Zorkal si hraje na honěnou
Teď ve středu jsme s kamarádem - ID Dajdalos - dali velmi, velmi dlouhgou večerní hru. Skoro se stydím psát kdy jsem skončili při začátku v 18.30... :oDDD
Já - Zorkal
Dajdalos - Hrdinové: Vargen, Eleanor (nejdrsnější holka), Riel, Choros, Gor
Dajdalos měl hrozivé štěstí a hráli jsme variantu, že nevidím jeho poklady. Na začátku udělal zběsilý výpad ze stok s Vargenem a Eleanor dal dva ohnivé dechy v jednom kole. Eleanor měla druhý ohnivý dech, takže si dala druhý a něco level.
Kolo na to, ale Vargen zařval, nicméně mi slušně zruinoval armádu.
Hrdinové začaly vítězit a Sbírat artefakty. Chytře si blokoval líheň červených po artefaktech... "klasický postup"
Já jsem ale neútočil a kumuloval krysy na přízračnou proměnu.
Najednou měl ale Dajdalos 3 Artefakty a naběhnul do Rituální místnosti !
Zorkal měl v kalhotách. Otevřená brána osudu ... uf... na posední chvíli jsem si vzpomněl na temnou rošádu a šup !
Těsně před jasným vítězstvím hrdinů jsem byl v bažinách a herman na trůně !!! Cha cha cha...
Hrdinové začali Zorkala honit, ten před nimi vždy začaroval hermany a ustoupil do teleportu, teleportem zpět do rituální místnosti, od ní k červené líhni a z červené líhně zpět do bažin !!!
Tohle šílené kolečko jsme udělali snad třikrát !
Hra skončila remizou, bylo půl třetí v noci a já jsem si uvědomil, že jsem udělal chybu v pravidlech, když jsem vylíhnul několik hermanů hned vedle Riel v bažinách.
BTW jak je to s líhnutím hermana do teleportu v bažinách ?
Gor s Armageddonem - poprvé, co jsem zažil Gora na třetí úrovni.
Skvělá vychytávka:
Eleanor má na 3. úrovni pohyb o 12 polí: teleportovala se k vědmě přes hermana a píchla Zorkala, který stál 2 pole od Vědmy...
...Podobnými akcemi hrdinové vzali Zorkalovi 2 - 3 životy, ale až do konce to byla šíleně vyrovnaná hra.
Je možné remizovat ?
- Tuhle otázku jsem si kladli celou dobu.
Hra prostě skončila po šesti hodinách chybou v pravidlech líhnutí hermanů,
do té doby 4 hrdinové na třetím levelu honily Zorkala
DOKOLA...DOKOLA...DOKOLA A DOKOLA
po herním plánu.