• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: tak pro me neni problem sehnat kondenz 96%, tak pana boha neresim.. pravda ale je, ze nekazdej ma tudle dispozici a destilace kloubi bezpecnoatni a hospodarsky prvky najednou..
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    prosimvas zadnou hysterii, odparuju lekarskej benzin uz pet let, vzdy venku a pred vetrakem a nerekl bych, ze zrovna hazarduju se zivotem
    KUATO
    KUATO --- ---
    WILDENBURY_SQ: hlavne 2l erlenka + dest.nastavec + chladic vyjde zhruba stejne draze jako poslat panu bohu do oken par litru vysokoprocentniho lihu :o)), takze po prvnim pokusu kdy usetrim rozpoustedlo uz extrahuju skoro zadaro :o).
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Je pravda, že až tak moc ten extrakt nepotřebuju... Nikdo zkušenosti se studenou metodou nemá?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WILDENBURY_SQ: ja jsem cekal, ze se toho chytne hujer. hasicak jsem nemel, taky na co. hladina ti ve vodni lazni nechytne, a kdyby je ve vodni lazni. kdyz se vzniti vzduch v mistnosti, hasicak je zbytecnej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PALEONTOLOG: Bez problemu jakoze ti vypary zrovna nahodou nechytly? :)

Dobry, tak mas stesti, ale dal to doporucovat... Myslel jsem, ze nejaky primitivni zarizeni na destilaci koralky je v ČR tak bezna vec, ze se snad ani nevyplati podstupovat riziko odparu horlavin nad otevrenym ohnem a sedet jak blbec v kuchyni s hasicakem cely odpoledne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FARFELOO: ja jsem sel s 98% lihem a plynovym sporakem do odparu ve vodni lazni. celkem bez problemu.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Máte, prosím, zkušenosti s tinkturama? Mám 80% ethanol. Vzhledem k tomu, že mám plynovej sporák bez digestoře, tak musím jít chladnou metodou. Buď nechám do Vánoc louhovat při pokojové teplotě nebo jsem narazil ještě na metodu v mrazáku, která prý je rychlejší. Zkoušeli jste to někdo? Co doporučujete? Budu to dělat z dekarboxylovaných palic...
    BALI_
    BALI_ --- ---
    FARFELOO: jo smeju se (ale jen sobe ze jsem byt na vterinu pripustil ze by to mohla byt pravda...)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VALDEZ:
    BALI_: Vždyť to je na info baden... Vám přijde, že nějaká zpráva z toho serveru je pravdivá?:-) Tak se zasmějte :-)
    BALI_
    BALI_ --- ---
    VALDEZ: prej to je hoax (a doufam ze fakt je)
    VALDEZ
    VALDEZ --- ---
    Stát spouští centrální registr zahrádkářů. Ilegální pěstitelé konopí už nezasejí ~ Infobaden.cz
    http://www.infobaden.cz/...ousti-centralni-registr-zahradkaru-ilegalni-pestitele-konopi-uz-nezaseji/
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Matky v Chile pěstují konopí, aby pomohly svým dětem s epilepsií | Amerika
    http://www.rozhlas.cz/...va/matky-v-chile-pestuji-konopi-aby-pomohly-svym-detem-s-epilepsii--1426276
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Já Dvořáka osobně znám. V osobním jednání je to fajn člověk, ale co se týče jeho války proti legislativě, je buď megatvrdohlavej, nebo prostě magor. Z jedný strany má můj obdiv, z druhý strany občas dělá věci, který by dělat opravdu neměl (viz vyhrožování poslancům umlácení palicí).
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    LITTLEPUNKK: Já ti moc neřeknu, psal jsem o tom, že negativní hodnocení bylo tady ve fóru. Osobně ho neznám. Vyfiltruj si Dvorak a uvidíš. Ptej se potom dotyčných, kteří mají nějakou zkušenost.
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    MORRELLI: Ahoj , můžeš to trochu rozvést ? Ne že bych chtěl pak dál šířit špínu ,ale z medií je cítit spíš jako mesiáš...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: vazelina se nevstrebava, to at si ti, co nemaji radi olej, uvedomi
    sem neuvadel obskurnosti, ale vstrebatelny medium
    KUATO
    KUATO --- ---
    PALEONTOLOG: imho to je hrozne individualni. jsou lidi, co nesnaseji sadlo nebo kdyz to chteji na vetsi plochu, tak nemaji radi olej, pac moc masti, tak pak ani ta vazelina neni spatna. samozrejme daji se udelat dle libosti i obskurdnosti typu (panensky olivovy) olej + zahustit vcelim voskem..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WEWA: kdybys splasila palice, tak to udelej z kokosovyho oleje. jeste tak sadlo, ale vazeliny a repkovej olej vynech
    WEWA
    WEWA --- ---
    PRDELOID: právě, toho se bojím, že by mu to spíš mohlo ublížit na to srdce a samotné, už tak naprosto zdevastované - spíše teda tepny. Ale tu bolest by to zas třeba utišilo...

Nemáte prosím někdo tip, kde sehnat hodně silnou konopnou mast, nejlépe tedy z palic? Klidně pošta, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam