• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TENCOKACISTROMYProgramovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    VITI: ja pouzil nedavno na jednu jednodussi vec http://www.pdfsharp.net , ale urcite bude vic moznosti..
    VITI
    VITI --- ---
    potreboval bych do WPF aplikace dotlacit par jednoduchych sestav. Nemate tip free reportovaci nastroj ?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    mas nejakej typ na co konkretniho se zamerit?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    global.asax si pozrel ?

BRAP242:
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    ve visual studiu mam nastaveny StartURL: http://localhost:36022/ a pritom se mi browser pousti s ur: http://localhost:36022/Administration/Permissions - coz je blbe!
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    mam dotaz: mam asp.net mvc3 applikaci. kdyz ji pustim v jednom browseru (zjedodusene v IE ale s IE to nema nic moc spolecneho) automaticky me redirektne na url ktery neexistuje.

kdyz to zkusim v anonymnim modu, nebo v jinym browseru, aplikace mi normalne skoci do logovaci stranky a dal uz vsechno probiha podle mejch predstav.

netusite, kdo muze za tu redirekci?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    STANDART: Presne jak zminuje DARKREIDER, v IBM by delal jen blazen, zvlast v CR :)
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    IBM mi nepride nijak lukrativne, a nemyslim, ze je v Brne vobec nejaky vyvoj, skor len administrativa - tam pracuje priatelka :)
    STANDART --- ---
    MICTECH: jakože nemožné se tam dostat, co? Jako náhodou v Brně mi přišlo, že je nejen snazší se dostat jako uchazeč, ale z mého pohledu je snazší naváza spolupráci s IBM v Brně než v Praze, tady je to hrozně neforemný arogantní kolos zvučného jména, toť vše
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    STANDART: To je stejny jak s Prahou. IBM se nebere v potaz jako zamestnavatel. :)
    STANDART --- ---
    DARKREIDER: tak ale třeba IBM má v Brně nejvíc nabídek snad ze všech regionů ne?
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    STANDART: som sa usadil v Brne, clovek si mysli velke mesto a ono sa to stejne taha do Prahy
    STANDART --- ---
    DARKREIDER: :) jako doufám že nejsem sám, kdo už vlastně jiné město než Prahu nebere v potaz :)) a slovenštinou jsi mi připoměl, že bych pre Teba mal ponúku aj v Blave keby si mal zaujem?
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    STANDART: v tychto inzeratoch by mozno stalo za to pisat aj lokalitu, alebo som tu jediny mimo Prazsky?
    STANDART --- ---
    SHIGORBIRDMAN: a to ani netušíš, jaký další proměnné budou tým tvořit, tohle je ještě minimum :)
    CRANK
    CRANK --- ---
    SHIGORBIRDMAN: Ve firmě kde teď jsem jsem taky nastoupil jako programátor v Javě. :-D A pak jsem se akorát směrem přes J# hezky přehoupl do C# a v Javě za těch 6 let nenapsal ani čárku ;)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    STANDART: predmet JAVA v kombinaci s hledanim #net koderu mi prijde docela zvlastni :)
    STANDART --- ---
    zdravím, cím že budu možná trochu mimo OT tohohle klubu, ale kdyby náhodou někdo sháněl uplatnění se s .NETem (C#) v praxi, pošlete mi email na standartne@gmail.com s předmětem JAVA. V současné době mám cca 5 pozic (od juniorních přes zkušené programátory k seniorním samostatným programátorům (architektům). Prostě kdybyste poptávali nějakýho toho kapříka a programování vás baví, dejte vědět.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zdar, hledame posily do naseho vyvojovyho tymu ( http://infinitum.cz/novinky/otevreny-pracovni-pozice.html ).

Za dobre odvedenou praci nejen dostanete penize, ale bude vam i dekovat hromada hracu. Prace je to zajimava, rozhodne se nekoduje dokola porad to samy a pracovni kolektiv je v pohode.
    MILL
    MILL --- ---
    Jestli je to OT tak sorry:

Mame v TFS 3 branches a stala se mi zajimava mec. Udelal jsem check-in 3 souborů v prostřední větvi (B). Po merge changesetu to vetve(A) jsem je commitnul i v cilove vetvi. A ted kdyz dam merge z A do B tak ikdyz je nic nezmenilo, tak TFS mi po merge hlasi ze tyto tri soubory maji pending change, ale pritom kdyz je spolu porovnam jsou v obou dvou vetvich identicke.
    A kdyz dam check-in a merge zpet, tak jsou opet tyto 3 soubory s pending change, takze bych si je mohl pri merge prehazovat z jedne vetve do druhe neustale dokola.

Ma to nejake reseni nebo nastaveni, jak rict tfs ze tyto soubory jsou stejne, tak at mi je nemerguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam