MIK23: Díkas za upozornění - opraveno na CBD. Text jsem nepsal já, ale převzal jsem ho jako hotovou záležitost od Bushky z webu, která by nám tu všem mohla udělat přednášku o účincích a výrobě konopných mastí. Opravdu nevim, kde myšlenkama byla, když kanabidiol označila jako CNB :) A já blb to bez mrknutí oka převzal.. Kdyby jsi objevil další chyby, tak do mě! :)
mastičky - s výrobou moc zkušenosti nemám. Jednu jsem vyráběl z výtažku (druhé louhování konopí jsem použil na mast) přidáním vazelíny. Tento postup chci zpracovat jako čtvrtou možnost tvorby mastičky, ale nejprve musim zpracovat návod na vytvoření výtažku. Rady ohledně tvorby mastiček přenechám jiným, chybí mi praxe..
web - nehraju si na vědce ani na odborníka (Tim bych třeba rád jednou byl :) ), ale jde mi o to, zprostředkovat lidem informace o léčivém konopí, protože né každý má chuť a um prolejzat stránky z vyhledávače hodiny a hodiny a ve fóru vyhledávat informace (myslim hlavně starší občany, lenochy a cizojazyčné weby).. Právě nějaký takový web mi v době, kdy jsem se o téma začal hlouběji zajímat (rakovina v rodině) na internetu chyběl. Tak jsem se do toho prostě pustil a zkoušim to jednoduše shrnout a udělat i takovej rozcestník na užitečné weby a informace. K tomu ještě takovej "seznam" s možností kontaktovat lidi, kteří mají s léčbou zkušenosti, atd..