• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    TLOUDEV: kámo ty seš dobrej experimentátor hey :) udělej co ti radí Prdeloid. jinak jsi měl asi celkem štěstí, že jsi se po pívu vrátil a ve bylo ok. tohle už nedělej, nikdy nevíš co se stane, tohle je fakt o průser. dělat výtažek je lehčí jak péci bábovku, ale musíš prostě dodržet tu bezpečnost práce. už tak to děláme dost na punk, nejde to nechat bez dozoru.
    pls pk písni jak to celé dopadlo pls..
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: kanabinoidy jsou imho stale v pryskyrici. Mozna ale pokud jsi mel stesti,jsou v ppg. Vyjmi pryskyrici,odpar vodu a pak otestuj jak ppg tak pryskyrici. Pokud jsi nechal odparovat na sporaku tekavou latku a sels na pivo, jsi dement.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    jeste me napadlo, ze by treba mohlo byt to PPG "presycene" a v takovem pripade by se jeste "navrch nekde vysrazela zbyla pryskyrice..ale to mi prijde jako celkem utopie (ackoli tech 100g bylo minimalne z poloviny dobra sklenikovka)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdarec, mam takovy celkem problem: pokud nekdo nesleduje, oc se snazim, tak je to postup http://www.bushka.cz/archiv/konosprej.html akorat namisto benzinu pouzivam polypropylalkohol.
    Nejprve jsem prolil trychtyr s travou PPEth. zhruba cca 2 litry, ale neco se mi nepovedl zdimat z kytek, zustalo cca 1.8 litru zeleny kapaliny. kytky se v ni louhovaly v radu minut az desitek minut.
    Pote jsem v tom vymachal aktivni uhli. barva se moc nezmenila, ale budiz. pridal jsem stejny (1.8 litru) obsah vody a cca 150ml PPG. dal varit. nejprv to celkem jelo, tak jsem stahl plamen a sel na pivo... po navratu (cca 2h) tam byl asi tak litr kapaliny, pary sice jeste trochu smrdely po polypropylenu, ale celkem OK. Vypnul jsem to, prelil do odmerneho valce a zjistil, ze toho je cca 1 litr. zelena husta voda. nechal jsem to do rana odstat (vlastne az do ted) v chladu, a ted na to koukam: na dne odmerneho valce je mraky cerne lepkave kase, co vypada jak fenixovky. jinak je "voda" spise do zluta. No a v cem je ten problem:
    1/ ktera ze slozek obsahuje THC? ta voda, nebo ta lepkava kase? IMHO by to melo byt ve "vode", neb v ni je PPG, ktere melo v polypropylalkoholu rozpustene THC navazat. ALe jak si mam byt jisty?
    2/ pokud to obsahuje ta lepiva cerna kase (IMHO je to spis smes chlorofylu s vosky a dalsimi latkami - ale nemela by tedy plavat?) - jak ji dostanu ze dna toho valce, ve kterym jsem to nechal vychladnout?
    diky za kazdy postreh - nerad bych delal pokusneho kralika a zral nejaky sajrajty jen abych zjistil, ze v tom neni zadny THC..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    BTW uz je pozde, uz jsem to odparil, seru na to.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PRDELOID: ??????? wtf?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: hod tam smectu
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ...napada me jeste, zda tam neni nutna nejaka teplota, aby to to uhli pobralo?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ASTAR_SERAN: pecu na to, co zustalo zustalo. koncentraci THC to neovlivni, holt to nebude tak cisty (a pevne verim, ze se i cast chlorofylu zachyti ve "vosku" ktery se ma vytvorit po uvareni)
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    TLOUDEV:
    hele jako mě to hodilo spíš do jantarova poté co jsem prohnal přes uhlí. tak tam toho chlorofylu máš asi požehnaně, nebo netušim čím to může být..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    asi to uvarim barva nebarva.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ASTAR_SERAN: no, zrovna ho tam macham (to uhli, aby nedoslo k mylce ;-)) a nejak ani po pul hodine se barva nezlepsuje, furt je to zeleny jak Bursik... ani po prefiltrovani, dal jsem to vymachat jeste jednou (s cerstvym uhlim) a po filtraci (asi po hodine) opet kulovy... tak nevim...
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    TLOUDEV:
    jj uhlí to vyčistí to je jas
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    PRDELOID: jo s tím cbd me to nedošlo. Díky
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    XTALIBAN: cbd se tavi uz pri 66 stupnich.zbytecne ti cast zustane na dne hrnce
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRKODLAK: ajo vlastně.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHEALA: nižší koncentrovanost výtažku, je řeč o výtažku
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    uf, chlorofyl něčemu škodí? Teda kromě toho že je ta mast zelená?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    A proč neodstranit chlorofil vyvarenim ve vodě ? Dělám to tak u mastí celkem běžné (párkrát lehce povarit ci zalít párkrát vařící vodou a věci rozpistne ve vodě tím dostat pryč) to dle mě minimální množství thc a pod co se odstraní při tom vaření ve vodě vyváží to ostatní co se vyplavi ...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TLOUDEV: to se dá vyřešit i dobou louhování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam