• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Máš zóny ne? Neni to neošetřený a měl bys bejt spokojenej. ;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CARNAQE: Ja jsem nekonfliktni, je mi to fuk. Mne nejvic sere parkovani a tim se stejne uz nikdo zabejvat nebude.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jo, hajzly to se shodneme a narvat je na západní stěnu divadla
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SINEAD: No a co ty hajzly, na tech bychom se shodnout mohli, ne?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tahle diskuze asi jen hezky vykresluje, jakej to je asi chleba bekt urednikem MC. Kdyz se ani lidi na nyxu nejsou schopny shodnout, jestli by v parku mely bejt kamery a zda je tam moc, nebo malo krovi....ja bych nechtela bejt zastupitel a snazit se vyhovet nejaky podobny bande ktera je jeste tomu nahodnej vyber z obyvatel okoli :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SIEMENZ: Pachatel byl střední postavy, oblečen v černé mikině s kapucí, přes obličej měl tmavý šátek. :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    presne, a writeri se taky kamer myslim neboji... :P
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LSDMASACRE: kamera nicemu nepomuze/nezabrani.... A navic bude zneuzita :) to je overeny :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SPLIFFBOY: ok, ale minimálně jednu bych dal k altánu. fakt nechci aby byl zase zečmáranej jak posledně
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SPLIFFBOY: Presne, ted je to tady uz v pohode, tak proc otravovat s kamerama...

Ja osobne mam ten park rad, jak je. Uvital bych napusteni jezirka, v zime kluziste. Ale jinak jsem rad, ze je to jeden z mala parku, kde muzu v klidu nechat behat psa, deti, dam si tam kdekoliv pivo a nikdo me neprudi...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: hele me dost sokuje, ze se na nyxu ja se svym nickname budu prit s nekym s tvym nickname o potrebe dostat park pod kamery kvuli smazkam. navic co to resi? mas pocit, ze se smazky jako kameram vyhejbaj? kdyby to bylo takhle snadny, byli by asi zalezly nekde v Brdech a vubec o nich nevim. lidem s opravdovejma problemama s drogama jsou kamery imho dost jedno, na ty si restrikcema neprijdes... a ve finale z toho je spis nastroj na prudu hloucku nactiletejch s brkem nebo na nekoho, kdo nalamanej vytuhne v parku, protoze takovy veci resej mestaci/policajti mnohem radsi. v kamerach nevidim vubec zadnou moznou pozitivni pridanou hodnotu.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LSDMASACRE: Ted uz tady, problemy tohodle razu nepozoruju, je to tu uplne cajk. Asi kvuli cenam nemovitosti a mam pocit, ze je to tu zde pomerne dost zadame misto k bydleni. (abych se drzel sveho tematu, pres krovi by ta kamera stejne nevidela)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MAWERICK:
    SPLIFFBOY:
    proč sou všichni posraný z pár kamer? hele kdo bydlel na Jezerce i před více jak deseti lety ví, že to tam byla samá smažka. Chce to prostě prevenci a restrikce aby se to tam nevrátilo zpátky.

ok plot je asi blbost ale za kamerama si stojim.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CLUSMAN: jo, jako ma to urcite k dokonalosti ted daleko, mnohem, mnohem vetsi potencial a od te revitalizace si v tomhle ohledu hodne slibuju. a fakt je, ze moje hodnoceni je jen po divadlo jezerka, vys moc casu netravim. co se programu altanu tyka, na rijen meli na programu dva koncerty, dve divadla, jednu prednasku... evim, ak moc tma kdo prudi s hlukem, ani jak hlucni realni umeji byt. ke me se zadny hluk dolu nedonese, respektive ho spolehlive prehlusi celodenni hluk z dolniho detskeho hriste... to treba trochu irituje me, ale tak chapu, ze to mam smulu :D

a ty protilezici lavicky jsou trochu podlost no :D na druhou stranu ucel tam ty zabrany lezeni asi plni dobre.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SPLIFFBOY: Ja bydlim nahore u horniho detskyho hriste. Na me je tam porad moc krovi, jestli tys tam mel nejake prihodne zaclona krovi, tak to chapu a mrzi me ze ti ho setnuli. Jak pises ten park ma genium loci, je hodne tmavej tim, ze je to pomerne strme udolicko, aleč i tak je na me toho krovi moc a prijde mi ze jednmak ho to opticky zmensuje a bere mu pomerne dost svetla, napriklad v casti nad altanem a smerem ke gocaru, ty zpomalovaci obrubniky pro cyklisty jsou taky strasny. Akce v altanu po rekonstrukci jsou, co ja jsem zaznamenal, promitani filmu a cternarske "prednasky", treba vysegradskyho jezdce, za me fajn. Ta louka o ktere pises je skvela. Mam spis vyhrady proti tomu placku s petangem, ktery je proste hnusnej a podobny raz ma vlastne cely park co se tyce cest a zase ty kroviska. Jeste bych se teda vyhradil proti tem novym antilezicim lavickam, to povazuju za uplne stupidni reseni, typu stromy v betonovejch kvetinacich.

Takhle, mam to tady opravdu rad, i ten park. Ale porad si rikam, jak kdyby si to vzal nekdo schopnej udelat smyluplnej projekt na revitalizace celyho parku, tak by to mohlo byt 100x lepsi. Park ma vybornou polohu v celkem huste okolni zastavbe, takze jasnej sousedskej fellplace.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CLUSMAN: hele a byls tam nekdy posledni dobou? oni tu ty krovi ted celkem masivne prorezali v nekterych castech parku (coz me az sere, bydlim ve spodni casti s oknama k hristi a kde jsem mel driv pri pohledu z oken dojem 100% soukromi obklopen houstim, vidim ted furt decka sbirat mice a cumet okolo :D plus u toho altan ted delaj prednasky a koncerty/dj vystoupeni celkem casto, mi prijde. jakoze nebyl jsem tam, ale na facebooku to sviti porad. a novy mobiliar se ve spodni casti instaloval vloni nebo predloni, pokud se nepletu. byt se cast pa zas odvezla (strom s lavicema pod stromem u spodniho vstupu do parku, ze kteryho se stalo nonstop obsazeny zevlici misto stamgastu z pivnice pres silnici)

jinak hipster nadech ych osobne nehrotil :D a mam celkem rad genium loci toho parku... libi se mi ta velka spodni louka, letos tam pri hezkym pocasi furt posedavali skupinky na dekach, to bych podporoval...

CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Já bych tam uvítal nějaký friedly chcaní. Model jako maj na Půlce nahoře. Abych si nepřipadal na Jezerce (rozuměj v hospodě) jako vetřelec.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jezerka mi prijde lety zanedbana, ackoliv jeji technicka sprava funguje fajn. Strasne me tam serou ty vsudepritomny "lets make green again" kroviska. Z toho parku porad trochu couha socik a jediny co tomu chybi je nejakej peknej podchod. Za me by byl fajn novy mobiliar, ale to je asi automaticke s revitalizaci, jinak za me, kdyby to dostalo trochu hipstr nadech, nejakym bistrem, kavarnou, kvitoval bych s povdekem. Byl bych rad i za pokusy o koncerty u altanu, nebo u divadla, ale obavam se, ze zrovna okoli jezerky je velice citlive na hluk a co jsem slysel je celkem mrzeni tam neco poradat. Ja vlastne vim uplny prd co s tim, ale doufam, jak vidim po praze posledniou dobou vic a vic peknejch revitalizaci, tak ze tu jezerku taky veme do parady, nejake schopne arch. Studio, nebo zahradnik
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LSDMASACRE: Plot a kamery? To ma bejt jako lagr?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: s plotem hrube nesouhlasim, proc??? taky moc nechapu kamerovy system, neni to lokalita trpici na kriminalitu, proc zavadet zbytecnej dohled? se zbytkem nekdy vice, nekdy mene souhlas. kazdopadne krom prosteho odpovidani na na bodove skale je tam i dost prostoru pro otevrene komentare ci textove pole na vlastni napady, tak to tam popis, ja to tak delal.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CLUSMAN: vyjádřit se je fajn, ale anketu bych více rozvedl. Vně i uvnitř parku je milion dalších problémů které by třeba bylo řešit i když se možná jeví malichernější než hovna od psů.
    1. rozšíření cest (a. pěší cesta mezi ulicemi K Ochozu x U Jezerky) (b. strmá cesta od cca Družstevní ochoz 48 x až po dolní hřiště)
    2. zábradlí u cesty 1b je nepochopitelně umístěno do kopce místo nad srázem
    3. fajn by bylo osvětlení reagující na pohyb kdy by bylo od 23.00 - 05.00 sníženo na minimum.
    4. celkové ohraničení parku plotem kopírující architektonicky bránu Divadla na Jezerce... (neříkám, že chci tři metry vysokou zeď)
    5. jezírko rozhodně obnovit - pokusit se najít Libušin pramen pokud fakt není vyschlý a napájet to z toho.
    6. Před divadlem na zimu obnovit prostor na bruslení... mám pocit, že jsem viděl prvorepublikové fotky, že tam bruslení probíhalo.
    7. zrušit ty dementní cyklo retardéry. nefungují.
    8. hodně silný kamerový systém. popřípadě posílení hlídek.
    9. co se týče nějakého občerstvení do ruky, nebylo by od věci postavit menší boudu kde by se střídali každý víkend (přes léto) různí prodejci. Myslím, že by někdo jako Maso v bulce, zmrzlina ze synkáče apod rád zavítal (možná taky ne) popřípadě fleka pro food truck
    10. rozdělit park na dvě zóny a to západní na kulturní a východní na odpočinkovou, což už prakticky je takto zažito.

je toho hromada.. možná sou některé nápady blbost, píšu co mě napadlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam