Zdarec .NETaci, mam problem a zasekl jsem se ve slepy ulicce, dokaze nekdo poradit?
Spravuju uz pomerne velikou aplikaci v .NET2.0 s hromadou autoru, je to interni vec takze bastl vseho moznyho, co se kdy v danou chvili potrebovalo, urcite takovy veci taky znate :) Aplikace je vicejazycna a u vlastnich formularu a komponent vyber jazyka funguje.
No ale je tam jedna komponenta - DockPanel Suite od Weifen Luo a ja ji potrebuju "prelozit" do cinstiny (zakaznikovi vadi i blbej tooltip v EN) - cinan prelozil resource file a ja se ho ted do libky s komponentou snazim nacpat, ale porad se vse zobrazuje v anglictine. Jde o tenhle soubor konkretne:
https://github.com/dockpanelsuite/dockpanelsuite/blob/master/WinFormsUI/Docking/Strings.resx
Jak to udelat?
Zkousel jsem vsecko mozny, od naivniho pristupu v cmd line pustit resgen, al a pak dat to do zh-CN slozky, tak i ILMerge, nasoukat to primo do MSVS2013. Nic nepomaha. Zkousel jsem to i debugovat a skoncil jsem na tom, ze debugger dojel k tooltip = Strings.DockPaneCaption_ToolTipAutoHide ale do getteru se to uz nezanorilo. Jsem ve slepy ulicce a nevim, jak dal a myslim, ze to urcite bude nejaka blbost :)
Poradi, prosim, nekdo?