Datum: 6.1.2007
Počet hráčů: 2 (Zorkal; Eleanor, Vargen, Almanor, Choros, Guelin)
Čas: 1h
Tak jsme si zase zahráli, já za hráče proti Zorkalovi. Hrdinové byli ve složení Vargen, Guelin, Choros, Almanor a Eleanor. Po ponaučení z předchozích her jsem se rozhodl zvolit taktiku bleskového útoku, proto jsem s hrdiny hromadně vyrazil do bažin.
V prvním tahu zlikvidovali jednoho Hermana, protože ho Zorkal zapomněl na počáteční pozici. Kromě toho Zorkal zapomněl vyvolat nestvůry. V dalším tahu Zorkal shromažďoval síly u artefaktu, ale nespočítal si dosah hrdinů, takže Eleanor a Vargen zabili Mumii. Oslabení Hermani se dali na útěk, ale protože se pomalu pohybují, velkou část z nich stihli hrdinové pobít. Zbylí hrdinové mezitím vybírali poklady, ve kterých se kromě předmětů nacházela řada nestvůr, které pak byly snadnou kořistí. V té chvíli měli již na kontě 8 nestvůr, zatímco Zorkal ani jednu kapku krve. (Eleanor postoupila na druhou úroveň). Po těchto zásadních chybách začal Zorkal shromažďovat nestvůry u rituální místnosti.
Hrdinové se rozhodli vydat pro artefakty na sever. Zorkal nekladl žádný odpor, a tak postupovali velice rychle. Za tři kola se sešli u krypty. Vydali se do rituální místnosti kolem Temného chrámu, u kterého byli dva duchové, jednoho ducha udolali Almanor s Eleanor a na druhého už nedosáhli, takže ho nechali žít. (Almanor postoupil)
Po tomto kole se Zorkal rozhodl hru vzdát.