• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    OTAVA: Přes výdejní okýnko, jo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: bud stylovej a promrdej ho.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Prosim vas, kde v Nuslich ted vykupujou zlato?
    Ve ctvrtek se rozvadim a chci pak prochlastat prsten.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    GUDRUN: já chodím do Látky Červený v Budečské ulici, též na Vinohradech... http://www.latky-cerveny.cz/

a hned zarohem na začátku Slovenské je malá galanterie, btw... a pak ještě velká na Kooháči ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hm, tak Miros má nové zavřeno a v DBK celé 1-4.p je nepřístupné bez ohledu na typ obchodu. Mívali otevřeno. Nerozumim, ale třeba vam usetrim zbytečnou cestu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: v pohodě, jen to uvádím na pravou míru :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Omlouvám se, jestli je to blbá/nevhodná rada. Fakt o tom nic nevim. Jen chodim skoro denně kolem. Už mlčim.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MACCINO: tam právě sídlí pouze ten Miros...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: jmenuje se to Bytový textil a překvapivě mají bytový textil, tj. to samé, co v Mirosu.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GUDRUN: co DBK na Budejovicky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: já pojedu s prckem na hřbetě :-)) jestli to teda hecnu, spíš ne....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Omg. Vinohradskou samozrejme :D
    No ja byla rada, ze jsem na chvili vypadla od deti. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: jj, to je jediný, co mě napadá, ale nemám tím smerem jiný pochůzky a nechce se mi :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Dnes jsem jela 11tkou ze synkace do latky mraz na vynohradskou trznici.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    napadá vás nějaká metráž dostupná ze Synkáče? Miros má jen bytovej textil a Mráz v Košický je zavřenej, tak fakt nevím kam. potřebuju nějakej šusťák nebo softshell. Díky!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: je to stejný jako na pingpong? Jeden máme skoro před domem, poblíž bus.zastavky Novodvorská. Na rohu Vzdušné a Na rovinách je hřiště na basket a minifotbal, tak u něj.
    IKA
    IKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Vieš kde je ten dom s hrnčekmi na plote, na Zelenom pruhu/Dobeške? Tak oproti nejaký stôl je, ale netuším, v akom stave. Relatívne nedávno som tam videla nejakých ľudí hrať.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LITTLEWONDER: Na webu maj Z důvodu nařízení karantény na celém území ČR je herna stolního tenisu.

Měl jsem ny mysli prostě nehlídaný stoly na veřerjnejch sportovištích. Ne uvnitř, ne za plotem kam se nedá dostat. ;)
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    LIQUID_SOUND: sokol michle
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poraďte, kde jsou na čtyřce veřejný stoly na stolní tenis? Vim jenom u nádraží Vršovice což je technicky desítka. Ale blízko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam