• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: ano, presne tak,ted si to konecne pochopil, neni mi jasny, proc by melo byt veprove maso pro organismus jed, nevim o zadnych toxinech z nej, ktere by zpusobovaly ekzem....

HROSE: vsak ja jsem to sadlo nijak neadoroval, jen mi prijde lepsi nez vazelina. napr. ten kokosovy tuk je taky supr, pouzivam nejakou tu caromast od Pisy a naprosto mi vyhovuje. Bohuzel je hrozne drahy (co jsem videl tak cca 100kc/ 200gramu) a ekologicky mi taky neprijde koser (kaceni pralesu v malaisii kvuli enorme stoupajici spotrebe v poslednich letech, navic preprava z druheho konce sveta...)
    HROSE
    HROSE --- ---
    XCIDER: je pravda, ze na sadlo muze mit nekdo alergii, nebo ji i muze vyvolat (proto je lepsi pouzit vazelinu), ale sadlo je zase dobry treba na uplne zhojeni jizev, takze ja vyrabim oboje :)

WOOD: kdyby ses nevyjadroval jak zamindrakovanej pubertak, co na sebe potrebuje upozornit, byly by tve prispevky zajimavejsi. Ale takhle jen ctu nadavky totalne nevyrovnaneho cloveka, a to me neba... ve vlastnim zajmu se nauc diskutovat na urovni- bez nadavek a sprostych vykriku do tmy, uvidis, ze pak budes mit vetsi uspech. Haugh :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: jakym faktem?? co ti neni jasny?...co ti nedava souvislost??... ze veprove maso je pri poziti pro nas organismus jed? ze jej neumime zpracovat a v tele se nam z nej vytvari toxiny (jedy) kere jsou hlavni pricinou vetsiny civilizacnich chorob, jako treba ekzem? co ti neni jasne? jak to ze nerozlisujes mezi zivocisnou a rostlinnou tkani?? co ti mam tady ja proboha dokazovat...jakej chces ode mne dukaz? mam se ti nacucnout do hlavy? ja te znam moc dobre, my sme spolu polemizovali uz hodnekrat...a ty ses s prominutim trochu tupec a moc rad se hadas a vsecko vyvracis a chces jenom dukazy... uvedom si prosim te v jakym sme klubu a ze se tady bavime o mastickach... ne o tvym egu, a ze ti vadi moje vykriky??? treba se z nich poser me je to JEEEEEEEDDDDNOOOOOO!!!!

...a prosim uz konec offtopic... XCIDER je timto nejvetsi mastickar na svete a nikdo mu nesmi konkurovat...ani se nijak projevovat...tak psssssssst....
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: zapal si vonnou tycinku a zamedituj si ! tohle rozcilovani te muze stat zdravi...
    uznavam ze rozebirani kazdy vety neni zrovna nejslusnejsi, ale pokud nekdo napis prehrsel kratkych vet, ktere nedavaji smysl ani jednotlive, ani nemaji zadnou vzajmenou sovislot, nevidim jiny zpusob, jak na to odpovedet. hysterickym nazyvam zpusob tvych odpovedi, kdy vykrikujes nejake emotivne zbarvene slogany (napr. to "mrtva tkan zvirete, to mi neprijde jako lek... a teda kdo zere veprovy, ma egzem na 80% prave z toho prasete"), ve snaze s tim nekoho presvedcit, misto abys argumentoval nejakym faktem, ktery muzes i dokazat
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: jakyho hysterickyho bludu?

...sam se podivej co pises!...beres si do ust kazdou moji vetu a pripises k ni protimluv.. .no to je fakt uroven...to si pri tom honis pero, nebo co?...

...a kdyz sadlo tak ze psa! ty stoleta tradice... kua takovy svrbinky mam fakt nejradsi... sam nic kloudnyho nenapises ale musis me tu zakazdou cenu shazovat a delat ramena ze tomu jako nejvic rozumis...ubohost ...ani to prase sam nezapichnes...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: spis ty, cpat svoje hystericky vykriky o tom jak je spatny zabijet zviratka, do klubu u lecbe marihuanou, je fakt OT. navic jsi nebyl schopnej prinyst JEDINEJ racionalni argument na podporu svych bludu.
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: woe tak tos namlel fakt dobrej kybl sracek...
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: ses osel, nebudu se s tebou hadat...srry...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: mam na to reznika, kterej v tom ma praxi, ja jenom pridrzuju.
    "imho sadlo je lecitelskej stredovek" - s timhle pristupem bys mohl doporucovat antibiotika a synteticky hormony, ja naopak nevidim nic spatnyho pouzivat neco, co je stovky let osvedceny
    "nemluve o energii (prane) ty latky" - proc nemluve ? ukaz mi jedinej zdroj o ajurvede (kdyz uz mluvis o prane), kterej vylucuje pouzivani zivocisnych produktu
    "mrtva tkan zvirete, to mi neprijde jako lek" - to muzes rict i "mrtva tkan z rostliny, to mi neprijde jako lek", nevidim v tom jedinej rozdil
    "a teda kdo zere veprovy, ma egzem na 80% prave z toho prasete" - uplna blbost, z veprovyho jeste nikdo ekzem nedostal. a kdo ji tofu nebo tempeh, ma na 94,3 procenta ekzem prave z nej !!! rekl mi to ve snu Duch Sojy...
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: ...ty osobne ty prasata zabijis, jo?? ...imho sadlo je lecitelskej stredovek!... nemluve o energii (prane) ty latky...mrtva tkan zvirete, to mi neprijde jako lek... a teda kdo zere veprovy, ma egzem na 80% prave z toho prasete!!!

jj, dobra, ta vazelina neni uplne dobra...to ja nikdy neprotlacoval... ale k cemu to sadlo?... kdyz konopnej olej je v podstate dokonalej?! a kdyz tam chces mit THC tak tam par palic proste vylouhujes...a mas dokonalost...ne?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: jo, zabiju prase a vezmu si jeho tuk. co je na tom spatnyho ? delali to mi predci budvijak dlouho, tak nevim, proc bych s tim mel prestavat
    jinak iMpertinence nebyla minena nejak cilene, jen me trosku vytocilo, ze ostatnim nutis variantu (vazelina), ktera je sice podle TEBE moralnejsi, ale prokazatelne mene vyhodna pro uzivatele, dneska se k sadlu zacinaji vracet i serioznejsi velkovyrobci bylinnych masti, a to proste proto, ze je lepe snaseno a lepe se vstrebava nez vazelina. Ta je podle me dobra hlavne do motoru :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: proc ty inpertinence? bud na me hodnej jo!! jak ziskas sadlo? zabijes to zvire? zabijes psa kvuli sadlu aby sis ho mohl matlat po xychte?!...odpovez...ano nebo ne?! cheche ;DDD

....jestli chces rict ze THC vyleci tvymu kamoshovy exem, tak fajn... gratuluju, budu to doporucovat...znam ale dalsi spoustu lidi kery to bohuzel nezabira, naopak maji alergicke reakce...

...a co vsechno za ucinne latky se skryva v rostline konopi fakt nevim... to nevi nikdo co vsechno tam je!!! skus nejakou literaturu treba ;}
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    EXCITE: jo, vceli vosk je taky dobrej, staci ho do toho sadla pridat cca 10 procent, a mast je vyrazne tuzsi a navic hezky voni. a uplne supr je pridat i trochu suroveho propolisu , nebo cerstve borove pryskyrice, to je pak vylozene prirodni parfem.. :))
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: kazdej nema fobii z zivocisnejch produktu jako ty...
    a o tom, co obsahuji LISTY/PALICE krome thc jsi nenapsal vubec , to ze se z nenasycenych kyselin v tele vyrabi prostglandini je hezke, ale 1/ mastny kyseliny jsou jen v seminkach 2/ jsou i ve spouste jinych rostlinych oleju a o zadnem z nich jsem neslysel, ze by fungoval proti ekzemu
    WOOD
    WOOD --- ---
    EXCITE: ... SADLO NEEEEEEEEEEE!!!!!!
    FUUUUUUUUUUUUUjjjjjjjj!!! a vosk taky neni uplne na vsechno ok...kua to je ale sakramentsky carodejnicka mast....
    to sadlo ma byt ZE PSA!!! ze jo????!!!! [Muhehe ;DDDD]

...fakt radsi vazelinu z lekarny za par supu...a kokos taky moc dobrej!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LUCKYSWEETY: vceli vosk a veprovy sadlo v nejakym pomeru..presne ted nevim..ale da se zjistit....

A Ivan Pisa dela Caromast z kokosovyho tuku
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: jo a nezapomene ze alergie a exemy jsou nejvice psychicky podminene nemoci, takze po dobrym jointu si uzdravim aji rakovinu ;DDD
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: tak cti znovu a poradne... mas tam vsecko...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: no na otazku jsi mi neodpovedel, nenasycene mastne kyseliny jsou sice prima, ale v listech ani palicich teda rozhodne nejsou. bavil jsem se s clovekem, ktery ma ekzem, na ktery mu konopna mast zabira a rikal mi, ze funguje i "vnitrni" uzivani, po jednom jointu mu ty cerveny fleky z obliceje zmizi na nekolik tydnu...
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...aby ale nevznikla mylka...THC má výrazné antibiotické účinky protizánětlivé a hojivé... presto ve vsech receptech na mast doporucuji pouzivat bud listy zbavene pryskyrice nebo lity spodni... jelikoz obsah THC v nich obsazeny je presto dostacujici... takze spis tak... komu nevadi, muze si davat i THC a bude to fungovat jeste LIP!! ;DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam