• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ja ted ziju castecne v cardiffu (torchwood) a co je jeste vic mimo reality tak ve filmu, ktery zrovna pisu :) (a je to taky queer cinema, teda bude:)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: :*
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: napodobne.. ale to je na tom krasne.. nejsou doopravdy, ale v tu chvili to zijes.. zijes pribeh... ja miluju pribehy.. a je mi jedno, ze nejsou doopravdy... realita je nekdy az moc "realna" pro me.. a ty, jako blizenec, myslim vis, o cem mluvim.. hlava v oblacich a jinych svetech.. atd.. :))

Torchwood jdu zkouknout..
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ale samozrejme jsem to ja, cynicka nesentimentalne mrcha, jenom... pres par let filmovy vedy a realne ucasti na tvorbe filmu v posledni dobe ja mam docela problem uvedomovat si, ze filmy nejsou doopravdy (drzi mne to uz cca od doby, kdy jsem v jezdivala na vylety do kacerova) a nejak si to ziju ve svy hlave a mym podivnym svete. ale to uz je do jinyho auditka asi :)))

a abych nebyla uplne OT, objevila jsem ted nadherne ujetej britskej (Wales!!! ten prizvuk!!!) serial, je to spin-off doktora who a napsal to chlapek, co je odpovednej za scenare britskych Queer as folk. a je to totalne nadherne queer... aneb check out Torchwood
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: ezuskote... takhle jsi plakala? no, mne to tenkrat silene dostalo v tom kine.. uzasnej je... ten pribeh a herecky obsazeni.. strasne smutny.. ach jo.. no.. radsi toho necham, nebo zacnu rvat..
    LURA
    LURA --- ---
    Mně ten dabing nějak hroznej nepřišel... ale je fakt, že jsem to viděla už docela dávno, takže srovnání aktuální nemám...
    Film výbornej. Ale opět to byla v noci celkem depka...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ten dabing byl strasnej. ukoukala jsem pet minut a pak si to pustila z dvdcka :) a taky ten film miluju. kdyz jsem ho videla poprvy na nejaky divny ukradeny verzi (kazdou chvili tam probehlo "jen pro ucely akademie", ehm) tak jsem druhej den sla na zkousku a predvadela tam scenu zhruba v tomhle duchu:
    zkousejici (psal se test): lucio, prosim vas, co vam je?
    ja: ja videla takovej film (popotahuju, sileny kruhy pod zarudlyma ocima)
    zkousejici: vy ste nespala kvulo tomuhle testu? no tak.
    ja: ne, vy to nechapere, ani je nikdo tehdy nechapal...
    zkousejici: vazne ste v poradku?
    ja: samozrejme, ze nejsem. oni dva meli bejt spolu, je to strasne nespravedlivy
    zkousejici: kdo?
    ja (vybuch place)
    (test byl nakonec za D a ten zkousejici na mne obcas porad kouka hodne divne, ja pak dopsala pres slzy jedinu otazku a sla rvat na chodbu).
    JANITA
    JANITA --- ---
    LOG_LADY: dabing nebyl tak strasnej... jsem prijela silene unavena z hor.. ale stejne jsem se vydrzela koukat.. a stalo to za to. Miluju ten film!!!!!!!!!
    LURA
    LURA --- ---
    Taky se chceme dívat, i když jsme na tom byli v kině...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    no, ja asi nakonec taky,pekne si na novy rok popláču... akorat ten dabing mne trochu desi..
    JANITA
    JANITA --- ---
    Ja se urco budu koukat, i kdyz uz jsem to videla...;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    dneska dávají na nově Zkrocenou horu, ale předpokládám, že už ste to všichni viděli...
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    LUSI: chodi, ale neprispiva;)
    ROSOMAK
    ROSOMAK --- ---
    anyway, snad nejsem ot, ale v novem Cinepuru vysel clanek o ceskem queer filmu od Ivy Baslarove.
    LUSI
    LUSI --- ---
    SPLIFFBOY: Ja bych to taky nepsala treba na web mezipatra.cz nebo na diskusi idnes.cz apod., ale tady to auditko je vicemene soukromy a prijde mi, ze nikdo jinej nez lidi co se vzajemne znaj sem stejne nechodi a neprispiva, tak jsem to sem napsala jako reakci na otazku. Nejednalo se o tak velky drama abych musela psat primo na mail nekomu z vedeni mezipater a delat z toho aferu..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Je pravda, že jsem měla na mysli obecnou spokojenost s festivalem a organizaci a o jeden post pozdejs bych se uz do posty presunula. Je to interni a myslim, ze pro navstenika festivalu vcelku zbytecny...nicmene debaty nelituju :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    SPLIFFBOY: v tom případě namítnu to, že majitelka tohoto klubu vyzvala všechny, aby se veřejně vyjádřili...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MADRONA: osobne si myslim, ze nejde vubec o to, co si tu kdo rad precte. Tohle jsou vesmes vsechno interni zalezitosti, ktere je podle me slusnost neresit na diskuznich forech, ale primo se zainteresovanymi.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    http://www.mix.cz/fotogalerie.asp?id=871&sekce=1 nějaký fotoreport z Lolla party
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: mě to zajímá a ráda si to tu přečtu :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    PATRA: diky za odpoved.
    Ja si myslim, ze by nebylo od veci si ty lidi peclive vybrat - mit jich o to mene, ale zas o to lepe odmenene. Ale je mi jasny, ze neni lehke nekoho zodpovednyho sehnat.
    Cela moje pointa tkvi v tom, ze je imho dobry si ty dobrovolniky vydrzovat a uvazovat o odmenach na zaklade toho, kolik by kazdy stal pokud by byl brigadnik, protoze pokud o ty dobrovolniky prijdete, pekelne se to prodrazi, takze je lepsi tomu predchazet :)

Jinak ja jsem jen reagovala na otazku Anicky "Co vam vadilo" a asi bych to jinak rekla ji mezi 4ma ocima az bychom se videly nebo tak.. Nenapadlo me, ze je to tema, ktere by se nemelo resit na nejakem internetovem foru. Je fakt, ze by to urcite padlo na urodnejsi pudu na nejakem tom emailu, ale ja nemam nejakou potrebu rozmazavat to a resit to, napsala jsem to sem jako reakci a pratelske doporuceni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam