• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ty jo co tat tady je zase za experty - indoor je horsi nez outdoor z medicinskeho hlediska,prumyslova konopna mast bez obsahu aktivnich slozek (nebo teda s minimlanim) je lepsi nez domaci,no same lepsi hlody...

k tomu indoor/outdoor - z medicinskeho hlediska je daleko lepsi indoor - dneska si kytky zasadsi do kokosu (ktery je vlastne neutralni co se tyce jakychkoliv latek vcetne tezkych kovu) hnojis to poradnejma hnojivama (nejlepsi takove ktere udavaji odkazy na expertyzy ruznych institutu ktere hnojiva testovali na tezke kovy a jine zdravi skodlive latky - napr CANNA,GROTEK atd) vypestujes daleko vic cistou a prirodni kytku nez nekde venku kde ti to jednou za cas pokropi kyselej dest,kytka si taha zpudy tezke kovy co ji hrdlo raci (marihuana ma nejlepsi vysledky jako ''cistic'' kontaminovane pudy,protoze vytahne defakto vsechny skodliviny do sebe). ztoho bych ja mast nikdy nedelal.
    k tem modelum - nejlepsi na konkretni medicinske pouziti je pestovat konkretni model ktery je vyhlasen nejakym institutem za lekarsky (napr. jack herrer,medihuana atd)
    DUHOS: prosimte chyt si nekdy destovku,zmer si ph a ec a pak uz takovouhle sracku nenapises.jinak chlor ti z te ''domaci'' do 24h vyprcha,proto se taky nechava odstat.treba praha ma jednu z nejlepsich vod jakou ke kytkam muzes lejt (samozrejme hlavne diky zelivce)
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DUHOS: to byla ironie, přijde mi komické vůbec zmiňovat indoor v souvislosti s léčivými účinky konopí
    U Anglie mě to překvapuje kvůli podnebí, hlavně dozrávání tam musí být těžké, ale tak asi to mají vychytané. To by mohlo být fajn zjistit knowhow pro případy, kdy je u nás vlhký podzim
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Dacube: Ne ne, ten vchod do pěstírny na té wallstreet je určen pro certifikovaný dealery! :)
    Angláni (sativex) to pěstují někde venku na venkově.
    Co se týká těch venků, tak ty snad nejsou plné rakoviny z těch kyselých dešťů (Pan Simpson a pan Dvořák by s Tebou určitě hodně silně nesouhlasily :) ). Dokonce jsem se v poslední době dozvěděl, že naopak i domácí konopí je daleko lepší zalejvat dešťovou (případně kojeneckou) vodou, nežli tou chlorovanou z našich kohoutků.
    BRANA
    BRANA --- ---
    Medical Archives - Toke of the Town
    http://www.tokeofthetown.com/medical/
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    JAHRIDER:a co Nederland?;)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    VYTVARNICE:
    kanada je ejdnoznacne konopna velmoc, spolecne s kalifornii a israelem udavaji smer celosvetovej ohledne leku, konopnych preparatu a kultivace.
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DUHOS: Anglie moc potenciál na dobré léčebné konopí podle mě nemá, ale určitě jde o nějaké to "bioorganické megaeko podlampové chráští", protože ty venky jsou plné rakoviny jak na to padaj ty kyselý deště neasi.
    Tipuju že do pěstírny se vchází vytočením určitého čísla v telefonní budce na Wallstreet
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TIMUREK:
    DUHOS:
    dik.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Technické konopí na výrobu české kosmetiky se dováží z Kanady, npř. Cannaderm. Možná je právě Kanada konopná velmoc.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Morphler: No nekde jsem snad cetl, ze se to konopi pestuje na tajnych mistech v Anglii.
    Google...
    ... Tady jsem to teda necetl, ale ve tretim clanku to tam je zminene: http://canablis.blogspot.com/
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MORPHLER: Z toho co vím tak na to má ta firma někde továrnu, a není to v Čechách. V tý továrně to pěstujou částečně pod umělým osvětlením a částečně pod normálním venkovním světlem.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SCHIFFI: chybi mi v clanku potrebana informace- jestlize je to vytazek- kde se berou rostliny z kterych se to vytahuje?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    DUHOS: shanime. Kdyby jsi mel chut a cas, ozvi se nasemu sefredaktorovi Robertovi na redakce@legalpub.cz. Autorskych textu neni nikdy dost
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Funloco: Díkas! Plánuju se vám ozvat do Legalizace. Mám zatim jen v hlavě jeden článek a tenhle týden na tom snad začnu dělat. Zaregistroval jsem, že sháníte spolupracovníky.. ;)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    DUHOS: skvely pocin, pridano do odkazu na www.legalizace.cz
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    PS: + přidán odkaz u mě na webu. :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdárek, dík za reakci a nabídku. Už tam mám něco vyhlídnutého a ušetří mi to práci. Jedná se o informace na šampón, pegasovy kapky, atd z free-grower.cz. Zpracované přesně podle mého gusta a uvidíme co všechno ještě objevim :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Mrkni k nám na medigrower.cz jestli by se ti něco nehodilo do krámu. Informací tam máme hafo a snažím se aby byly kompletní a objektivní.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdravíčko,
    poměrně nedávno jsem vytvořil webové stránky http://www.konopijakolek.cz, kde se snažím věnovat léčivým účinkům konopí a informacemi pomáhat lidem. Více méně se z webu snažím udělat takový rozcestník s výtažkem důležitých a žádaných informací o léčivé síle konopí. Budu rád za každý názor a nápad k webu a kdyby chtěl někdo přispět svou troškou do mlejna, tak to velmi uvítám (např.: nějaký překlad, článek, zkušenosti, atd...). Na spoustě informacích ještě pracuji, takže né všude jsou již stránky kompletní. Přeci jen chodím na šichty, abych se uživil a stránkám se tak věnuji sekundárně.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    jo tak slo o detekovani tezkych kovu u znamych hnojiv a jedina u ktere nebyly detekovany byla canna a to prosim synteticka rada,ne bio rada.tak podle tohodle usuzuju ze ta jejich bio rada bude fakt prirodni pecka,ale taky tomu odpovida cena :(

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=196902&highlight=canna+heavy+metals
    MIK23
    MIK23 --- ---
    DAW: cannu nemam vyzkousenou (pouze jejich kokos a ten mi prijde proste nejlepsi) ale nedavno probehnul link na testovani hnojiv v nejake akademicke laboratori a canna ztoho vysla jako jedna z nejlepsich.
    zkusim to najit.jinak atami mi prijde ze trochu vic soli nez jsem byl zvyklej u hesiny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam