Presne tak, v sobotu na MMM! :)
prumyslova vs. domaci mast: mam atopickej ekzem a v zime se mi rozlejza hlavne kolem oci a po xichte vubec. Jako prvni jsem vyzkousel komerecni masticku (nevzpomenu si ted od koho) a jako zazrakem mi kompletne cely ekzem z obliceje zmizel, dodnes to nechapu, ale dalsim pouzivanim masticky se mi pak zacal stav naopak i zhorsovat, dalsi zimu prisla na radu cannaderm a ta stav mirnila po celou zimu k jakez takez spokojenosti. Zkousel sem do toho i maste domaci a ty mi tak nesedeli a nezdalo se mi, ze by se stav nejak zlepsoval, takze jsem furt sazel na Cannnaderm. Na dalsi zimu (letosni) jsem v praci dostal domaci konopnou masticku ze slivovice, ktera mirnila stav jeste lepe nez Cannaderm. Z toho mi plyne, ze v pripade potreby muze pomoci i prumyslove vyrobena mast, ale je lepsi narazit na domaci, ktera vam sedne.
indoor vs. outdoor: Lekarsky (100%bio, kvalita, zkusenosti) vypestovany indoor si myslim, ze dokaze prekonat kvalitni outdoor, ale nez neco zbejcit, tak to radsi dat ven. Pokud netrefis fakt vylozene spatnou pudu (muzes s klidem poresit i vlastni), tak tim urcite nic nezkazis a budes mit rozhodne vhodny konopi pro lecbu!