• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    SKAL3NA: pokud si nic nesehnala tak napiš do pošty
    KUATO
    KUATO --- ---
    Thx
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    asi taky souhlasím za 1000 na ml, ale tady více než kde jinde platí, že kvalita rozhoduje.
    Výtažek dle Ricka Simpsona je imho překonaná věc, jsou štrnější, zdravější a přínosnější způsoby extrakce.
    Já bych sháněl spíš kief, protože tam tu kvalitu vidíš, případně lépe odzkoušíš. Jestli z toho pak vyrobíš olej, kapky, čípky, liquid, to už je čistě na tobě a pacientovi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KUATO: od litru za ml
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    KUATO: podle mě se dá přes lékařský benzín získat z 300g palic cca 30ml extraktu, domácí metodou. takže teď otázka za kolik seženeš 1g materiálu. pak ještě cena rozpouštědla a práce.
    KUATO
    KUATO --- ---
    V jakych cenovych relacich se tak prodavaji fenixovky?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    KOOXIK: pro mě za mě indiky, ale s vysokym obsahem CBD, ať to má nějaký volty. Já dělám jen chytrýho, protože takovou meducínu na mrazáku nemám.
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    SKAL3NA: nejlépe si sehnat tak půl kila kvalitní indiky a udělat extrakt. je zrovna po sklizni tak by to nemuselo být beznadějné to sehnat.
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    Ahoj, kamarádky babička má rakovinu a chtěli by zkusit fénixovi slzy. Bohužel nedokážu momentálně sehnat, mohl by mi prosím někdo poradit, kam pro ně? :) Děkuji
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    DRUDRIGER2: jak píše PRDELOID, zkus nějakou indiku, ideálně malý množství výtažku (RSO = fénixovy slzy). Přesný dávkování je možný po rozmíchání v oleji (třeba 1 gram výtažku a 9 gramů oleje). Stačí pak 3-4 kapky a uvolnění a spánek nastupují bez opojení, které u stejné směsi (přinejmenším u mě) nastává po 9-10 kapkách.

Doporučuju zapčíst se do kompendia Jindřicha Bayera "Cure for Cancer - The Rick Simpson Protocol".

"We like to work with indica dominant sativa crosses with 20%THC or more, exactly for these reasons. The effects of the best oils are extremely potent and sedative, yet euphoric and even better aphrodisiac. When you give a patient a medicine with such effects, you can be almost certain they will enjoy taking it. Who wouldn’t?
    You sleep well, you wake up well rested, euphoric and full of desire to make somebody happy. Who wouldn’t like that? JB"
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PALEONTOLOG: taky na to dojel :)
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DRUDRIGER2: no já bych tohle asi řešil víc komplexně a nejenom praskama. změna stylu života, výkonnostní sport, změna jídelníčku atd.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: rusky rozvedcici meli spanek na 4 hodiny prikazem. Tak si to tak neber ,)
    Ether jsi zkousel? Wilbur Larch z Pravidel mostarny ma dobrej zpusob jak uzivat ether o samote.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    nasledky prekonanej neuroborelizoy resim rok. vyzkousel vse mozne i nemozne, jak jiz jsem psal ani prasky neazbiraji, spise maji opacny efekt ze mne unavy jeste vice a jeste vice nemuzu usnout. v nemocncic sem byl proto namistu ze bych spal, tak jsem umiral unavovu,. brr nikdy uz to nechci zazit. prasky mi proste nezabiraji, je to nejaka mozkova porucha, neres, jedine co sem narazil behem toho roku ze mne uspalo byli prave cbd kapky... nic jineho sem nenasel. tak skousim jejich alternativy. ty cipky vypadaji zajimave ale cert vi. popravde co kapky neberu tak vesmes spin 3-4 h a pak jen odpocivam. ale nemam jinou moznost nez je brat ale najit hranici co jeste muzu a nemam s toho stavy.... nebo hledat znacky atd
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRUDRIGER2: a co normalni prasky? Me treba totalne uspal mirtazapin, coz je antidepresivum, nebo klasika benza, za me treba rivotril...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: zhuli. Btw tryptofan od brainway je pekna zlodejina, da se koupit od 4fitness.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    L-Triptofan jsem zkousel taky nic.
    na ty cipky se koukni, dik za radu..
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JESTEDMAN: https://www.leafly.com/news/health/dont-laugh-rectal-suppositories-future-medicinal-cannabis

Čípky doporučuje z těhle důvodů centrum pro léčení bolesti u sv. Anny,

Můj strýc, který má rakovinu říkal, že to pomáhá a zhulený nikdy nebyl.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FARFELOO: čípky jsem nikdy nezkoušel, ale skutečně tě thc v čípku nezhulí...? tomu moc nevěřím.

DRUDRIGER2: Mladá má dlouhodobý problémy se spánkem, jediný co jí dlouhodobě pomáhá z volně dostupných věcí je L-Triptofan tuším že má ten od Brainway
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DRUDRIGER2: Hele, zkus nějakou mohutnou indiku. Když je to takhle akutní, ta tě uspí.

CBD olej je určitě fajn, ale je třeba si uvědomit, že funguje v kombinaci s THC a terpeny. Aby CBD rozvinulo svůj potenciál, potřebuje alespoň 3% THC. Navíc většina CBD olejů a produktů na trhu se vyrábí z CBD izolovaného z techniky. Tam nikdy nedosáhneš full spectrum terpenů, to je alfa omega. Takže pokud CBD olej, tak jedině od firmy, který CBD neizolujou z techniky, ale vyráběj ho přímo ze strainů k tomu určených včetně terpenů. Dobrá firma by měla na požádání poskytnout analýzu terpenů. Nejlepší na trhu zde: https://www.shifa-shop.com/shop.html (od CBD crew)

Nicméně stejně nejlepší terapeutickej efekt bude mít olej/výtažek z kytky která má alespoň 1:1 THC CBD, nejlíp si to udělat sám, protože na trhu v EU to asi neseženeš.

A zakuř si pořádnou mocnou indiku, do půl hoďky spíš jak mimino.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam