• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Ne, policajty volám jen na auta, která stojí jako idioti pravidelně a reálně vytvářejí nebezpečné situace :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Tam ted podelne stojim. Takze kdyz mi prijde pokuta, mam podekovat tobe jo?

BAAL: Jo tyhle vzdalenosti jsou super kdyz prijedu s ditetem v nedeli vecer. Sama, tahnu 3 tasky a este se snazim smerovat 3 letyho caparta,aby mi neskocil pod kola. To jdeme treba pul hodiny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Tak i kdyby to nečetlo. Párkrát do tejdne by to mohlo majitele minimálně znejistit. Nadto s těm místama tady nemá šanci si to strkat pořád někam na podobný místo aby na to viděl. Plus lípnout takovou věc na rámeček je otázka tří vteřin. Přeložená gaffa a je vystaráno.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: normálně zavolej 156, že tu stojí nelegálně zaparkovaný auto a žádáš odtah i s protokolem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: pokud to má vzít to ocrko, najdi příslušný font a dej tomu rámeček. Nejsem si jistý, jak moc to počítá s tím modrým polem, ale pokud to bude správně černě orámováno, tak by to mohlo zabrat.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Dorazil mi poštou nápad vytisknout doma velkejma písmenama opis RZ zepředu a dát za stěrač/lípnout místo tý sundaný jako nápovědu pro projíždějící auta s kamerama. Žádný vostřihávání, prostě A4 a s velkejma písmenama a nazdar. 3 minuty max, pět i se seběhnutim dolu. Mně to zní fér and easy. Bohužel neni tam ta jistota, že se takovym trololo někdo/AI bude při analýze těch záznamů zabejvat. Snadno opakovatelný, skoro nulový náklady.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Čili klidně je volej vždycky, když kolem projdeš a vidíš ten přestupek na jiném místě/jiný den než minule, časem se věci pohnou. Až se vrátím z vidlákova, pomůžu ti :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Taky jsem ti jí dal, viz odpověď na tvůj první post. Musíš počítat s tím, že i když tam měšťáci přijdou a zadokumentujou přestupek, tak prostě něco trvá, než to k viníkovi dojde, i když to nikdo nestopí. Pokuty za podélné stání na středním ostrůvku v Žateckých chodí po 4 měsících.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Ja se ale ptal na radu... Viz muj prvni post.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    samozřejmě, psát na nyx jak nikdo neřeší zmrdy a jak je placený párování nahovno je snazší, ale nahovno.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Hele, když mě někdo v okolí tímhle způsobem sral, zavolal jsem měšťáky a maximálně na třetí zavolání se věci daly do pohybu. Teď tam jsem jednou za uherák, takže je to na tobě. Zatím od tebe vidím jen řeči proč to nejde, párkrát to zkus a pak dej vědět.
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    Já hovadský parkování guerillově trestám zvednutím stěračů.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: To imho nevysvětluje neřešený zmrdy bez registraček ne?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Od konce vš studií nekouřim ergo to už můžeme dát rovnou toho Klokočníka. :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak ona je rozkopaná Táborská a za dálnicí se taky předělává silnice, takže ten přetlak je větší.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    LIQUID_SOUND: pak už zbejvá leda jen číhat a konfrontovat majitele a natočit si ho u toho ....
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: jj nocni cesty pomalu od klokocnika zvlaste kdyz chcije, hmm labuzo, nekdy muzem dat spolu cestou cigaro:)))
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Nebudu sahat na cizí auta. Ani vy/ufukovat kola. Ani nic takovýho. Strhávání zastíněnejch značek už nefunguje, protože se to vomrdává jejich úplnym sundavánim. Fízlové imho taky nemaj smysl (vysvětleno níže), tak můžu leda zahájit masivní letákovou kampaň. Fér. Můžu si aspoň promejšlet co tam napsat cestou odněkud z temný prdele za Květnicí odkud chodim když přijedu po osmý a těšit se na to, až tuhle nefunkční kundovinu zdražej prostože the spice must flow.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    LIQUID_SOUND: Bud napsat vzkaz za stěrač (klidně opakovaně) nebo stačí lehce ufouknou kola. Radikálnější čin je nečim znečistit přední sklo.....
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Me serou neskutecne. Sami maj asi 300 parkovacich mist, ale zjevne jim to nestaci. Pred covidem jsem resila s Vansou flame ve stylu, ze by mohli ty parkovaci mista uvolnit alespon o vikendu a pres noc, jenze pak COVID, vsechno se prestalo resit. A ted, kdyz to tu vidim, jsem vlastne rada, ze jim to tam muzu soupnout alespon pres noc, pac prijet sem v 8 vecer rovna se parkujes v Ciklovce pod mostem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    '90s ofc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam