JULIEEHARSHAW: Potřebuju ty knihovny distribuovat s různými moduly. Ty moduly jsou COM servery a volají se z Win32 aplikace (Delphi 7). Aktuálně tam jsou 2 - říkejme jim modul1 a modul2. No a oba používají společné funkce.dll. Jenže když se vyrobí novější verze modulu2, která potřebujě novější verzi funkce, tak mám problém. Zkoušel jsem to dávat do různých složek a registrovat knihovny do GAC, ale někde bloudím. Mám modul1 i modul2 v samostatných složkách, jenže modul 1 se načte první a natáhne svoji verzi funkce.dll. Když pak nabíhá modul2, zakopne o starší verzi funkce.dll nakešovanou při načítání modulu1.
všechny to má strongname, ale když jsem zkoušel registraci dvou různých verzí funkce.dll v oddělených složkách do GAC, tak mi to nějak nešlo. Třeba jsem to dělal špatně. Ale přišlo mi lepší, rozlišit ta dll už v názvu - i kvůli manipulaci, distribuci a tak. Pro testy si to samozřejmě můžu přejmenovat ručně, ale nakonec bych to stejně potřeboval dělat automaticky při buildu.
Výsledek by potom byl, že bych měl všechna dll v jedný složce s win32 exe a mohly by tam být různé verze vedle sebe... (doufám)