• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: rusky rozvedcici meli spanek na 4 hodiny prikazem. Tak si to tak neber ,)
    Ether jsi zkousel? Wilbur Larch z Pravidel mostarny ma dobrej zpusob jak uzivat ether o samote.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    nasledky prekonanej neuroborelizoy resim rok. vyzkousel vse mozne i nemozne, jak jiz jsem psal ani prasky neazbiraji, spise maji opacny efekt ze mne unavy jeste vice a jeste vice nemuzu usnout. v nemocncic sem byl proto namistu ze bych spal, tak jsem umiral unavovu,. brr nikdy uz to nechci zazit. prasky mi proste nezabiraji, je to nejaka mozkova porucha, neres, jedine co sem narazil behem toho roku ze mne uspalo byli prave cbd kapky... nic jineho sem nenasel. tak skousim jejich alternativy. ty cipky vypadaji zajimave ale cert vi. popravde co kapky neberu tak vesmes spin 3-4 h a pak jen odpocivam. ale nemam jinou moznost nez je brat ale najit hranici co jeste muzu a nemam s toho stavy.... nebo hledat znacky atd
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRUDRIGER2: a co normalni prasky? Me treba totalne uspal mirtazapin, coz je antidepresivum, nebo klasika benza, za me treba rivotril...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: zhuli. Btw tryptofan od brainway je pekna zlodejina, da se koupit od 4fitness.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    L-Triptofan jsem zkousel taky nic.
    na ty cipky se koukni, dik za radu..
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JESTEDMAN: https://www.leafly.com/news/health/dont-laugh-rectal-suppositories-future-medicinal-cannabis

Čípky doporučuje z těhle důvodů centrum pro léčení bolesti u sv. Anny,

Můj strýc, který má rakovinu říkal, že to pomáhá a zhulený nikdy nebyl.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FARFELOO: čípky jsem nikdy nezkoušel, ale skutečně tě thc v čípku nezhulí...? tomu moc nevěřím.

DRUDRIGER2: Mladá má dlouhodobý problémy se spánkem, jediný co jí dlouhodobě pomáhá z volně dostupných věcí je L-Triptofan tuším že má ten od Brainway
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DRUDRIGER2: Hele, zkus nějakou mohutnou indiku. Když je to takhle akutní, ta tě uspí.

CBD olej je určitě fajn, ale je třeba si uvědomit, že funguje v kombinaci s THC a terpeny. Aby CBD rozvinulo svůj potenciál, potřebuje alespoň 3% THC. Navíc většina CBD olejů a produktů na trhu se vyrábí z CBD izolovaného z techniky. Tam nikdy nedosáhneš full spectrum terpenů, to je alfa omega. Takže pokud CBD olej, tak jedině od firmy, který CBD neizolujou z techniky, ale vyráběj ho přímo ze strainů k tomu určených včetně terpenů. Dobrá firma by měla na požádání poskytnout analýzu terpenů. Nejlepší na trhu zde: https://www.shifa-shop.com/shop.html (od CBD crew)

Nicméně stejně nejlepší terapeutickej efekt bude mít olej/výtažek z kytky která má alespoň 1:1 THC CBD, nejlíp si to udělat sám, protože na trhu v EU to asi neseženeš.

A zakuř si pořádnou mocnou indiku, do půl hoďky spíš jak mimino.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    hulit jsem prestal asi pred 15 lety, kdy jsem hulil dosti aktivne a uz mi to jaksi nedelalo dobre. dokonce bych rekl ze ty stavy ted se dosti podoba tomu kde to pred tema lety skoncilo.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jestli tušíš, že kanabis je ta cesta, jen nevíš jaký, tak nejlepší bude zkusit si to vyrábět sám a měnit materiál. Druhá věc je zkusit čipky, se kterýma se dostaneš na vyšší dávkování včetně thc bez toho, aby to zhulovalo.

Jen takový dotaz pod čarou: hulit jsi zkoušel?
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DRUDRIGER2: podle mě čisté CBD nebude nikdy tak dobře fungovat, pokud nebude společně s THC
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: zajimal by me placebo efekt cbd, tzn. kdyz uzijes misto cbd placebo. Sacuju, ze bys to nepoznal.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    lezel jsem 10 dni pod dozorem v nemocnici....
    ale to je fuk, chtel sem radu z olejikem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: no nevim nevim, aby ti nefungovaly diazepaminy.. GABA jsi zkousel ?
    S nervama neni sranda a aniz bych se te chtel nejak dotknout, v prvni rade bych te chtel videt uzit leky pod dozorem a sam sledoval, jak to s tim spankem je. Neurologickej pacient muze, ale nemusi bejt duveryhodnej.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    no tva odpoved byla ve stylu cbdoil nebo psychiatr.
    na rady na internetu nedavam, zvlastne ne co se tyce lecby... to ze jsem chtel poradit ohledne vybere cbd-oleje bylo jasne. pomaha mi se spankem a to jako jedna z mala veci....
    ohledne leku tyjak tu pises, tak ti mi nezabiraji, ani tritico ani benzodiazepamin nic z toho nezabira, sam dokotor se divil a proto mi rekli ze je to nasledek a ze s tim nemuzou nic delat. at si zvyknu. ja se s toho vylizal, a olje mi hodne pomohl. chtel jsem poradit z vyberem oleje.... a vesmes stale chci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: neznam tvou anamnezu a ani nechci, protoze ti stejne neporadim, jako kazdej na netu. Spis to vidim na zmenu psychiatra, nebal bych se benzodiazepaminu. Ja po borelioze nemohl spat kvuli zadum, co me v noci rozbolela a odsral jsem to na hromade frontach, nicmene se mozna budes divit, na internet jsem si pro radu neprisel.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    PALEONTOLOG: v skutku zajimava odpoved.
    tam jsem byl rekl mi ze jsem v poradku a nemam u nej co pohledavat, ze to co mam je po prekonani neuroborelizoy, prave proto asi nic neazbira jak konvencne prasky, tak ani melatonin, nebo trezalka, levandule etc. a prave proto hledam alternativne spusoby jak se dolecit. nejdrive asi 4 mesice sem nespal vubec, max 2 hodiny jednou za par dni.... pak mne s toho vyhrabali vceli jedn, kdy jsem si poridil vceli a zacal si je cilene pichat, je to obvykla metoda pouzivana v USA pri lecbe boreliozi, to jsem zacal spat spominanych 4 hodiny denne, ale dal jsem se nedostal a je to malo.
    sem mimo, stale jsem na neschopence.
    odpoved ze kdyz nekdo nesnasi dobre canabioidy ze ma jit na psychiatrii je v celku prizracna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tak tady nemas co pohledavat, bez za psychiatrem.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    melationin jsem zkousel bez efektu.....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRUDRIGER2: https://www.vitalita.cz/melatonin-snicek
    Jak tak pozoruju, tak oi kanabinoidy nedelajindobre. Zkus to bez nich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam