Děkuju všem za rady a názory :) jste fakt hodní.
No ted bych pracovala s tím co máme, chceme to určitě zkusit co nejdřív protože prostě není na co čekat. Tahle rakovina se naštěstí podchytila v zárodku, takže chodí na chemo a operace a ozarování ani nepřipadaj v uvahu diky povaze teh nadorů. Ani se mu špatně nedýchá, nezjistilo by se to tak brzo kdyby z niceho nic nezhubnul a jeste ho k tomu nehlídali z důvodu předchozí nemoci. Není ani nijak nemohoucí spíš ho vyčerpává ta chemo a nemůže jíst, protože před několika lety to měl v krku, kterej má ted vybranej a tak to ani nejde, zpusobuje mu to bolesti a jí spíš kašovitou stravu, proto ted potřebujem vyřešit prooblém hlavně s tím jídlem. Na zkoušku jsem dnes udělala máslo, večer zkusíme přidat do jídla a uvidíme. Samozřejmě vubec netušim jak to je nebo neni silný, tak zkusíme po troškách. Otec mě nutí at to v rámci experimentu zkusim na sobě, ale do toho se i nechce :D osobní experimenty mám za sebou již dávno a nechce se mi k tomu vracet... Každopádně máslo je na zkoušku a je jasný, že je to trochujiný než vapo, ke kterýmu se stejně osobně přikláním více, jak tu někdo říkal, děda si poprdí a uvidí, max se na chvilku vykydne (to mam já, stačí prd a čumím a jím dokud to nezaspim - coz by pro nej byl asi ideální stav, tak doufam, že to mám po něm).
Určitě pohledám a koupim nějaký medical semínka, to si myslim že není problém a on je pěstitel, ten si s tím poradí co ale potřebuju je NĚJAK PROVÉST SVĚTEM VAPORIZÉRŮ.
To bych vás chtěla opravdu poprosit jestli by jste mi nevysvětlili na co koukat při výběru, jakej vybrat, můžete poradit i konkrétní produkty.
Díky moc :)
Samozřejmě se od toho tedy odvíjí cena, chápu že nejde koupit levnej šit za pár šupů, ale zase nechcem nic přehnanýho, protože nevíme jak to vlastně sedne a tak. Třeba zkusí a nepujdeto, tak co pak s drahym vapo...