• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    WIPER: Na posílení imunity? To měla na mysli klasický olej z konopných semínek. THC imunitu snižuje.
    WIPER
    WIPER --- ---
    WIPER: omlouvam se za malou mystifikaci, konopny olej doporucila neurolozka teto pacientne na "posileni imunity". Aby si nahodou nikdo nemyslel ze se nasel tak osviceny lekar, ktery by canabinoly doporucil na leceni "sve" nemoci.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SCHIFFI: Na bolesti kloubů konopí rozhodně pomůže, doporučl bych domácí mastičku ...
    WIPER
    WIPER --- ---
    SCHIFFI: na borelii poskozenou nervovou soustavu a kouby primo doporucila neurolozka moji svagrove koupit si konopny olej. Ten z obchodu samozrejmne obsahuje ucinnych kanabinolu velice malo, takze misto toho jsme uvarili doma poradny konopny olej. Je to zatim par dnu, takze jeste nemam reference zpet o ucinku. Take se boji moznych psychoaktivnich ucinku, tak si dava jen kapku oleje. :-)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    DUHOS:díky za odpověď, jsem stejného názoru, ale přece jen ve mě trochu pochybující ďáblík skáče.. v ČR se to moc neléčí... V nemocnici mi dávali jen Manitol na otok mozku a pak lék na uvolnění Guajacuran a x bolesti Novalgin. Borelie se v mozkomíšním moku neprokázala, ale vše nasvědčuje tomu, ýe ji mám a potvrdili mi to i v Institutu přírodní medicíny. Měla bych brát silná ATB, ale ty mi nikdo nepředepíše, když to nemám prokázaný (z likvoru je údajně jen 30% spolehlivost), v krvi bor. mám, ale to lékaře moc nezajímá...

Vyrábim mastičky, nic jiného jsem zatím nezkoušela, ale así se do toho vrhnu.. Bo máte-li někdo výtažek, tinkturu na víc, pošta pls...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    SCHIFFI: Zkušenosti s tím nemám, ale dle všeobecných účinků konopí (působí protizánětlivě a v mozku, kde je nejvíc rozšířená nervová soustava působí nejvíce), bych s léčbou neváhal ani na chvíli.
    Jak se to léčí lékařsky? A jak dlouho? Vsadil bych rozhodně na výtažek a nebo tinkturu.. Máš tu možnost?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Máte někdo zkušenosti s konopím a léčbou meningoencefalitidy= zánět mozku a mozkových blan (příčina nezjištěna, ale pravděpodobný původce je borelie)- mám poškozenou nervovou soustavu kognitivní fce ok, ale bolesti kloubů a občasné bolesti po celém těle přetrvávají. Tak když to pomáhá na roztoušenou sklerozu, říkám si, že by na toto mohlo taky...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Fakt pěkně zpracovaný :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    DUHOS: kámoška pracovala v californii s rickem, hererem atd... pracovala ve skleníkách a fenixovky tam také vyráběli. postup mi jednou říkala tak mě vždy zarazilo když se oběvil postup na slzy s přidáním hlinky a dalších věcí. to je ono co je na tom webu, jednoduché a učinné.:)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Pěkný návod na výrobu fénixových slz přímo od Ricka a jeho čekých pomocníků umístěn na web..
    Výroba Fénixových slz Ricka Simpsona | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracovat-konopi-na-lek/vyroba-fenixovych-slz-ricka-simpsona/
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LIESKO_VEC_: pro me teda urcite nema smysl riskovat zdravi svojeho potomka kvuli par prdum z brka.holt kazdej ma jinak nastaveny svoje hodnoty.
    to ze se u tvojeho ditete hyperaktivita neprojevuje,neznamena ze se nebude projevovat u dalsich...
    jinak z lekarskeho hlediska je urcite daleko lepsi (kdyz uz v tehotenstvi hulit) tak aspon inhalovat pres vapik aby do tela nesly vsechny ty karcinogeni latky atd
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    výraz "starý hulení" to tady nějak rozehřejvá. Jak sem psal, půjde to do jointů místo tabáku :)
    DAW
    DAW --- ---
    Tak kdyžtak dávejte starý hulení bezdomovcům :))
    Proč to vyhazovat, oni to rádi zužitkujou..
    poslední dobou jich vídám čím dál víc, jak hulej..
    aj starý dědkové :))
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    HLEN:
    mno chtelo by to videt zejo :))
    ja to bral proste tak, ze se to rok valelo nekde kde je teplota kolem 20 stupnu a muze tam obcas i svetlo....
    HLEN
    HLEN --- ---
    CUBICULA: pokud se to nevalelo vylozene nekden a slunicku a vzduchu, tak tomu nic neni ... trochu to ztraci na kvalite, ale v dobrejch podminkach se da trava skladovat i dva roky, takze imo pohoda. ...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CUBICULA: zalezi vic na svetle. svetlo degraduje travu radove vice nez vzduch.
    IRO
    IRO --- ---
    CUBICULA: nebo mi to můžeš klidně přenechat, když bys to měl vyhazovat do koše.. já už bych to nějak využil ;)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    CUBICULA, JAHRIDER: mel sem ted cca rok stary zbytky (ulozeny jen tak v krabici na vzduchu, ve skrini) a nejaky vyrazny snizeni kvality sem nepostreh..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    IRO:
    KALIPH:

asi si to budu používat místo tabáku do jointů, to vypadá jako rozumný řešení
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    CUBICULA:
    do kose ne, ale nehulil bych to. kazdopadne nejaka konopna mast, ci tak podobne bude jiste fer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam