VON_GILOTINE: thank you, Captain Obvious! :D
DUNAR_: jo tohle, to jo, ale ona je otázka, jak se jim to vlastně daří... dnes už se ví, že cílem je, aby zaměstnanec vzal práci za svůj osobní úkol, aby se především sám ve svých očích realizoval podle svých představ, nebo alespoň aby mu to tak připadalo, ale stejně jako v taylorismu si lidé vždy našli mezírky, ve kterých se jím líp dýchalo, tak jsou i dnešní strategie pořád podvraceny a zesměšňovány (viz všechny ty stripy, komedie a seriály z kancelářského prostředí), a se stoupající diferencovaností je to stále obtížnější... ale taky pořád mluvíme o určité hranici, před kterou se ty tanečky zaměstnavateli ještě vyplácí :))
šílené sousto to je a přínos je ve hvězdách, ale jsem jenom doktorand, na rutinní profesionalitu mám ještě čas... čas, get it? :D
1) no tak určitý přehled musím mít, abych netápal neasi
2) a víš, že zrovna tohle jsem navrhl svému vedoucímu? řekl mi na to, že to je sice fajn, ale že tady ta taktika "stát se kapacitou na úzkou oblast" minimálně s takovýmto tématem už nemusí být nejlepší, a že to chce celostní přístup. takže držím hubu a krok, protože jsem si tak vlastně nechal odobřit to, o co mi šlo od začátku :)