• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    Ot: ono lze prat ve vode v domacich podminkach beznymi prostredky prat perovou bundu aniz by ztratila izplacni vlastnosti? Jako peri samo lze namocit bez uhony, je prirozene mastny ale pridanim beznyho prasku ho imho odmastis cimz se s chnutim slepi, izolacni vlastnosti to znacne omezi a vubec cela bunda splaskne pokud vim ale verim ze ze existujou primo na prani peri spesl prostredky me nezname ale todle me clkm zajima....?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    REDSNAKE: Hasičský bál?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte co se děje v ulici Boleslavova?

WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Zapiště si do diářů - Nuselský maso-post proběhne 8.3.!

Sraz v jedenáct před Basnethy na pivo a zabijačkové speciality, pak obcházečka sousedství s maskami a kapelou a konec zase u Bansethů.

Jste srdečně zváni!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Kdybyste někdo byl z okolí Lhotky a chtěl si trochu odlehčit a možná něco krásného najít?

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: nevim. Az budu potrebovat neco vetsiho vyprat. :))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: kdy jdeš příště?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: můžu se zeptat jako lama, ty tam pereš péřovou deku :)
    SM3
    SM3 --- ---
    ACIDQA: Díky! Něco z toho využijeme!

A ještě kdyby náhodou, nemáte někdo na půjčení sněžnice na příští víkend (10. - 13. 1.)? Sháním dvoje jedny na velikost 40 a 45. Případně tip na půjčovnu na P4?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SM3: ja to peru a susim normalne v lavoru.

(Mam perinu 2,2 peri a vejde se. (Do ty Susim s tenisakama)

Uvedomuju si, ze na to se neptas, ale kdybys nahodou cistirnu nesehnal, tak tohle je moznost. ;)

Přehled poboček | Moderní samoobslužná prádelna
    Přehled poboček | Moderní samoobslužná prádelna
    https://pradelny-lavor.cz/cs/branches

Obcas i tady: http://www.lavada.cz/, ale lavor je cistejsi a na pankraci je naproti kavarna. V lavade zas maji tenisaky a dobre se tam parkuje.

Lavada ma pracku na 18kg
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte tip na čistírnu, kam dát peřiny na dvoulůžko (2x2m)? Standardně využíváme čistírnu v DBK a vždy spokojenost, ale tam se jim toto nevejde.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KETHAMINA: Na Zámecký jak se točí 24. Je tam od rána před prací.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KETHAMINA: za rohem na nuselske mam opravu obuvi: https://www.vyrobaopasku.cz/
    Ale nevyuzil jsem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Zdravim,mate tip na místo,kde by mi opravily ucha na kabelce z kůže? Nějaké brašnářství, opasky výroba na čtyřce?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SARAJ: píšu SZ, cena 350 Kč/h
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KETHAMINA: toz podel se!;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SPLIFFBOY: je tam toho trochu vic nez na nesnezenu, dynamicky ceny… jinak stejny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A too good to go je nejak vic trendujici appka nez Nesnezeno? Protoze to jsem pred casem stahnul a mel jsem pocit, ze tam nic moc neni. Tak jsem to, pravda, pak uz moc nesledoval…
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: ja beru balicky od zrnka (vetsinou hodne sladkeho a chleba, co vydrzi skvelej 3 dny - dyl nevim, sezeru) a sushi od sakury v arkadach. To kupuju casto a dlouho i pres nesnezeno a cena je uz urcite rok stabilni. Casto vyprodane, kupuju vzdycky po pulnoci, kdyz naskoci nova nabidka.
    Vyzkousela jsem i ruzny starbucks, cukrarnu nad skibi v dbk… a kdeco, ale vracim se k zrnku a sakure.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam