• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    CLUSMAN: taky mi prislo ze televizaci nenosej fizlodznak a nevytahujou ho ve 3rano kdyz jim dojdou argumenty (stalo se mi to tam min 2x a relevanci tohoto chovani ponechme stranou:))

:))
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SIEMENZ: Televizaci chodej do dna
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    A ten legendární nonstopáč se jmenuje Satelit (asi jako pro pracovníky ČT)... jaks to moh zapomenout :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    IZSTVOCH: ne, ja ne... já tu zůstávám. Odchazí mi spolubydlič.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SIEMENZ: se stehujes? takze uz zadny panaky ve dve vnoci v nonstopu naproti arkadam? :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    To mi trosku připomíná fizly na metru muzeum který ostentativne obcházeli kedry co si stříleli přímo na schodech, dodnes nezapomenu nějakou důchodkyni která se tam snažila nějakýho fizla dotáhnout regulérně za fligr, fizl se s ni chvíli pral, pak se vysmekl a utekl pryč, dodneška to mám zarytý v paměti :D
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    tvl tady na budejarne takovy rok dva zpatky byla co tejden vybrana natvrdo (otvirani aut cihlovejma klicema) dycky jedna svetova strana v perimetru tak kilak plus od metra a to tak poctive ze onehda i muj cca 20llet starej volezlej tranzit kde na prvni, druhej i treti pohled nebylo lautr nic co by se dalo zpenezit mel jednoho rana vymlaceny vokynko u spolujezdce (to velky samo ne jen ten trojuhelnikovej pruhled na zrdcatko) a vytrzeny puvodni autoradio na kazety s prasklym rameckem tudiz de facto neprodejny zato skoda na vokynku +2k takze nekomu muselo fest krucet vzile, chlupaty se mi do telefonu vysmali stim ze to je preci vtydle lokalite furt a jestli trvam na tom aby teda jako prijeli, sepsali protokol a odlozili to tak at pockam tak dve tri hodinky a ze teda prijedou a podivaj se na to coz ve vsedni den pred cestou do prace presne chces... a presne takova spolecnost odpiracu koupele a zubni hygieny s vybranym slovnikem hlasitosti neapolskych taxikaru postavala donedavna nad jiznim vylezem z netra vedle kfc casto s lecjakym podobnym vybavenim interieru osobnich aut kolem sebe a srdnati muzove zakona to misto obchazeli obloukem a pokud nahodou uz snima prisli do kontaktu vypadalo to asi jako kdyz kryton jakozto serif vdile cervenyho trpaslika "jezdci apokalypsy" vejde do lokalu a obecenstvo nalejvarny ho sikanuje jak se da a on jen mele cosi o tom ze nechce zadny problemy... prekvapive s karantenou vramci covid19 tadle particka a hromadky strepu na obrubnicich v okoli zazracne zmizeli ze uz ani vramci ranniho venceni nechodim pravidelne s lehkou uzkosti kontrolovat ted uz ponekud novejsi auto. todle je v nekterych castech prahy fakt frustrujici...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    POZITRON: jo podobnou detektivní práci jsme na jižáku zažili asi před 15-ti lety, bylo to parkoviště před barákem, vykrádali tam auta každou noc, naše už jsme nechávali odemčené bez ničeho uvnitř (aby nezničili zámky), ale vždycky něco našli (mapu v kapse za sedačkou, poloprázdnou láhev od dobrý vody apod.), každej den tam ráno jezdili policajti a čekala se na ně fronta na protokol, i člověka bez zkušeností s práci u bezp. složek by napadlo, vzhledem k tomu že to tam vybírali každou noc, že se řešení nabízí... NE! nejsou lidi (protože příslušníci jsou zavaleni psaním protokolů :) ), přestalo to asi po měsíci, tipuju že dotyčný pachatel si z ukradených věcí našetřil na zlatou
    MVEK
    MVEK --- ---
    A teď právě se ozvalo opět to samé troubení.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Chtela bych varovat pred parkovistem pred Lidlem v ulici V Stihlach u zastavky MHD Tempo.
    Ve ctvrtek vecer mi tam ze stojanu na kola ukradli kolo opatrene zamkem. Sekuritak Lidlu se mi vysmal, ze tam nejsou kamery a nazdar. Zavolala jsem policajty a ti mi rekli, te toto parkoviste je kradezemi vyhlasene uz dlouho, vykradaji se tu auta, kradou se kola a dokonce uz tam ukradli i psa. Ja jsem to nevedela, myslela jsem, ze tam budou kamery, tak nejak automaticky, ale nejsou, takze holt pouceni pro priste.
    MVEK
    MVEK --- ---
    L4MA: Taky bych řekl, že jsem něco podobného už slyšel přes den, ale obvykle krátce, a navíc ve dne, kdy okolo hlučí doprava atd. Teď to bylo jak když si představíš šumavský hvozd v noci, a do něj zatroubí ropný tanker (akorát tohle bylo vyšší).
    L4MA
    L4MA --- ---
    MVEK: zhruba pred mesicem o vikendu okolo 18. hodiny to trvalo neco pres hodinu. slysel jsem to az u Brumlovky. dost me sralo. :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Taky vás ve čtyři ráno vzbudilo troubení hlasitosti sirény CO? Takhle hlasitý vlak ani náklaďák jsem ještě neslyšel. Tipuji, že to šlo od skládky zeminy nebo odstavného nádraží v Michli u Baumaxu. Ale slyšet to muselo být přes půlku 4ky a 10ky. I když se zavřenými dobrými plastovými okny to asi každého vzbudit nemuselo. Když jsem okno ale otevřel, tak to bylo jak siréna. Byly to asi čtyři série po třech až čtyřech táhlých troubení.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Neporadite, kam se da jit v okoli Libuse, Kunratic, Kamyku, Modran atd. na in body? Nasla jsem nejbliz Chodov, treba hledam blbe. Diky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: Na nejakym privatu neee ?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    OTAVA: Přes výdejní okýnko, jo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: bud stylovej a promrdej ho.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Prosim vas, kde v Nuslich ted vykupujou zlato?
    Ve ctvrtek se rozvadim a chci pak prochlastat prsten.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    GUDRUN: já chodím do Látky Červený v Budečské ulici, též na Vinohradech... http://www.latky-cerveny.cz/

a hned zarohem na začátku Slovenské je malá galanterie, btw... a pak ještě velká na Kooháči ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hm, tak Miros má nové zavřeno a v DBK celé 1-4.p je nepřístupné bez ohledu na typ obchodu. Mívali otevřeno. Nerozumim, ale třeba vam usetrim zbytečnou cestu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam