DAW: ? si me asi trochu nepochopil - nejsem zadnej posranej aktivista,takze mi tady nevykladej o tom od koho si beru elektrinu ty jantare.poukazuju na to ze se farmaceuticke firmy zivi tvojim spatnym zdravim a ty tady zacnes mektat o CEZU? :D dal si nastuduj technologii odpadnich vod - vis o ni asi hodne malo (czu/obor odpady a jejich vyuziti) o hnojivech to same (trosku se to za posledni dobu zmenilo a ty si evidentne zaspal)
prej sosat kilovaty denne - kvuli cemu - kvuli 5ti kytkam na masti a vytazek (mensi spotreba nez calex lednicka)? prosimte evidentne vis o pestovani pod umelym osvetlenim prd,tak prosim nenavadej lidi ze nejlepsi medicinska marihuana ti vyroste na zahradce(dle tvych slov o par prispevku niz) :) zkus si obe strany pestovani a pak se zamysli,dojdes k zajimavemu zaveru :)
ty howghu - driv nez domluvis tak by si se mel v danych vecech aspon trochu zorientovat.napr v holandsku je jack prohlasenej za medicinskej model a prodava se diky tomu i v lekarnach,coz se o ostatnich modelech rict neda(natoz o cesky gane).ano veskera marihuana (i ta technicka) ma lekarsky pozitivni ucinky,jenze to ma i pivo,ale nedava mu to cedulku ''medicinsky alkohol''.
medicinsky uznavane modely jsou prave kvuli nejidealnejsimu pomeru thc/cbd a ostatnich canabioldu ktere ovlivnuji tyhle dva zakladni,aktivni.
pokud mas o tom nadale pochybnosti,kontaktuj prosim primo ty lekarske kapacity,ktere temto modelum tento statut urcili a vysvetli jim ze se chudaci spletli :)