• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    FERDA: co testuješ?
    FERDA
    FERDA --- ---
    FERDA: dekuju vsem, necekal sem tak velkou odezvu, moc si toho cenim
    zatim zkousim prvni test a po 2 dnech hlasim vyraznou zmenu
    FERDA
    FERDA --- ---
    zdravim, mam dotaz
    vyrabi nekdo mast z konopi, ktera by vyrazne pomohla koznim nemocem?
    mam od narozeni problem s ekzemem a suchou kuzi, ziju v Ostrave {cili nemoc se mi v prubehu zivota dost zhorsuje}
    pouzivam masti s kortikoidy a je to vzdy na chvili lepsi, ovsem dost to zatezuje organismus a ucinek vydrzi max na mesic
    snazim se pouzivat tyto leky jen v extremnim pripade, ovsem me nemoci se o dost zhorsuji
    kozni lekarka mi doporucuje pouze leky s kortikoidy

ozvete se prosim kdyztak do posty
    dik moc
    DAW
    DAW --- ---
    CLOVICEK: chybí ti informace o dekarboxilaci.. a je víc možností, jak jí dělat..
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Tak mě ta samotná výroba, účinky i různé kombinace donutily napsat původně stručný článeček, snažil jsem se tak nějak shrnout různé tipy a postupy výroby masti, pokud uvidíte nějaké nepřesnosti dejte kdyžtak vědět, postupně bych rád na webu zavedl takové oddělení Léčby konopím a jinými rostlinami, tak to je takový začátek na blogu http://lukma.bloguje.cz/849270-konopna-mast.php
    DAW
    DAW --- ---
    JARMILKAS: UZ MÁM SLÍBENO. díky
    AZULEJO
    AZULEJO --- ---
    MOUNTBATTEN: Na www.biotox.cz/enpsyro/ po registraci lze nalézt v příslušné sekci u Cannabis Indica popisy ohledně užívání při zeleném zákalu. Myslím, že je to velice solidně zpracováno. Teď si nejsem jistý, KDE přesně, ale stejně je to k dispozici až po registraci (popis intoxů a další).
    JARMILKAS
    JARMILKAS --- ---
    aloi muzu poslat .. zrovna mi jedna odesla ale listy jsou jeste good
    DAW
    DAW --- ---
    POPTÁVÁM - NABÍZÍM
    Za 300g aloového listu nabízím 200g kvalitní konopné masti namíchané dle potřeby z čistě přírodních ingrediencí.
    Lokalita - Praha Bohnice, případně Okoř
    DAW
    DAW --- ---
    Jo a dal bych normálně celý listy.. ona ta šlupka není moc silná a v podstatě je to úplně jedno, páč se to pak přecedí..
    DAW
    DAW --- ---
    HROSE: No to nevim.. to bych chtěl všechno vyzkoušet, jak to bude fungovat, ale nemám tu aloe.. já bych to dal pro začátek zhruba 1díl aloe na 2díly masti... no a taky k tomu nějakej esenciální olej, aby to trošku zkonzervoval.. ten ale asi až do výsledného produktu..

HROSE: Taky jde. Mě třeba ale nevyhovuje mastivost oliváče.. na kůži ho nemám rád..
    HROSE
    HROSE --- ---
    nezkousel jste nekdo kombinaci konopi s olivovym olejem? Slysela jsem, ze je to taky dobre, funguje to podobne jako mast, ale recept neznam...
    HROSE
    HROSE --- ---
    DAW:zajimave, kolik te aloe se tam dava? A jen gel, nebo se rozmixuji cele listy?
    SWINE
    SWINE --- ---
    pripominam ze dnes: live stream konceru pro podporu www.konopijelek.cz na http://94.230.146.166/kjl/
    DAW
    DAW --- ---
    Ahoj,
    jak jsme se tu nedávno bavili o kombinaci aloe vera a konopí, tak v novym konoptikonu jsem objevil recept:

Postupuje se podle standardních kroků pro výrobu konopné masti, akorát přibyla část, kdy se mast nechává schladnout a do chladnoucí masti se přidá na kaši rozmixovaná aloe (mast musí být co nejvíc chladná jak to jen jde). Asi po týdnu v temnu a chladu se mast znovu rozpustí (nikoli rozehřeje, to by uškodilo účinku aloe! - opět co nejnižší možná teplota, která musí být dosažena, aby to teklo) a mast se přefiltruje přes plátno.

Přeju hodně štěstí s pokusy...
    Btw. nemáte někdo aloe vera, kterou byste mohli věnovat (či levně prodat)? Moje umrzla :-(
    Počítám, že mast budu vyrábět v období několika dalších týdnu, takže si můžete počkat a já pak napíšu jak to dopadlo... ještě ale musim sehnat tu aloe...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SHEALA: při zevním použití se zhulenost neprojeví vůbec, max. tě trochu brní koleno :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    SHEALA: memu dedeckovi tlumi bolesti z artritidy docela spolehlive, resp. může se postavit na nohy. Ma to v kolenou a ted uz i v kyclich, ale maze si ty klouby a dela zabaly z listí a pochvaluje si to dost.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    da se mast z konopi pouzit na zmirneni bolesti pri atroze (artritide) ? pokud jo, prijde mi to vic bezpecny nez se patlat kortokoidy. Pochopitelne radsi bych byla aby se ten stav zhulenosti moc neprojevil.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Na netu jsem našla jak se vyrábí kapky, ale dají se někde koupit? Potřebuju zkrotit Crohna.
    HLEN
    HLEN --- ---
    SCHIFFI: jj ... bud prasky nebo hulo ... zaroven to neni nejlepsi napad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam