JESTEDMAN: haaala pise o presne tomhle o par desitek prispevku niz...
kazdopadne pokud tech par procent vody nedela zadnej bordel, tak delat to z financnich duvodu z jakyhokoliv rozpoustedla je podle me nesmysl, da se domluvit s jakymkoliv clovekem co pali, aby nalozil becku zrni pro slepice a udelal 4 destilace, ten muj si za to bere 350,-/l a ma to 94voltu, coz abych usetril kilo na litr a musel kvuli tomu odparovat rozpoustedlo + plus rezidua, to se mi fakt nechce, ale samozrejme je to jenom nazor
BRKODLAK: no akorat ty dalsi neuzitecny latky jsou ty terpeny a silice ne? :) chlorofyl sam o sobe neni na skodu, akorat tim ze se prepali pri zahrivani ztraci dost jakejkoliv efekt, ne ze by primarne vadil, akorat u lidi co maji rozsekanej pajsl je ho potom moc najednou...
kazdopadne jestli dusan zacal extrahovat pomoci isopropanolu, tak to se docela bavim, naposled jsem ho potkal jeste nez chtel zalozit tu konopnou cirkev a to byl tvrdej odpurce zahrivani, prave kvuli tomu prepalenymu chlorofylu, byl za to, ze nejlepsi by bylo nalozit plnou vanu huleni a zalit to olejem a nechat to vyluhovat za studena, kazdopadne by pak lidi museli pit litry oleje :)
kdyz se pokousim srovnat isopropanol a etanol, tak mi z toho etanol vychazi lip, ma to nizsi bod varu a je to minimalne "cistsi", ma isopropanol nejaky vyhody ktery nevidim?