SALAM23: taky nesouhlasim s tim ze z benzinu a alkoholu ti leze podobna vec, ale to co rikas vypada dost zajimave, muzes mi jeste upresnit jak presne to delas? pouzivas na to i kyslik i COcko? jakoze nejdriv jeden a pak druhej nebo jak presne? CO je potravinarsky nebo prumyslovy?
a kolik z toho vytece? g nebo ml, jestli to teda vubec nejak takhle prepocitavas.. ja jsem s etanolem na cca
13-14%
ohledne debaty zpetne.. osobne jsem zastance alkoholu oproti jakymukoliv rozpoustedlu, je to proste nejcistsi, jo benzinovej se da cistit, ale jenom prace s tim oproti alkoholu je pro me humac...
financni stranku kvuli ktere to skoro nikdo nedelame z 99% alhoholu jsem vyresil tim, ze pouzivam alkohol kterej ma 94-96%, kterej si bud necham vypalit ze zrni nebo si ho necham koupit v italii v supermarketu, rad si poslechnu jakejkoliv vas nazor na to co v tom udela ta voda, ale neprisel jsem na nejaky vetsi negativa oproti reziduum z benzinu a rozpoustedel
jedinej problem na kterej jsem narazil bylo v okamziku, kdy nekdo dlouhodobe nemocnej nebo na chemu mel pajsl v takovym stavu, ze nedaval vetsi davky chlorofilu, ale to neni vetsina lidi kteri to berou... kazdopadne prave kvuli tomu se ptam na to jak to kdo dela