• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    POZITRON: jo podobnou detektivní práci jsme na jižáku zažili asi před 15-ti lety, bylo to parkoviště před barákem, vykrádali tam auta každou noc, naše už jsme nechávali odemčené bez ničeho uvnitř (aby nezničili zámky), ale vždycky něco našli (mapu v kapse za sedačkou, poloprázdnou láhev od dobrý vody apod.), každej den tam ráno jezdili policajti a čekala se na ně fronta na protokol, i člověka bez zkušeností s práci u bezp. složek by napadlo, vzhledem k tomu že to tam vybírali každou noc, že se řešení nabízí... NE! nejsou lidi (protože příslušníci jsou zavaleni psaním protokolů :) ), přestalo to asi po měsíci, tipuju že dotyčný pachatel si z ukradených věcí našetřil na zlatou
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Chtela bych varovat pred parkovistem pred Lidlem v ulici V Stihlach u zastavky MHD Tempo.
    Ve ctvrtek vecer mi tam ze stojanu na kola ukradli kolo opatrene zamkem. Sekuritak Lidlu se mi vysmal, ze tam nejsou kamery a nazdar. Zavolala jsem policajty a ti mi rekli, te toto parkoviste je kradezemi vyhlasene uz dlouho, vykradaji se tu auta, kradou se kola a dokonce uz tam ukradli i psa. Ja jsem to nevedela, myslela jsem, ze tam budou kamery, tak nejak automaticky, ale nejsou, takze holt pouceni pro priste.
    MVEK
    MVEK --- ---
    L4MA: Taky bych řekl, že jsem něco podobného už slyšel přes den, ale obvykle krátce, a navíc ve dne, kdy okolo hlučí doprava atd. Teď to bylo jak když si představíš šumavský hvozd v noci, a do něj zatroubí ropný tanker (akorát tohle bylo vyšší).
    L4MA
    L4MA --- ---
    MVEK: zhruba pred mesicem o vikendu okolo 18. hodiny to trvalo neco pres hodinu. slysel jsem to az u Brumlovky. dost me sralo. :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Taky vás ve čtyři ráno vzbudilo troubení hlasitosti sirény CO? Takhle hlasitý vlak ani náklaďák jsem ještě neslyšel. Tipuji, že to šlo od skládky zeminy nebo odstavného nádraží v Michli u Baumaxu. Ale slyšet to muselo být přes půlku 4ky a 10ky. I když se zavřenými dobrými plastovými okny to asi každého vzbudit nemuselo. Když jsem okno ale otevřel, tak to bylo jak siréna. Byly to asi čtyři série po třech až čtyřech táhlých troubení.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Neporadite, kam se da jit v okoli Libuse, Kunratic, Kamyku, Modran atd. na in body? Nasla jsem nejbliz Chodov, treba hledam blbe. Diky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: Na nejakym privatu neee ?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    OTAVA: Přes výdejní okýnko, jo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: bud stylovej a promrdej ho.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Prosim vas, kde v Nuslich ted vykupujou zlato?
    Ve ctvrtek se rozvadim a chci pak prochlastat prsten.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    GUDRUN: já chodím do Látky Červený v Budečské ulici, též na Vinohradech... http://www.latky-cerveny.cz/

a hned zarohem na začátku Slovenské je malá galanterie, btw... a pak ještě velká na Kooháči ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hm, tak Miros má nové zavřeno a v DBK celé 1-4.p je nepřístupné bez ohledu na typ obchodu. Mívali otevřeno. Nerozumim, ale třeba vam usetrim zbytečnou cestu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: v pohodě, jen to uvádím na pravou míru :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Omlouvám se, jestli je to blbá/nevhodná rada. Fakt o tom nic nevim. Jen chodim skoro denně kolem. Už mlčim.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MACCINO: tam právě sídlí pouze ten Miros...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: jmenuje se to Bytový textil a překvapivě mají bytový textil, tj. to samé, co v Mirosu.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GUDRUN: co DBK na Budejovicky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: já pojedu s prckem na hřbetě :-)) jestli to teda hecnu, spíš ne....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Omg. Vinohradskou samozrejme :D
    No ja byla rada, ze jsem na chvili vypadla od deti. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: jj, to je jediný, co mě napadá, ale nemám tím smerem jiný pochůzky a nechce se mi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam