• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: no nevim nevim, aby ti nefungovaly diazepaminy.. GABA jsi zkousel ?
    S nervama neni sranda a aniz bych se te chtel nejak dotknout, v prvni rade bych te chtel videt uzit leky pod dozorem a sam sledoval, jak to s tim spankem je. Neurologickej pacient muze, ale nemusi bejt duveryhodnej.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    no tva odpoved byla ve stylu cbdoil nebo psychiatr.
    na rady na internetu nedavam, zvlastne ne co se tyce lecby... to ze jsem chtel poradit ohledne vybere cbd-oleje bylo jasne. pomaha mi se spankem a to jako jedna z mala veci....
    ohledne leku tyjak tu pises, tak ti mi nezabiraji, ani tritico ani benzodiazepamin nic z toho nezabira, sam dokotor se divil a proto mi rekli ze je to nasledek a ze s tim nemuzou nic delat. at si zvyknu. ja se s toho vylizal, a olje mi hodne pomohl. chtel jsem poradit z vyberem oleje.... a vesmes stale chci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: neznam tvou anamnezu a ani nechci, protoze ti stejne neporadim, jako kazdej na netu. Spis to vidim na zmenu psychiatra, nebal bych se benzodiazepaminu. Ja po borelioze nemohl spat kvuli zadum, co me v noci rozbolela a odsral jsem to na hromade frontach, nicmene se mozna budes divit, na internet jsem si pro radu neprisel.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    PALEONTOLOG: v skutku zajimava odpoved.
    tam jsem byl rekl mi ze jsem v poradku a nemam u nej co pohledavat, ze to co mam je po prekonani neuroborelizoy, prave proto asi nic neazbira jak konvencne prasky, tak ani melatonin, nebo trezalka, levandule etc. a prave proto hledam alternativne spusoby jak se dolecit. nejdrive asi 4 mesice sem nespal vubec, max 2 hodiny jednou za par dni.... pak mne s toho vyhrabali vceli jedn, kdy jsem si poridil vceli a zacal si je cilene pichat, je to obvykla metoda pouzivana v USA pri lecbe boreliozi, to jsem zacal spat spominanych 4 hodiny denne, ale dal jsem se nedostal a je to malo.
    sem mimo, stale jsem na neschopence.
    odpoved ze kdyz nekdo nesnasi dobre canabioidy ze ma jit na psychiatrii je v celku prizracna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tak tady nemas co pohledavat, bez za psychiatrem.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    melationin jsem zkousel bez efektu.....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: https://www.vitalita.cz/melatonin-snicek
    Jak tak pozoruju, tak oi kanabinoidy nedelajindobre. Zkus to bez nich.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    tak to mam doma, pouzil jsem dvakrat a stejne spatne stavy jako z toho oleje pred tym.
    popravde nevim kudy dal, jedine co mi zabiralo byl prave cbd oil, ale v skutku prinasi sebou uzkostne stavy a neni to nic prijemneho a vubec to neminim prohlubovat, zase ale bez oleje spim max 4 hodiny a uz proste neusnu, zkusil jse vse, homeopatika, bylinky vseho druhu i kalibru, prasky na mne skouseli v nemocnici bez vysledku. kdyby jste nekdo vedel o necem na usinani na vaznou poruchu , ne nejake mleko s medem.
    ja jsem to delaval tak ze v noci kdyz jsem se po tech 4 hodinach zbudil, dal sem si dve kapky a spal jsem dal. sice sem byl vyspaty ale cim dal sem pozoroval divne psychycke stavy, ktere se zesilovali, takoe uzkostne obcas az paranoicke, o snech ani nemluvne.
    jeste mne napada, uplne snizit davkovani, jenze kdyz mi to dela pri techto slabych davkach bude to delat i pri nizkych.... no jo. dik za pripadne rady
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    JESTEDMAN: dik. to je to co jsem hledal. cena pro mne neni priorita.
    kdyz si uzijete 3 mesice totalne beze spanku, tak si spanek jinak cennite.
    skusim odporucany meladol. a uvidim.
    Dik
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    DRUDRIGER2: měl jsem (asi jako jeden z mála) podobný stavy z Z7 (vysoce potentní CBD odrůda), velmi nepohodlné stavy.
    můžeš zkusit Meladol, je to CBD s melatoninem, ale celkem drahé
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DRUDRIGER2: Hrozně zvláštní, co popisuješ.
    Za mě osobně, a tím vůbec nechci polemizovat s tím co prožíváš, je 4% koncentrace natolik málo, že to snad nemůže mít vůbec žádnej efekt. Prostě hype na vlně CBD hysterie. Nedávno jsme to probírali, zkus koupit čistý CBD, nebo nějakou vysoce koncentrovanou pastu, např 60%.
    Nebo si vypěstuj Candidu https://mmgenetics.eu/en/product/candida-cd-1/
    udělej extrakt, narvi do kapslí a vyjde tě to nepoměrně levněji (navíc bude obsahovat další přirozený kanabinoidy a terpeny do kombíčka)
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    moje zkusenosti s CBD olejem . vesmes sem prezil zanet mozku, dosti komplkikovane, jako nasledek byla totalni nespavost, nechci se rozepisovat o lecbe ktera mne s toho dostala(lecba vcelim jedem) ale zacal jsem brat CBD kapky, na lepsi usinani. a pomajai, ale to spravne odmereni. kdyz si dam za celi den 4 kapky spim jak jelito ale mam strasne desive sny, uz sem zavrazdil manzelku, umrel mi tchan, zabil jsem kravu na poli a prezil atomvovou valku. Taky sem si vsiml ze pak pres den, mam takove depresivno/paranicke stavy spojene s totalnim nesoustredenim. tak zase kdyz neberu zadne kapky tak nic, spim 3 hodny denne a jsem uplne mimo.
    Myslel jsem si ze CBD kapky nemaji THC a zije zadne psycho by nemnelo prichazet. Tak ted nevim, mam zmenit znacku....? nebo se zamerit na nejaky specialni druh...? kazdopadne bych rad ty kapky bral, kdyby nemneli ten negativni efekt. tedka jedu tyto kapky.
    Hemp gold 4% CBD/CBDA 10ml Virde - GigaLékárna.cz
    https://www.gigalekarna.cz/produkt/hemp-gold-4-cbd-cbda-10ml/
    dik za odpovede
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    JESTEDMAN: no ono se to odparuje pri celkem vysoke teplote, v te elektronicke cigarete, takze dochazi k dekarboxylaci tak jak tak :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BERNIE: předpokládám, že velká část thc bude ve formě THC-A, takže pokud bys to nechal uschnout, tak by to částečně dekarboxylovalo a požitek by byl libější ;)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    QWET z čerstvého, zmrazeného materiálu? Ano, zkusil jsem, 20g čerstvého konopí, zamraženého v den sklizně. Extrakce vychlazeným ethanolem, pak odpaření, výsledek cca 0.5 g krásně čirého, nádherně vonícího oleje. Následné rozpuštění zhruba poloviny v 2 ml PG/VG 50/50 a vykouření v elektronické cigaretě přineslo libé, uvolňující, uzdravující pocity:).
    Výnos nic moc, ale, 20g čerstvého konopí je cca 5 g sušeného a výnos 0.5 g je 10% a to jde. Vstupní materiál byl tak středně kvalitní, žádná bomba. Btw jsem to konopí koupal poprvé 6 a podruhé 10 minut a díky zmražení a vychlazení ethanolu i nádobí a extrakci v mrazáku, ani dlouhé časy nevedly k nabrání chlorofylu. Myslím, že by se dalo extrahovat mnohem déle, klidně 30 minut, s vyšším výnosem. Po dvou nálevech zbylé konopí stále trošku lepí, takže v něm budeještě dost účinné látky.
    Doporučuji :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    FARFELOO: super:). Jak moc mastí kůži a jak dobře se vstřebává?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Tak jo, pár dní teda už mažu a musím říct, že super.
    Extrakt jsem rozpustil nejdřív v malém množství tuku, jak radil Bernie a potom se to krásně vmíchalo dovnitř, bez porušení emulze.

Cremor Basalis 250g Fagron - 213 Kč | Lékárna AVE
    https://www.lekarnaave.cz/cremor-basalis-250g-fagron

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ode dneška je v Kanadě legalizované komopí. Je to vůbec první země G7, která povolila legalizaci:
    Canada’s cannabis laws | The Star
    http://projects.thestar.com/cannabis-rules-canada/
    Navíc bude i prominut trest držitelům z dřívějška
    Canada to pardon citizens convicted on simple marijuana possession charges: report | TheHill
    https://thehill.com/...onal/411757-canada-to-pardon-citizens-convicted-on-minor-marijuana-possession
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Zajímavý materiál o interakcích s léky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam