• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    VRINDAVAN: Tak jako tak je potřeba kvalitní materiál. Nedávno nás kontaktovali rodiče holčičky, kterou kolem Vánoc začala bolet hlava. Po týdnu různých vyšetření přišli na to že má v hlavě agresivní rychle rostoucí metastázující nádor, po dalším týdnu upadla do bezvědomí, šla na operaci a teď se potácí někde mezi životem a smrtí, díky FS užívaných ve formě čípku v noci nekřičí bolestí a celkově se uklidnila, ale pořád je v kritickém stavu - jedna z metastáz je kolem mozkového kmene. A ano, tihle lidé neměli možnost si konopí vypěstovat. Za ty dva týdny by to nestihli.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    MIK23: to máš pravdu, někdy to nejde, pracoval jsem s ležákama trošku to znám co pozřou jen vodu v dudlíku. když máš silnej olej můžeš kapat po kapkách do ust a pak vodu. nechci tu nák snižovat FS je to výborné ale jak se zdá pro někoho nedostupné po finanční stránce.:)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    VRINDAVAN: jasny,ale u fs jde o to ze to je vysoce koncentrovany vytazek. pri tezskych stadiech rakoviny nejsi schopen moc prijmat potravu atd.u FS si das polovicku zrnka ryze,kdezto u oleje/tuku atd musis prijmout vetsi mnozstvi a jeste vetsinou v kombinaci s nejakym jidlem,coz proste ne vzdy jde
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    TIMUREK: to jo, jenže v dnešní době se dá koupit kvalitní matroš a semena také např. na kvalitní aktivní olej třeba z lněného nebo konopného oleje dáš max 2 tis ne 50 a to s čajovou lžičkou takového oleje musíš opravdu opatrně, kord u nemocných lidí aby neodletěli jak čestmír. mám praktické zkušenosti že, kvalitní olej, macerát ve víně, ghí, uvařený hash v mléce atd jsou stejně léčivé jako FS. podmínkou je kvalitní materiál jak píšeš. ale kolikrát i postačí normál venkovka když dobře funguje. nepřijde mi že by nebyla šance si vypěstovat znám pár starých lidí kde každoročně dvě kytky na zahrádce jsou samozřejmostí a když šance není na zahradě jsou zde ruzné cesty jak se k tomu dostat, však se tu u nás svítí požehnaně.:)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    No on výtažek z techniky nebude CBD obsahovat významné množství, protože
    - CBD je prekurzorem THC
    - technické konopí je definováno jako "odrůdy, které mohou obsahovat více než 0,3 % látek ze skupiny tetrahydrokanabinolů" a tady si nejsem jistej jestli CBD do téhle skupiny taky nespadá.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    VRINDAVAN: Jasný, akorát že k tomu vždycky potřebuješ matroš, kterej když si sám nevypěstuješ, tak za něj vyplázneš nejvíc ... a jsou takový druhy rakoviny který ti ani nedají šanci si vypěstovat vlastní lék.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    vždit existují i jednodušší preparáty které stejně efektivně léčí jako FS. rozpuštění v oleji nebo živočišných tucích atd... konopím se léčí už od dob pravěku ve všech kulturách. existuje celá škála receptů jak získat s konopí aktivní lék za který člověk nemusí dávat ranec dukátů. FS jsou samozřejmě perfektní věc ale cest je X jak v léčbě dosáhnou výsledků. Když je lék kvalitní a aktivní je jedno jestli je to FS.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    tady asi nikdo nebude mit zkusenosti s vytazkem z techniky.kdyz si trochu shrneme dostupny informace tak to ztoho i vypliva:
    simpson doporucuje velmi potentni marihuanu okolo 20% thc
    vime ze samotne thc ale nepusobi tak jak v kombinaci s ostatnimi kanabinoidy
    cbd taky nejakym zpusobem ovlivnuje funkci thc ale ma k tomu sve vlastni ucinky - sedativni
    dosud nebyla objevena presna kombinace vsech potrebnych latek (proto take nejsou az tak ucine synteticke leky na bazi thc)

ztoho vypliva ze je dobre delat vytazek z co nejvice potentni rostliny
    pokud to delaj panove z techniky,tak mozna taky proto ze jim vzdycky policie sklidi u dvoraka ty potentni rostliny :))
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIK23: dík... :)

Blbě jsem to anformulovala, myslela jsem spíš, jestli má někdo osobní zkušenost bo zkušenost někoho v blízkém okolí...
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    60ml ti vydrzi stopro ctvrt roku. jinak rejzovat je zlo, ale mit za to nejakou odmenu je prirozene. a nemusi to byt jen na obziva podle me, ale klidne i nakup kvalitnich pomucek, ochrana atd
    ono vse neco stoji a je s tim spojeno velke riziko. takze presne jak pises, kazdy musi sam vedet jestli je pred nebo za. ja jen rikal / psal ze delat soudy o nekom, koho nezname jen podle toho ze to delame jinak, je nesmysl. kor tady od klavesnice. nikdo nevi jakej ma ten druhej pohnutky...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MIK23: Pokud vím tak těch 60ml je na tři měsíce. Paní znám osobně a opravdu se neválí v penězích :)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    neměl by prosím někdo přebytečnou mast domácí výroby? Vyměnila bych za materiál (domácí sklizeň). Není čas a ani trpělivost ...
    IRO
    IRO --- ---
    SCHIFFI: THC tam hraje zásadní roli bych řekl.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    k tomu chroští... pořád nějak bojuju s tim, z čeho to vyrábět... Dlouhou dobu jsem byla přesvědčená, že co je důležité, je THC... Pak jsem přes konopijelek zjistila, že existuje CBD a tím pádem, že by stačil výtažek z technickýho materiálu... Tento týden jsem tam byla na konzultaci- závěr: lze vyrábět z techniky, 1g výtažku stojí 1000Kč a (překvapivě) záleží, v jaký půdě je pěstováno, jestli tam není plíseň atd. Maj samo nejvyšší kvalitu všeho. Jenže ted jsem byla u bylinkáře, kt. dost důvěřuju a ten mi řekl, že na záněty je třeba THC, takže jestli už do toho chci jít, musím mít normální matro... Máte někdo zkušenosti technický x netechnický výtažek pls?
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MIK23: myslel jsem vypocet prdeloida.ale i tak koukam ze jsem pocital ze clovek spotrebuje 60ml za mesic,coz je blbost,takze pani ma o neco mene.kazdopadne stale tady zni otazka jestli je vyrobek delan opravdu z velmi potentni travy.pokud je to stejny chrosti co fifi sklizej kazdej rok u dvoraka,tak potes prdel
    MIK23
    MIK23 --- ---
    JAHRIDER: kazdyho kdo chce vydelavat na nemocnych bych povesil za koule do pruvanu.budto chces pomahat a delas to tak abys pokryl naklady (pokud na tom travis veskery svuj cas,tak aby te to taky uzivilo) nebo si proste normalni hyena ktera na tom ma byznys.nic jineho v tom nevidim. otazka je kde je ta hranice - to vidi hlavne ten dotycny jestli je pred nebo za.
    pokud je tvuj vypocet spravny tak pani ma z kazdeho sveho pacienta 15k.pokud ma tolik pacientu kolik pise,tak je za par let milionarka
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SALAM23: Jsem se jí ptal, žádná macerace. Pěkne podle Ricka Simpsona, maximálně deset minut to nechá stát.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PRDELOID: uprimne me by ten jeji vyrobni postup taky zajimal...mozna vic by me zajimalo z jakyho matrose to dela...nahod nejaky svoje vytvory at je co posuzovat,cpes tu furt moudra o maceraci...co jsou imho uplne mimo
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    PRDELOID:
    no ono zalezi taky v cem macerujes, jak uz se tu resilo. ja bych proste jen nesoudil ty lidi co to delaj. ani dvoraka. porad jsou ty ceny dobre, leci to a pomaha. a ve srvnani s nemocnicema neporovnatelne. takze big up vsem kdo to delaj za 100 nebo za 1000. holt neni to legalni, tn neni zdrava konkurence, tak se s tim musime holt smirit zejsou ty cenove rozdily.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam