• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    O_HM
    O_HM --- ---
    SALAM23: jo, tak uz to chapu, to co vyrabis je v podstate "hasis", na huleni to ma rozhodne vetsi smysl nez jakejkoliv jinej vytazek, ale co se tyka lecivosti, tak je naopak zadouci, aby tam byl komplex tech latek a ne jenom zhulivo a zase kdyz to das do etanolu az po tom, tak uz to mas zase slabsi

JESTEDMAN: proto by me zajimalo, co vsechno se pri tom superkritickym stavu COcka uvolnuje, ale to oni asi nereknou :) nejspis sami nevi, kde by to zjistili kdyz jim tam chodi lidi jenom s technickym konopim :)

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KADERAS: kdyz delam vytazek klasickou metodou "isopropyl" tak mam vyteznost cca 100-150g/kg ale nejaka cast budou rozpusteny dalsi latky co obsahuje material a finalni produkt mi prijde takovej nehotovej - zkousel jsem vsemozny kejkle,treba nemacerovat,jen na chvilku nalozit,protrepat a hnedle odparovat,nebo jsem to maceroval ruzne dlouho a sledoval jak dlouho to louhovat je asi nejlepsi,no a vysledoval jsem,ze na vyrobu pres isopropylalkohol je to nejlepsi nechat nalozeny max pres noc a rano to minimalne prefiltrovat - nerozpusti se tam tolik nechtenejch veci - vyteznost se zvysuje s dobou macerovani,ale na ukor kvality
    Pres to co2 je sice vyteznost nizsi,cca 80-100g/kg ale je to mnohem min nakladny a kvalita produktu je uplne jinej level - navic se o to nemusis vubec starat,povolis 2 kouhouty a cas od casu se na to zajdes kouknout co to dela
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SALAM23: Tyhle extrakce vsemoznejma LPG plynama jdou dělat amatérsky protože tyhle plyny jsou kapalný při nízkým tlaku, pet lahve atd... Mě zajima ta extrakce Co2, zatím sem se dočetl ze se pryskyřice v co2 rozpustí prave v ty superkriticky fázi na hranici pevnýho a tekutyho skupenství. Čiste proplachovaci metoda jako s LPG sem myslel s co2 nebude fungovat, nebo méně efektivně.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    JESTEDMAN: ja to napoustim uzavreny - mam tam 2 kouhouty a jeden merak - pokud to nekoho zajima,po vanocich to kompletne nafotim
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KADERAS: mas pravdu!!! Jsem s tebe chtel udelat blbce a sel jsem do garaze kouknout na prazdy lahve s poslednich propousteni "mam je schovany kuli zaloze" fakt jsem kecal blbosti - s kysliku jsem to nedelal,jen z butanu a CO2 - tak se omlouvam ze jsem siril famu,nejak mi to utkvelo v hlave a byl jsem o tom presvedcenej
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    zkombinoval bych to ještě se suchým ledem
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SALAM23: napustíš, uzavřeš, vypereš a vypouštíš? to má výhodu proti PET právě v tom že dochází k mechanickýmu omílání, to vypadá fešně
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: benál nevím, ale isopropanol na pohodu, normálka na plynovým, samozřejmě to nikomu nedoporučuju...
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KADERAS: stejna vec s ceho to mam

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    JESTEDMAN: pocitam ze po vanocich se dostanu na chatu,tak pak blejsknu
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SALAM23: Já jen ze kyslík v tlakové láhvi je plynný, nikoliv kapalný jako co2. Navíc kyslík má tu nebezpečnou vlastnost ze reaguje s organickou mastnotou... .tu nádobu co používáš bych chtěl vidět
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KADERAS: no právě, kvůli tomu je ten CO2 o dost sympatisch. Statická elektřina je svině
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: to víš, a jedna půlka byla tehdá plynová a druhá elektrická a já trochu pod vlivem řval na celej barák "tohle je elektrická" abych sám sebe ubezpečil, že nezapínám plyn :) a pak si ještě udržovat v zmaštěnosti "příčetnej mód" abych dostatečně vyvětral než si zapálím cigáro..... nojo, teď bych do toho nešel, mám rodinu :)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Ano
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SALAM23: Vážně dělal nebo to jen považuješ za možný?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    no já kdysi PETkoval butan a technologicky to je možný, ale už to nechci dělat, stejně tak jako vařit benzín na sporáku :)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KADERAS: stejne "ne"bezpecny jako s jinym horlavý plynem
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    JESTEDMAN: jinak petka by taky sla - ale vejde se tam toho strasne malo - kdyztak aspon kanystr
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SALAM23: A tohle jsi někdy dělal s kyslíkem jo?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SALAM23: jo sory, někdy to vyfoť pro inspiraci. dik
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    JESTEDMAN: pisu to o par prispevku niz - mam vyrobenou takovou pochystavku ze stary komunisticky rucni pracky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam