• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Vždycky mě překvapí, jakej gang z Lounskejch/Žateckejch a okolí nás tu je.

SINEAD: Jeden čas poměrně pravidelně prudili za podélný stání v Žateckých u toho dělícího ostrůvku, a pak to celý prošli a ocedulkovali i kruhák a chodník před Krušovickou. Měl jsem pocit, že někdo z Žateckých 8 nebo 10 ráno vykoukl z okna a když viděl přestupek, tak žhavil drát.
    Kde se v okolí rozdávaj botičky?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Prijde mi divny, proc byla ta boticka na aute v miste, kde to nemohlo nikoho srat. Duchodci volaj kvuli stani na chodniku, to uz mam overeny. A jinde kdyz neco blokujes tak je to spis na odtah.
    A to ze jezdej i bez oznameni uz jsem si taky vyzkousela, kdyz mi odtahli auto za stani prilis blizko prechodu (v dobe pred zonama). Slovy majitele odtahovyho parkoviste si sem dojel nakej fizl co ma zakladnu na Praze 12, prej tam to ma najistotu totiz.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Jo tak. Tam se bojim. Obcházej to a bedlivě si to hlídaj. Viděno mnohokrát na druhý straně toho jejich hnízda. Aktuálně to mám tak že když nenajdu, tak nejezdim. Kašlu na to. Když následující ráno vstávám jedu právě do tý oranžový a když ne, tak jedu automaticky na Květnici. Čim víc věcí pak táhnu zpátky, tim větší pravděpodobnost, že než to dovleču, uvolní se nějaký místo hned u mě před barákem. ;) Bohužel oranžová zrušená a místo dochází i na Květnici. Fuck.

AXTHEB: A volaj dost často ti, kterým někdo právě tohle "jejich" místo obsadil. Takovej východňársky vychcanej systém hlídání si "svýho" fleku. #truestory
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: To téměř jistě znamená, že jim někdo zavolal. Sami na to afaik nevyjíždějí.
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: jj ja jsem myslel ze zadni strany baraku
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: U fízlů v tý oranžový zóně je to prima, když chceš ráno vyrazit v osum nebo dřív. Je tam večer vždycky volno. Bohužel teď je to zrušený, protože je tam místo jednosměrky tohle stání přeměněno na jízdní pruh směrem na Nuselák.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: ok, takže už mi fakt nikdo nevymluví, že zóny maj jedinej smysl a to plnit pokladničku města.
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: Jj nahore vecer uz nemas sanci, vecer uz jezdim rovnou na kvetnici protoze to uz ani nema smysl objizdet.

Plus poslouchat ty reci u policajtu kdyz te tam vidi neco vykladat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: omg, tak to jsem na tom ještě docela dobře koukám...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Tyjo kolem osmý je to tady v Žateckých už běžně úplně narvaný. A to aktuálně, kór když je hnusně, i o víkendech. Jediný dvě okýnka jsou cca 7-9 ráno a 17-19. Příliš pozdě mi včera došlo, že potřebuju na nákup a jenom kvůli parkování jsem se na to chtěl vysrat. Pak jsem stejně cca v osum musel a vracečka v půl devátý znamenala jízdu na Květnici a vlečení nákupu v náručí. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    REDSNAKE: Aha tak mame dost jiny zkusenosti. Ja jezdim vetsinou kolem 19:00 - 19:30 a krouzim jak debil. Vetsinou skoncim na fizlech :) Spis bych rekla ze je tam dost lidi ktery vyuzivaj nocni parkovani zadaco. Pac rano kdyz preparkovavam, je to pohoda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SINEAD: no, já si docela myslím, že to problém je, protože když jezdím kolem páté z práce, tak tam zaparkuju až kolikrát po hledání místa. Když venčím psa kolem osmé, procházím kolem spousty volnejch parkovacích míst. Tzn. že imho zabíraj místa lidi, co si prostě zaplatí těch 15kč/hod nebo co tam je za srandovní taxu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    REDSNAKE: Heled tim to nebude. Tak zaprvy...ted je rozkopana Taborska a koukala jsem ze Na Pankraci jsou cedule a cistenim ulic, coz je super kombinace. Takze tot k aktualnimu extremnimu stavu.
    Jinak k parkovackam, stav tesne po zavedeni se docela zlepsil, ale ted, je to (myslim) 2 roky pote, je to stejny peklo jako to byvalo pred zonama, s tim rozdilem, ze jsi o 1200/rocne lehci. Takze to nebude kratkodobym parkovanim, to by to totiz bylo spatny konstantne furt.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Tak zase nezaparkuješ ani v jiný městský části jako bonus. ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. žiju v domnění, že tady na pomezí Vyšehradu a Nuslí bejval pravidelně jednou týdně organizovanej nějakej skupinovej běh (tušim) směr Vyšehrad. Úterky nebo středy? Mívalo to FB skupinu cca dva roky nazpět, ale nedaří se mi to už najít. Potřeboval bych k tomu nějak donavigovat. Tuší někdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak hlavně že tu máme fialové nebo kýhošlaka jaké zóny a kdekdo si tu prostě zaplatí pár korun za parkování a člověk pak jako resident s parkovačkou nezaparkuje.
    Pecka.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: A bude to uz jen horsi a horsi. K tomu si tu v pondeli vecer (jakoby nedele ze byl svatek) jeste pohonili mestaci a rozdali boticky zoufalcum, ktery nesehnali normalni misto a namackli se nekde kde to slo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kua už se nedá zaparkovat ani na Květnici nad hospodou. Jsou zabraný i ty prochcaný místa u křoví. Dobrá adresa hm. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Potvrzuju. Lidi dost, mestaku 2ks. Jen stali a koukali jinym smerem. Zaplatpambu nekde se svet neposral.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Okej, dal jsem tam dneska tři pytlikový piva. S fízlama jsme dokonce mluvili. Přišlo mi, že řešej jenom řidiče co serou na zákazy vjezdu a objížděj je po chodníkách nebo objížděj zábrany ve vozovce. Tak čtyřicet lidí na chodníku před hospodou a určitě aspoň dvojnásobek naproti v parku. Nevim no. Rád jsem viděl kámoše co tam přišli přede mnou, ale že by mě kalení na chodníku prakticky bez možnosti se vychcat nějak bralo... To úplně ne no.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    RUDIE: hlavně když před služebnou teď nemůžou zaparkovat

CABI: Ale Mlho,vždyť o tom už dobrou čtvrt hodinu hovoříme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam