• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: zhuli. Btw tryptofan od brainway je pekna zlodejina, da se koupit od 4fitness.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    L-Triptofan jsem zkousel taky nic.
    na ty cipky se koukni, dik za radu..
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JESTEDMAN: https://www.leafly.com/news/health/dont-laugh-rectal-suppositories-future-medicinal-cannabis

Čípky doporučuje z těhle důvodů centrum pro léčení bolesti u sv. Anny,

Můj strýc, který má rakovinu říkal, že to pomáhá a zhulený nikdy nebyl.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FARFELOO: čípky jsem nikdy nezkoušel, ale skutečně tě thc v čípku nezhulí...? tomu moc nevěřím.

DRUDRIGER2: Mladá má dlouhodobý problémy se spánkem, jediný co jí dlouhodobě pomáhá z volně dostupných věcí je L-Triptofan tuším že má ten od Brainway
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DRUDRIGER2: Hele, zkus nějakou mohutnou indiku. Když je to takhle akutní, ta tě uspí.

CBD olej je určitě fajn, ale je třeba si uvědomit, že funguje v kombinaci s THC a terpeny. Aby CBD rozvinulo svůj potenciál, potřebuje alespoň 3% THC. Navíc většina CBD olejů a produktů na trhu se vyrábí z CBD izolovaného z techniky. Tam nikdy nedosáhneš full spectrum terpenů, to je alfa omega. Takže pokud CBD olej, tak jedině od firmy, který CBD neizolujou z techniky, ale vyráběj ho přímo ze strainů k tomu určených včetně terpenů. Dobrá firma by měla na požádání poskytnout analýzu terpenů. Nejlepší na trhu zde: https://www.shifa-shop.com/shop.html (od CBD crew)

Nicméně stejně nejlepší terapeutickej efekt bude mít olej/výtažek z kytky která má alespoň 1:1 THC CBD, nejlíp si to udělat sám, protože na trhu v EU to asi neseženeš.

A zakuř si pořádnou mocnou indiku, do půl hoďky spíš jak mimino.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    hulit jsem prestal asi pred 15 lety, kdy jsem hulil dosti aktivne a uz mi to jaksi nedelalo dobre. dokonce bych rekl ze ty stavy ted se dosti podoba tomu kde to pred tema lety skoncilo.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jestli tušíš, že kanabis je ta cesta, jen nevíš jaký, tak nejlepší bude zkusit si to vyrábět sám a měnit materiál. Druhá věc je zkusit čipky, se kterýma se dostaneš na vyšší dávkování včetně thc bez toho, aby to zhulovalo.

Jen takový dotaz pod čarou: hulit jsi zkoušel?
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DRUDRIGER2: podle mě čisté CBD nebude nikdy tak dobře fungovat, pokud nebude společně s THC
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: zajimal by me placebo efekt cbd, tzn. kdyz uzijes misto cbd placebo. Sacuju, ze bys to nepoznal.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    lezel jsem 10 dni pod dozorem v nemocnici....
    ale to je fuk, chtel sem radu z olejikem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: no nevim nevim, aby ti nefungovaly diazepaminy.. GABA jsi zkousel ?
    S nervama neni sranda a aniz bych se te chtel nejak dotknout, v prvni rade bych te chtel videt uzit leky pod dozorem a sam sledoval, jak to s tim spankem je. Neurologickej pacient muze, ale nemusi bejt duveryhodnej.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    no tva odpoved byla ve stylu cbdoil nebo psychiatr.
    na rady na internetu nedavam, zvlastne ne co se tyce lecby... to ze jsem chtel poradit ohledne vybere cbd-oleje bylo jasne. pomaha mi se spankem a to jako jedna z mala veci....
    ohledne leku tyjak tu pises, tak ti mi nezabiraji, ani tritico ani benzodiazepamin nic z toho nezabira, sam dokotor se divil a proto mi rekli ze je to nasledek a ze s tim nemuzou nic delat. at si zvyknu. ja se s toho vylizal, a olje mi hodne pomohl. chtel jsem poradit z vyberem oleje.... a vesmes stale chci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: neznam tvou anamnezu a ani nechci, protoze ti stejne neporadim, jako kazdej na netu. Spis to vidim na zmenu psychiatra, nebal bych se benzodiazepaminu. Ja po borelioze nemohl spat kvuli zadum, co me v noci rozbolela a odsral jsem to na hromade frontach, nicmene se mozna budes divit, na internet jsem si pro radu neprisel.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    PALEONTOLOG: v skutku zajimava odpoved.
    tam jsem byl rekl mi ze jsem v poradku a nemam u nej co pohledavat, ze to co mam je po prekonani neuroborelizoy, prave proto asi nic neazbira jak konvencne prasky, tak ani melatonin, nebo trezalka, levandule etc. a prave proto hledam alternativne spusoby jak se dolecit. nejdrive asi 4 mesice sem nespal vubec, max 2 hodiny jednou za par dni.... pak mne s toho vyhrabali vceli jedn, kdy jsem si poridil vceli a zacal si je cilene pichat, je to obvykla metoda pouzivana v USA pri lecbe boreliozi, to jsem zacal spat spominanych 4 hodiny denne, ale dal jsem se nedostal a je to malo.
    sem mimo, stale jsem na neschopence.
    odpoved ze kdyz nekdo nesnasi dobre canabioidy ze ma jit na psychiatrii je v celku prizracna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tak tady nemas co pohledavat, bez za psychiatrem.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    melationin jsem zkousel bez efektu.....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: https://www.vitalita.cz/melatonin-snicek
    Jak tak pozoruju, tak oi kanabinoidy nedelajindobre. Zkus to bez nich.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    tak to mam doma, pouzil jsem dvakrat a stejne spatne stavy jako z toho oleje pred tym.
    popravde nevim kudy dal, jedine co mi zabiralo byl prave cbd oil, ale v skutku prinasi sebou uzkostne stavy a neni to nic prijemneho a vubec to neminim prohlubovat, zase ale bez oleje spim max 4 hodiny a uz proste neusnu, zkusil jse vse, homeopatika, bylinky vseho druhu i kalibru, prasky na mne skouseli v nemocnici bez vysledku. kdyby jste nekdo vedel o necem na usinani na vaznou poruchu , ne nejake mleko s medem.
    ja jsem to delaval tak ze v noci kdyz jsem se po tech 4 hodinach zbudil, dal sem si dve kapky a spal jsem dal. sice sem byl vyspaty ale cim dal sem pozoroval divne psychycke stavy, ktere se zesilovali, takoe uzkostne obcas az paranoicke, o snech ani nemluvne.
    jeste mne napada, uplne snizit davkovani, jenze kdyz mi to dela pri techto slabych davkach bude to delat i pri nizkych.... no jo. dik za pripadne rady
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    JESTEDMAN: dik. to je to co jsem hledal. cena pro mne neni priorita.
    kdyz si uzijete 3 mesice totalne beze spanku, tak si spanek jinak cennite.
    skusim odporucany meladol. a uvidim.
    Dik
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    DRUDRIGER2: měl jsem (asi jako jeden z mála) podobný stavy z Z7 (vysoce potentní CBD odrůda), velmi nepohodlné stavy.
    můžeš zkusit Meladol, je to CBD s melatoninem, ale celkem drahé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam