• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TENCOKACISTROMYProgramovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
    SUK
    SUK --- ---
    Napadá vás nějaký rozumný způsob, jak "wrapovat" ASP.NET webovky? Na úrovni .NETu/assembly, nikoliv HTTP. Mám existující aplikaci a potřeboval bych k tomu přidat určitou drobnou funkcionalitu. Je a bude to na nějakým hostingu, takže řešit to nějakou rev. proxy na HTTP nepřipadá v úvahu.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    NECROMAN: este vcera to bolo bez vsce, vedel som, ze to rychlo zmenia :)


    tak ci onak, davam bolsevikovi rok,...bude to rovnako nahovno ako doteraz.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Xamarin je free a Open Source, nice!
    Xamarin for Everyone | Xamarin Blog
    https://blog.xamarin.com/xamarin-for-all
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    NECROMAN: kod se mi upravit podarilo (Reflexil+ILSpy), prave resim jak nahradit orig knihovnu tou moji
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF: je otazka, zda tu knihovnu potrebuje system digitalne podepsanou? A pokud ano, zda tam musi byt Microsoft signature - vyzaduje presny Strong-Name te assembly? Jinak existuji nastroje, ktere umi upravit managed .NET knihovny podle potreby.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MILL: kdysi jsem pozuival na zapnuti Internet Sharingu kod asi na dva rakdy v cmd.exe, pokud to pomuze :) Myslim, ze Google by to nasel celkem rychle.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    VERLIBA: obavam se ze nikoliv
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    RENDALF: wrapovani by nestacilo?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    neresil prosim nahodou nekdo "patchovani" .NET knihoven (potreboval bych zmenit chovani SharePointu, ktere je zadratovany v Microsoft.Dynamics.Framework.Portal.dll)?
    MILL
    MILL --- ---
    Neřešil jste něhdo konfiguraci Internet Connection Sharing přes API ?
    Podle různých návodů jsem dal dohromady PowerShell script a využitím COM objektu HNetCfg.HNetShare, který funguje téměř dokonale.
    Projdu si všechna připojení a tam kde je sdílení povoleno ho vypnu a pak na požadované dvojici nastavím.
    Ono by se to nejspíš vypnout nemuselo, při povolení by to měl vypnout tam kde to je aktuálně zapnuté.
    Jediný ale dost zásadní problém je, že to spadne v případě, že povoluji sdílení na adaptéru a existuje stávající sdílení na jiném adaptéru, který již v systému není - v mém případě odpojený USB LTE modem (Ten COM objekt si evidentně neporadí s existujícím sdílení na odpojením adaptéru + metoda EnumEveryConnection neumí vrátit skryté odpojené adaptéry), přitom v systému to sdílení stále visí a po opakovaném připojení je modem pořád sdílený.

    Neexistuje jiný způsob, jak bych mohl skriptem sestřelit to stávající sdílení ? Když to měnim přes ovládací panely, tak to sdílení přepnout na jiný adaptér normálně jde, ikdyž ten původní je odpojený
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Měl bych jeden dotaz k Subversion v VS2012.

    Mám nainstalováno AnkhSvn-2.6.12735 (plugin do VS) a TortoiseSVN-1.9.3.27038. Pokud dělám commit/update z disku (přes Tortoise), všechno je otázkou chvilky. Pokud to ale dělám z VS přes AnkhSvn, objeví se commit/update dialog, pak se 15 vteřin nic neděje a pak se vše během chvilky vykoná.

    Nenapadá Vás někoho, proč je ten plugin na začátku tak zabržděný? Díky
    P19
    P19 --- ---
    Ahojte, je tu někdo pracovně v Dubai (.NET)?
    Díky.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Microsoft kupuje Xamarin, který nabízí vývoj na Androidu a iOS v C# – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...je-xamarin-ktery-nabizi-vyvoj-na-androidu-a-ios-v-c/sc-4-a-181527/default.aspx
    SUK
    SUK --- ---
    SIRLOON: Themes nepouzivam. Zkusil jsem ve vsech Strings.resx prepsat jeden string, abych poznal, z ktereho souboru ho to taha a taha ho to jenom z toho jednoho, co je v hlavnim projektu.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SUK: mozna koukam blbe bo mam v sobe pres pul litru rumu, ale prijde mi, ze to volas jen v theme 2003, 2005 a 20012. ale treba sem moc nalitej a blbe koukam
    SUK
    SUK --- ---
    Zdarec .NETaci, mam problem a zasekl jsem se ve slepy ulicce, dokaze nekdo poradit?
    Spravuju uz pomerne velikou aplikaci v .NET2.0 s hromadou autoru, je to interni vec takze bastl vseho moznyho, co se kdy v danou chvili potrebovalo, urcite takovy veci taky znate :) Aplikace je vicejazycna a u vlastnich formularu a komponent vyber jazyka funguje.
    No ale je tam jedna komponenta - DockPanel Suite od Weifen Luo a ja ji potrebuju "prelozit" do cinstiny (zakaznikovi vadi i blbej tooltip v EN) - cinan prelozil resource file a ja se ho ted do libky s komponentou snazim nacpat, ale porad se vse zobrazuje v anglictine. Jde o tenhle soubor konkretne: https://github.com/dockpanelsuite/dockpanelsuite/blob/master/WinFormsUI/Docking/Strings.resx

    Jak to udelat?

    Zkousel jsem vsecko mozny, od naivniho pristupu v cmd line pustit resgen, al a pak dat to do zh-CN slozky, tak i ILMerge, nasoukat to primo do MSVS2013. Nic nepomaha. Zkousel jsem to i debugovat a skoncil jsem na tom, ze debugger dojel k tooltip = Strings.DockPaneCaption_ToolTipAutoHide ale do getteru se to uz nezanorilo. Jsem ve slepy ulicce a nevim, jak dal a myslim, ze to urcite bude nejaka blbost :)

    Poradi, prosim, nekdo?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V Seznam.cz aktuálně sháníme 2 vývojáře pro Windows Store platformu (VS2015/C#/XAML) - v únoru budeme začínat nový/první Windows 10 UWP projekt na telefony i tablety a bude to hodně zajímavá věc.
    Jedná se o práci v centru Prahy a na rozdíl od různých zaměstnání, které se rovnají údržbě zastaralých systémů v korporátech nebo pro zahraniční zákazníky, čímž jsem si také prošel, je u vývoje mobilních aplikací super to, že vaší aplikaci budou reálně používat lidé v ČR. Budou vám psát nápady na zlepšení a tyto nápady se často velmi rychle zapracují a dodají uživatelům.
    Detaily mohu poslat když tak do pošty, a nebo máme nabídku pozice zde.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    FONTAN: tak to samozrejme funguje jako po masle i na win terminalovem serveru jako service s trivialni konfiguraci. diky za tip.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BRAP242: ja taky a vlastne proto jsem se radsi i zeptal tady. stunnel vypada naprosto vhodne - zitra si s tim pohraju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam