• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: pak to budou zrejme transdermalni naplasti s fentanylem. Dobra zprava je, ze fent. ma kratky polocas rozpadu, takze fyz. abst. priznaky trvaj 1-2 tydny. Spatna zprava je, ze to bude monumentalni peklo. Malinko pomoct muze Klonidin, pripadne BZD, jen na ten tyden ale. Z vysokych davek fentanylu bych se sel detoxovat do spitalu, je to vyrazne pohodlnejsi...
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Nevím přesně lék, ale náplasti to jsou. Taky si myslím, že konopí v takovém případě moc nezabere, ale i kdyby to zabralo jen jako placebo efekt magické lahvičky na tu úzkostlivost, taky dobrý :)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Pokud je na opiatech, CBD nepomuze :( Muze malinko pomoct prekonat detox, ale projevi se az po odezneni abstinencnich priznaku... Co to je zac, fentanyl naplasti?

Prinejhorsim nejaky CBD mam, cisty i full spectrum pripravky. V tyhle zemi nekomercni, ale rad pomuzu.
    CNV
    CNV --- ---
    Uměli byste poradit, který komerční CBD olej koupit? Bylo by to pro starší osobu s chronickými bolestmi zad (užívá opiáty v už docela velkých dávkách) a lehce úzkostlivou povahou. Projíždím e-shopy a nejsem z toho moc moudrá.
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    REPLIKANT: testovali mu roztrousenou sklerozu?
    Proti bolesti by pomoct mohlo. Zkus mu sehnat phoenixovy kapky z CBD konopi.pripadne se na me obrat na podzim,az mi dozraje.abys mu mohl/a z toho varit,pect, udelat tinkturu
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ahoj, mam na vas prosbu o radu. Tata (67) ma posledni mesic problemy s otoky koncetin, provazene bolestmi a snizenou hybnosti, byl 14 dni v motole, ale nevi si snim rady, asi nelecena bolerioza, ale vysledky vsech desitek testu rikaji ze je vsechno v poradku. Dobira ted dvoje antibiotika, kazdy den dva prasky na bolest. Nelepsi se to. Ted uz zase nemuze skoro hybat prsty a pohyb po byte o berlich nemozny. Vubec nevim co snim. Napada me, jestli by mohlo pomoci konopi aspon proti bolesti? Diky za kazdy podmet ci nasmerovani a radu, nazor!
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DA_ANDRACKA: tak nejakej cbd automat, na to je času dost
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    KOOXIK: no ja mam trochu problem,ze nejsem ted v cr a potrebovala bych naky easy reseni, jako predat kytku,dve kamosovi a on mi to hodi na zahradu....
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DA_ANDRACKA: já teď začínám taky klíčit CBD semínka, tak uvidím co z toho bude
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    Prosim,nemate nekdo dve uz treba nakliceny rostliny ci rizky CBD? Moje CBD kytka chcipla hned po vykliceni a fakt ji potrebuju pro fenku jako prevenci dalsich nadoru a pro sebe na artritidu. Samozrejme se odmenim. Mozna by to jeste stihlo seminko...?
    MTO
    MTO --- ---
    Račte inhalovat konopí! V Brně otevřeli světový unikát, pacientům pomůže od bolesti - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...-pacientum-pomuze-od-bolesti-45415?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

"V Brně v úterý otevřeli světovou raritu. Ve fakultní nemocnici u svaté Anny pacientům pomáhá od bolesti inhalace konopí. Jihomoravští lékaři chtějí projekt dál rozvíjet."
    SALE
    SALE --- ---
    Finančník vyměnil Wall Street za pole s konopím a neprodělal — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../2429176-financnik-vymenil-wall-street-za-pole-s-konopim-a-neprodelal
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    archivní RSO (medium: DME)

EATHAT
    EATHAT --- ---
    VYHULENY_UFO: kaaamo mluvis mi z duse...tuhle jsem nad tim premejslel:D je to tak i s hasisem...:D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    moje empirie mi neustále dokazuje, že sklizeň se ochutná na Vánoce, ale zralá a nejpotentnější je až +- v květnu. Pokojová teplota nebude ideální, stejně tak jako to nechat ležet v krabici od bot, to je ale snad jasný.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    XCIDER: (Ja si to myslim taky, ale pssst. Vlastne ted zkousime takovej Eintopf. CBD -> CBN, bylo by to desne sexy i z legislativnich duvodu, if u know what I mean...).
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ja si teda myslim, ze po pulroce pri pokojovy teplote je to nejen dekarbox., ale velka cast THC uz je oxidovana na CBN. Nemam na to grafy, ale dlouholete zkusenosti s uzivanim spatne skladovane travy mi to rikaji...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    problém je jak u dlouhodobého zrání zajistit podmínky aby matroš dekarboxyloval, ale neoxidoval a jak určit správný okmažik, kdy už moc není co dekarboxylovat, ale už to spíš jen oxyduje. Myslím že třeba vakuum v mrazáku zamezí z velké části obojímu...
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    KUATO: Ja tim prave nikam nemirim a diskutuju zde prave proto, ze vim, ceho jsou lide doma schopni. Uz jsem videl DIY produkty, ktere ty nase strcily do kapsy. Kamen urazu byl, ze to nebylo reprodukovatelne a kdyz jsme s takovym producentem chteli spolupracovat, tak vlastne nevedel, jak se mu to povedlo.

... Coz me nijak neodrazuje od takovych spolupraci. Diky takove "známce punku" mame napr. odrudu, ktera selektivne produkuje CBD (10% v susine) a THC minoritne, rikame tomu CBD skunk. Tady certifikovana neni (jedname o tom, ale znate nasi byrokracii), tak vesele roste v Izraeli. Historie tohoto je, bez legrace, na film.

Pokud me nekdo presvedci, ze produkty z pul roku dekarboxylovaneho konopi maji svuj vyznam, I'm all in, dovalte vzorek na analyzy a muzem jednat, co dal s takovou bombičkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam