• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PLUMM: No emberborni cekaji na poradny ink a potom budou anilinkovani.

CORNHOLIO: Jj, minul jsi nas asi tak 5x, kdyz jsi prochazel kolem :)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    CORNHOLIO: jses tam jen mihnul .. jsem te zahlidl u komiksu jak tam z nekym vedes desne dulezitej rozhovor...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Tak tentokrát jsem vás na Crweconu úplně minul, pane kolego:/ Nějak toho bylo moc... holt asi zase za rok:)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    JOKERKA: Kamenny typek se zenou cekaji na coloring - ve vlaku jsem s barvickama saskovat fakt nechtel.
    Jo, snad jo, ale musis dat vcas vedet, kdy a kam a proc ^_^
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    ZELGARIS: Kamennej typek se zenou nejlepci! :) Diky zes dorazil, bylo to super! Doufam ze prijedes nekdy driv nez zase za rok :D
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Hura na Crwecon 2012 - stavte se do Crossu v Praze, pokud se budete behem dne nudit ^_^
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Nejake maluvky za posledni ctyri mesice, nejak jsem se tomu kresleni nemel cas ani chut venovat

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    no vida:)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Opet na kresleni nemam moc cas, tak aspon aktualni ilustrace do knizky Šíp v zádech od J. Galety, ktera by mela vyjit pristi mesic.

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    PLUMM: Tys mě donutil včera sednout ke stolu a dodělat svoje nedodělky :)
    OMN
    OMN --- ---
    ZELGARIS: sorry, nectu kazdej prispevek mirenej na tebe:)) ja jsem tu jen kvuli obrazkum;) ale sebe vice vymluvama to nenapravis:) zkus taky jiny pozy nekdy
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PLUMM: So true.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Tak ono nejde o styl. Zelg má pracku vykreslenou, o tom žádná. Naskicováno má hrozně moc a styl jeho kresby je tim pádem už danej na celej zbytek jeho života:)

Tady jde prostě o ten nedostatek času a tak celkově. Ona pravidelná hodinka kresby denně je výborná věc, ale na něco "většího" je hodina prostě málo. A nevim jak pro ostatní, ale pro mě je teda hroznej vopruz, dělat něco na etapy po jedný hodině a tak se zelgovi vůbec nedivim, že se do toho taky nepouští:)

Ono by to chtělo prostě udělat si o víkendu čas na celej den, ideálně na oba, všechno ostatní nechat plavat, poslat všechny do hajzlu, vzít nějakou tu svojí skicu a dotáhnout to. Prostě rozvinout nějakou tu konkrétní postavu. Víš co, prostředí, armor, ksicht, whatever. Říct si, oukej, tady mam tuhle zrůdičku nebo tuhle jeskyni se sloupama, kterou jsem naskicnul za 10 minut, tak teď na tom zkusim zapracovat, chci tam mít pár barev, dodělat k tomu tohle a tohle a uvidíme, co z toho vznikne na konci dne. Nebo si to nějak rozvrhnout. Jestli nemáš čas zavřít se na celej den v jedný místnosti, tak to se pak dělá blbě no. Na druhou stranu, jestli ten čas o víkendu třeba máš, ale věnuješ ho celej skicování, (který už máš evidentně v malíku), tak to je škoda a je nejspíš potřeba nějak si dopředu naplánovat, co teda budeš dělat, abys měl jasnej cíl, co kreslit, mohl dělat na tom konkrétním zadání a nesklouzl ke skicování dalších nápadů:)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Mě se ten styl kterým maluje Zelgaris líbí. Já bych to ani nikam neposouval .. snad bych jenom řekl, že bych chtěl viděd víc příšer :))
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    OMN: Skoda je, kdyz nekdo ignoruje, co uz jsem tady napsal, vcera, jako reakci na obdobnou pripominku od PHOBa. Ono se to pak jen tezko neda brat jako pruda.
    Jinak tedy souhlasim s tim, ze v me tvorbe neni uz nejakou dobu temer zadny posun, toho si jsem vedom, ale ze bych porad dokola kreslil ty same postavy, to si opravdu nemyslim. Ano maji povetsinou podobne standardni pozy a bezduchy vyraz (pokud vubec) a semtam jednu postavu nakreslim vicekrat, nez s ni jsem spokojen (o tom taky skicy jsou), ale tim ta podobnost konci.
    Nehlede na to, ze tomu pocitu, ze je vsechno stejne, taky pridava to, ze tady vkladam vetsinou vice skic najednou.

MACOMIX: Dik ^_^

R0C3S3K: To mam v planu, ale momentalne nestiham. Holt to je tak, kdyz mam kresleni jen jako konicek a vetsinu dne mi zabiji regulerni prace v kombinaci s dalsimi konicky. Jak uz jsem psal, snazim se tomu venovat aspon hodinku denne.

LOJZA: Bude, nevim kdy, ani o cem, ale jednou nejaky komix nakreslim, mam to v planu.
    OMN
    OMN --- ---
    a neni to skoda?
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    OMN: Jsem si toho vedom a chapu, ze ma sem tam nekdo potrebu to poxte zopakovat :)
    OMN
    OMN --- ---
    zadnej posun...ty postavy jsou proste vsechny stejny...jedna a ta sama skica porad dokola, jen trosku jinak...neber to jako prudu...
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    ZELGARIS: mas to pekny
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    treba uz je cas na dokreslovani a barveni;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam