KUATO: Mění se to, to je fakt, i když si myslím, že ty ibuprofeny furt dost frčej... a nejenom tohle, nejvíc jede asi chlast, kafe a cukr - tři těžký drogy s kterejma ve srovnání je marjána asi tak na úrovni zelenýho čaje... Ale možná, že v tom bude ještě něco jinýho.. napadá mě pár věcí, např. převzít starost o své zdraví do vlastních rukou - převzít svůj život vůbec do svých rukou - začít se zamejšlet nad myšlenkama a pocitama, který se objevujou, když jsi zhulenej... myšlenky, který tě nutěj zvažovat svoje jednání, vnímat své vlastní pocity, který ti ukazujou směšnost soupeření a agresivity ... co víc může nasrat ty debílky tam nahoře, než někdo, kdo jim řekne "já vám na to seru, vaše obleky, přetvářky, prázdný fráze a sebklamy mě přijdou nanejvýš tak směšný"... no nenasralo by tě to, kdybys celej život sám sebe znásilňoval kvůli tomu, aby ses dostal k moci, kvůli tomu bys se přetvařoval, předstíral všechny svoje pocity, podváděl lidi okolo sebe, díval se, jak z tvejch dětí vyrůstaj sobecký rozmazlený kreténi... a to všechno kvůli čemu? .... No a tak dále... není nad to si pořádně zanadávat takhle po ránu :)