• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HLEN: U toho sme samozřejmě byly... Jde o to že je fakt stará a trpí asi nechutenstvim, ale to je z jinýho soudku;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: no radsi bych zasel k veterinari ....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    TENCOKACISTROMY: Nepoužívala bych to kdyby to nebylo nutný fakt to vypadalo že nám ta potvora umře vysílenim:(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zajimave, zajimave ... treba to v budoucnu taky nekdy pouziju.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    TENCOKACISTROMY: Každej večer jí dáváme - jinak by mrcha asi nežrala - no řikáme si že to jsou přeci jenom bylinky tak jí to nemůže uškodit - když se tim léčí nechutenství u lidí tak co by ne u zvířeny;) Je potom i taková veselejší mi přijde - zase začala vítat když někdo příde, zajde se pomazlit což už nedělala a je vidět že jí to celkově prospívá... No snad nám to vydrží...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ZUZIPA: dobre :)
    vydrzel mu ten apetit nebo jste mu museli zase "pomoct" ?
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: cheche :D .... originalni reseni .... thumb up !
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Máme doma psíka kterej nám přestal žrát (je to stará mrcha a dokud nepadala na hubu tak nic nesežrala a když tak si jenom tak zobla z mlsot jako pribiňák atp., ale žádná sláva). Tak nás napadlo jí dát do želatinový kapsle cca 0,1g kvalitní paličky. No výsledek byl takový že čoklík vymydlil misku do sucha a ještě celou noc votravoval co mu jako dáme dobýho;)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    A myslím, že tento článek se sem taky hodí- vzhledem k proběhlé přednášce pana Hanuše v ČR v dubnu 2007 :)
    [ MTO @ El Club de los Legalizadores de la Marijuana :) ]
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    ZUZIPA: tuk, tuk
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HANDULE: To nějak nechápu... Osvětlíš mi to prosím?
    HANDULE
    HANDULE --- ---
    Tip pro zeny: marihuana jako nejosvedcenejsi meducinka kdyz zacne priroda hulakat - hezky zalezt do pelisku a lecit se, jedinym vedlejsi ucinkem je ovsem zhulenost ;)
    WIPER
    WIPER --- ---
    Na super bakterie s marihuanou
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=3911

OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    http://www.novinky.cz/clanek/149406-manzele-pestovali-marihuanu-udala-je-jejich-dcera.html co k tomu dodat. jen snad: raději naučte své děti hulit.
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    JOSEFINA: a to kourila jen ganju, natural herb nebo i nejaky preslechteny skero?
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    cau, potreboval bych pro tatu marihuanovy listi, pomaha mu to zmirnovat nevolnost po chemoterapii (minule jsem mu udelal topinku na koncentrovanym konopnym oleji), kdyby mel nekdo nadbytek..dik, kdyztak posta..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Fpohode. Niz jsem nekoukal.. Ale stejne bacha na ty parchanty. Co me v zivote nejvic stve, je bolest zubu a klistata. Proto hned ta moje reakce...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jeee tak sem to samozrejme nemyslela, ale už to tady jednou bylo stacilo se juknout...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Omlouvam se, ze jsem cokoliv rekl. Uz to nikdy neudelam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam