• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    ZRIZENEC: Možná by to šlo v nějakém growboxu? Tam se dají regulovat podmínky jako délka svícení, teplota, a když na to přijde tak i vlhkost a proudění vzduchu.
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    OPADEMON: hele o ty aloe sem taky premejslel, prej je alle hodne tezky ve zdejsich podminkach vypestovat aloe se znatelnejma lecivejma ucinkama.
    OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    ok, dík
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    zdravím všechny, mám dotaz: chci dělat konopnou mast, do které chci ještě přidat aloe. zajímalo by mne, zda s tím má někdo nějaké zkušenosti, nebo jestli někdo neví v jaké fázi výroby masti se tam to aloe přidává, popřípadě v jakém množství. předem moc dík.
    HLEN
    HLEN --- ---
    SHEALA: myslim, ze je to nesmysl ... ona ta pryskyrice pusobi dost drazdive jak na kuzi tak na sliznice, kdyz neni v masti nebo tak .... kdo nekdy v zivote mel co do cineni s vetsim mnozstvim cersve sklizeny travy, tak vi o cem mluvim :)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    VYTVARNICE: a na co ti to konkretne pomaha jesli to neni moc osobni otazka?
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    FS se léčím půl roku a mohu doporučit. Tady máš recept na výrobu... http://medigrower.cz/recepty/vytazky/fenixovy-slzy-konopny-vytazek
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    zdravim vsechny prirodni lecitele, sam mam s domaci masti skvely zkusenosti, hodne znamejch si ji chvali, jeden blizkej me alle ted pozadal, jesli bych mu neudelal Fenixovy slzy. O tom sem slysel poprvy. Par clanku jsem o tom uz precet alle chtel sem se tady zeptat na zkusenosti jak s vyrobou tak s pouzivanim, nemate nekdo? Budu rad za jakoukouliv odezvu.
    DAW
    DAW --- ---
    Skvěle funguje, když se člověk nastydne a bolí ho dutiny, tak si potřít konopnou mastí čelo, spánky a kolem očí a nosu.. bolest přestane do pěti minut a rýma se vůbec pak ani neobjeví.. Já si masti míchám sám, takže do týhle jsem přidal ještě zázvorový olej a to je pak úplně bomba.. jenom je pak třeba dávat větší pozor okolo očí..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TIMUREK: delat vytazek, to uz je asi nejaka vyssi chemie :) nicmene treba i to zvladnu .
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SHEALA: Tak rýmu jsem takhle teda ještě neléčil, ale až jí někdy dostanu, tak vyzkouším :) Ačkoliv nevím jestli mast, nebo spíš výtažek, jisté ovšem je, že konopí má protizánětlivé účinky (viz http://medigrower.cz/index-nemoci/zanet ), a běžná rýma není nic jiného :) Ale zase na druhou stranu - chronická rýma může být jenom podráždění slzných kanálků bez virové nebo bakteriální infekce. Každopádně je to třeba vyzkoušet :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    zdravim, mam opet dotaz. tatik trpi chronickou rymou, a prisel s tim, ze mu jeho kamarad rekl, ze si ma "potirat marihuanou pod nosem". Tenhle spusob aplikace mi prisel ponekud podivny, zagooglila jsem a zjistila jsem, ze je by nebylo od veci k tomuto ucelu pouzit konopnou mast. Mate nekdo skusenosti s takovymto lecenim rymy ?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    ZměňPolitiku.cz | Legalizace marihuany
    http://www.zmenpolitiku.cz/petice/27/legalizace-marihuany/
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    V záhlaví přibyl web s recepty a e-shopem Medigrower...
    BRANA
    BRANA --- ---
    SVA
    SVA --- ---
    [ Manifest konopné revoluce 2010 / 22.10.2010 - Česká Republika ]

Letos Legalizujeme léčivé konopí nemocným.
    Nemocní lidé nejsou kriminálníci.
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    Zdravím
    Ve dnech 06. - 27.11.2010 proběhne v Plzni, Havířově, Ostravě, Praze a Ždáře nad Sázavou série akcí s názvem Canna Mana. Posláním projektu je představení konopí jako rostliny, která měla a má četné kulturní a civilizační dopady na celou společnost.
    Ale aby vše vyšlo tak jak, má pořebujeme od Vás pomoc. Není to nic složiteho, stačí kliknou na link dole a hlasovat pro náš projekt CANNA MANA tak že označíš políčko ´TO MĚ BAVÍ´. Předem všem moc děkujeme. Canna Mana team

http://www.conasbavi.cz/projekty/canna-mana

info:
    *je potřeba chodit tam a kliknout každej den - pravidelně
    *pokud se ti bude chtít a budes mít chuť podpořit více, mužeš poslat kamarádům
    *pokud vše výjde pomůžeš tím dobré věci
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ALIJEN
    ALIJEN --- ---
    zdravim mate nekdo zkusenosti s lecenim lupenky? klidne piste kdyztak do posty.. diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam