ale lepsi chleba jsem asi nemel!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    HAWKENS: jo co se tyce kebabsnu, je fakt dobrej vynunanej, zadnej trash food ikdyz je to tedy spis shawarma nez kebab
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Zkouseli jste uz kebab na Dvorcich? Za nas je to jeden z nejlepsich v Praze. A super, ze se tam po tech x pokusech chytlo neco poradnyho...

    https://www.facebook.com/gemuse.corner/
    BAAL
    BAAL --- ---
    Co se tyce prihranicnich oblasti a dobrot v nich, tak jsem dnes byl na rychle snidani v http://www.pekarnapraktika.cz a takto super skoricoveho sneka jsem snad jeste nemel, slecna mela koblihu a byla taky bozi

    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    gastronomicke okenko cislo dve, sice za hranicemi Prahy 4, ale pro nasince za humny. V tureckem bistru na Bohemce pečou kazdy den certvy burek. A pod pultem nabizeji i bajnou polevku Kalle Paçe z ovčí hlavy. Na kocovinu a rymicku nic lepsiho neni.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zajímavý, když jde o auto, kolik lidí se vybarví: každý dle svých možností, každému dle jeho potřeb!
    FTN
    FTN --- ---
    Taky vlastním auto, ale po magistrále s ním projedu asi dvakrát za rok. Pokud nemám třeba nemohoucí babičku, tak je to zbytečný. Jezdit do práce autem v Praze je idiocie. :|
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: vím já? když platíš za auto, proč jsou všechna parkovací místa věčně obsazená?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ADITU: Kdyz za psa platis, poroc jsoui porad vsechny travniky pochcany a posrany?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak si vem kolik stoji m2 v Praze a porovnej to s tim ze za modry platis 1500kc rocne, takze vlastne to zadarmo je. Sam vlastnim auto, ale chapu to tak, ze ve meste byt automobilistou do jiste miry leze do komfortu druhym. Jako u vseho jde o to najit roumnou miru kompromisu, mezi autama a obyvateli
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PISKVOR: jeste jsem to nedocetl, je to sakra dlouhy, vracim se k tomu ve volnych chvilkach po kouscich, ale skvely. narovinu priznam, ze jsem o tom takhle v sirsim urbanistickym kontextu nikdy nepremyslel, ale dava to velkej smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam