• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Matky v Chile pěstují konopí, aby pomohly svým dětem s epilepsií | Amerika
    http://www.rozhlas.cz/...va/matky-v-chile-pestuji-konopi-aby-pomohly-svym-detem-s-epilepsii--1426276
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Já Dvořáka osobně znám. V osobním jednání je to fajn člověk, ale co se týče jeho války proti legislativě, je buď megatvrdohlavej, nebo prostě magor. Z jedný strany má můj obdiv, z druhý strany občas dělá věci, který by dělat opravdu neměl (viz vyhrožování poslancům umlácení palicí).
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    LITTLEPUNKK: Já ti moc neřeknu, psal jsem o tom, že negativní hodnocení bylo tady ve fóru. Osobně ho neznám. Vyfiltruj si Dvorak a uvidíš. Ptej se potom dotyčných, kteří mají nějakou zkušenost.
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    MORRELLI: Ahoj , můžeš to trochu rozvést ? Ne že bych chtěl pak dál šířit špínu ,ale z medií je cítit spíš jako mesiáš...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: vazelina se nevstrebava, to at si ti, co nemaji radi olej, uvedomi
    sem neuvadel obskurnosti, ale vstrebatelny medium
    KUATO
    KUATO --- ---
    PALEONTOLOG: imho to je hrozne individualni. jsou lidi, co nesnaseji sadlo nebo kdyz to chteji na vetsi plochu, tak nemaji radi olej, pac moc masti, tak pak ani ta vazelina neni spatna. samozrejme daji se udelat dle libosti i obskurdnosti typu (panensky olivovy) olej + zahustit vcelim voskem..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WEWA: kdybys splasila palice, tak to udelej z kokosovyho oleje. jeste tak sadlo, ale vazeliny a repkovej olej vynech
    WEWA
    WEWA --- ---
    PRDELOID: právě, toho se bojím, že by mu to spíš mohlo ublížit na to srdce a samotné, už tak naprosto zdevastované - spíše teda tepny. Ale tu bolest by to zas třeba utišilo...

Nemáte prosím někdo tip, kde sehnat hodně silnou konopnou mast, nejlépe tedy z palic? Klidně pošta, díky.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    hele mě čeká extrakce všech čtyř osmiček někdy v únoru, kolik si mám připravit medicíny? Kodein od zubaře samozřejmě neodmítnu, ale chci to doplnit zeleným.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    samozrejme, zadna samolecba, o to snad nikdo nepochybuje. spis jsem se zamyslel nad poucenejma vyrokama nekterych.

kazdopadne zde neco o cukrovce a konopi (i kdyz tedy jen velmi povrchne) http://www.magazin-legalizace.cz/cs/articles/detail/591-konopi-jako-ucinny-lek-na-cukrovku

ja osobne si myslim, ze cloveku zmitajicim se mezi zivotem a smrti nemusi ty sileny davky vytazku zrovna sednout a to obvzlast, kdyz jde o cevy. Vim co v tech stavech dokaze delat srdce za silenosti. Nicmene na trhu uz existuji pripravky s isolovanym CBD v pomerne solidnich koncentracich a cloveka to nijak nezmastuje. Samotny CBD ale zase nepomuze od bolesti

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    samozrejme, ze jedno ze zakladnich medicinskejch vyuziti travy je na ruzny typy chronickejch bolesti, jako treba Bechterevuv syndrom a mnoho dalsich. Nektery modely se jako painkiller hodi vic, nektery min. Z nejakyho duvodu obcas lidi radej jinejm lidem uplny nesmysly, coz je nestastny, poud jde o zdravi. Ja ale nejsem o nic lepsi, aby bylo jasno.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: ono je také dost důležité číst přesně, když se snažím pomoci. Psala jsem, že léky nazabíraj a proto se pídím po této možnosti. Mast mu také nepomáhá - teda od té bolesti, na takhle silnou bolest je asi i mast krátká.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FARFELOO: toto mas odkial?? jak mast tak fajcivo mi napriklad urcite bolesti (koleno, extrakcia - zub 8ka) vypina.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: na slovíčkaření nemám náladu... snad je jasné, že bych mu chtěla pomoci jakýmkoliv způsobem, ať už mastí, užíváním nebojánevímčím. Že se diabetická noha nezahojí je mi jasné, jde mi o ty bolesti a o to, aby to vydržel do té transplantace a předešlo se tak amputaci.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: vždycky ne ale chce to přesně vědět co a jak... což já právě nevím a lajk to snad ani vědět nemůže. http://konopijelek.blogspot.cz/2011/12/cukrovka-diabeticka-noha-neamputace.html

kecy o klubech a jedničkách si prosím pro příště odpusť, není to vtipné ani předmětné. Děkuji.
    WEWA
    WEWA --- ---
    Díky. Já už toho četla hodně. Jen si furt nejsem jistá, vzhledem k dalším ne úplně zanedbatelným problémům, aby mu to spíš neuškodilo. A hlavně v jaké formě mu to podat, co kde sehnat... konopnou mast má, ta celkem zdárně pomáhá léčit rány po operacích apod. ale na bolest je krátká.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Ikdyž teda na Dvořáka tady bylo hodně negativní hodnocení.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    WEWA: mrkni na přednášku co byla v sobotu od 18:00 http://www.cannafest.cz/pro-navstevniky/odborna-konference/ a zkus kontaktovat ty přednášející. Já už tam na této přednášce nebyl, tak nevím o co tam šlo.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FARFELOO: THC na bolest rorozhodně pomaha
    WEWA
    WEWA --- ---
    U odkazu vyse Co vse lecit konopim jsem cetla, ze i chronickou bolest, proto me to napadlo, ze by to na bolest mohlo "nejak" fungovat. I bracha uz jednou prisel od nekoho s podobnym napadem. Tata by nebyl proti. Ja se v nem nevyznam, proc na jedno sere a dalsi by byl ochotnej zkusit... Zajimal me nazor nekoho, kdo se v tom vyzna a kdo by mi mohl poradit jak treba v tomto pripade konopi zuzitkovat a zda by vubec mohlo pomoci. Takze diky za vsechny poznatky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam