• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    MAESTRO_007: No špica. Taky preferuju energiťáky v plechu než si dělat nějaké čaje nebo kávy a mít plnou hubu socu (:-))))
    Ale v pohodě, toto neřešme, podlampy x venek je asi milionkrat omleté téma, jen v tomto auditku my přijdou vnitřky opravdu OT
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TIMUREK: chapu... uz jsem cetl nejake studie jak novodobe skanky rozviji psychozy nekolikanasobne vic nez stare dobre odrudy... protoze je tam minimalni podil CBD (a vysoky THC).. a high je prilis vysoke...

ale zajimalo by me neco podobneho vzhledem k lecivym ucinkum.... a samozrejme zalezi natom co lecis...

DACUBE: udelal jsem to doma a muzu rict ze lampa daleko lepsi.... venek plny listu, tezky kour co me rozkasle a tece z toho spousta dehtu...

skank je krasna hmota bez listu... kour lehky a chutny. Ucinek luxusni... i na konci brka zadne znamky dehtu ve filtru...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    MAESTRO_007: polož si vedle sebe na stůl lampu a slunce a další důvody netřeba hledat.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MAESTRO_007: Myslím že jde hlavně o přehnojený industriálně pěstovaný konopí, tzv. "od větví" tedy z vietnamských velkopěstíren, to opravdu moc pro léčbu vhodné není, i když je pravda že taky hodně záleží na tom CO tím léčíš. Jo zato když si to doma člověk pěstuje sám, tak ví z čeho mu to roste :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DACUBE: nejake obsahlejsi info otom ze indoor konopi neni vhodne na lecbu? :) rad bych si pocetl...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DUHOS: to byla ironie, přijde mi komické vůbec zmiňovat indoor v souvislosti s léčivými účinky konopí
    U Anglie mě to překvapuje kvůli podnebí, hlavně dozrávání tam musí být těžké, ale tak asi to mají vychytané. To by mohlo být fajn zjistit knowhow pro případy, kdy je u nás vlhký podzim
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Dacube: Ne ne, ten vchod do pěstírny na té wallstreet je určen pro certifikovaný dealery! :)
    Angláni (sativex) to pěstují někde venku na venkově.
    Co se týká těch venků, tak ty snad nejsou plné rakoviny z těch kyselých dešťů (Pan Simpson a pan Dvořák by s Tebou určitě hodně silně nesouhlasily :) ). Dokonce jsem se v poslední době dozvěděl, že naopak i domácí konopí je daleko lepší zalejvat dešťovou (případně kojeneckou) vodou, nežli tou chlorovanou z našich kohoutků.
    BRANA
    BRANA --- ---
    Medical Archives - Toke of the Town
    http://www.tokeofthetown.com/medical/
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    JAHRIDER:a co Nederland?;)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    VYTVARNICE:
    kanada je ejdnoznacne konopna velmoc, spolecne s kalifornii a israelem udavaji smer celosvetovej ohledne leku, konopnych preparatu a kultivace.
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DUHOS: Anglie moc potenciál na dobré léčebné konopí podle mě nemá, ale určitě jde o nějaké to "bioorganické megaeko podlampové chráští", protože ty venky jsou plné rakoviny jak na to padaj ty kyselý deště neasi.
    Tipuju že do pěstírny se vchází vytočením určitého čísla v telefonní budce na Wallstreet
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TIMUREK:
    DUHOS:
    dik.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Technické konopí na výrobu české kosmetiky se dováží z Kanady, npř. Cannaderm. Možná je právě Kanada konopná velmoc.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Morphler: No nekde jsem snad cetl, ze se to konopi pestuje na tajnych mistech v Anglii.
    Google...
    ... Tady jsem to teda necetl, ale ve tretim clanku to tam je zminene: http://canablis.blogspot.com/
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MORPHLER: Z toho co vím tak na to má ta firma někde továrnu, a není to v Čechách. V tý továrně to pěstujou částečně pod umělým osvětlením a částečně pod normálním venkovním světlem.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SCHIFFI: chybi mi v clanku potrebana informace- jestlize je to vytazek- kde se berou rostliny z kterych se to vytahuje?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    DUHOS: shanime. Kdyby jsi mel chut a cas, ozvi se nasemu sefredaktorovi Robertovi na redakce@legalpub.cz. Autorskych textu neni nikdy dost
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Funloco: Díkas! Plánuju se vám ozvat do Legalizace. Mám zatim jen v hlavě jeden článek a tenhle týden na tom snad začnu dělat. Zaregistroval jsem, že sháníte spolupracovníky.. ;)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    DUHOS: skvely pocin, pridano do odkazu na www.legalizace.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam