ty jo co tat tady je zase za experty - indoor je horsi nez outdoor z medicinskeho hlediska,prumyslova konopna mast bez obsahu aktivnich slozek (nebo teda s minimlanim) je lepsi nez domaci,no same lepsi hlody...
k tomu indoor/outdoor - z medicinskeho hlediska je daleko lepsi indoor - dneska si kytky zasadsi do kokosu (ktery je vlastne neutralni co se tyce jakychkoliv latek vcetne tezkych kovu) hnojis to poradnejma hnojivama (nejlepsi takove ktere udavaji odkazy na expertyzy ruznych institutu ktere hnojiva testovali na tezke kovy a jine zdravi skodlive latky - napr CANNA,GROTEK atd) vypestujes daleko vic cistou a prirodni kytku nez nekde venku kde ti to jednou za cas pokropi kyselej dest,kytka si taha zpudy tezke kovy co ji hrdlo raci (marihuana ma nejlepsi vysledky jako ''cistic'' kontaminovane pudy,protoze vytahne defakto vsechny skodliviny do sebe). ztoho bych ja mast nikdy nedelal.
k tem modelum - nejlepsi na konkretni medicinske pouziti je pestovat konkretni model ktery je vyhlasen nejakym institutem za lekarsky (napr. jack herrer,medihuana atd)
DUHOS: prosimte chyt si nekdy destovku,zmer si ph a ec a pak uz takovouhle sracku nenapises.jinak chlor ti z te ''domaci'' do 24h vyprcha,proto se taky nechava odstat.treba praha ma jednu z nejlepsich vod jakou ke kytkam muzes lejt (samozrejme hlavne diky zelivce)