• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BERNIE: jedu jen do New York City - a teď teda koukám, že se tam dá legálně koupit olej, i když to nebude zrovna na každým rohu. tak to je fajn :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Zkusenost s uzivanim CBD proti uzkosti.
    Pritelkyne trpi uzkostnymi stavy, dlouhodobe, nekdy je ta uzkost silnejsi, jindy se dlouho (mesice) neozve. Nicmene ji to trapi a chtela zkusit CBD, od tereho ocekavala, ze ji ulevi.
    Koupil jsem ji kapsle s extraktem, od Endoca, jedna ma v sobe 15 mg.
    Zacala je brat v polovine prosince. Ze zacatku bylo vse super, pochvalovala si, ze je ji lepe, mela dobrou naladu, uzkost zmizela, dobre spala. Zhruba po dvou tydnech uzivani 1x denne 15 mg se ale dostavil panicky zachvat. Na nekoli dnu byla temer vyrazena ze zivota. Mela silne bolesti hlavy, lital ji tlak, zavrate, totalni nechutenstvi, atd.
    V zivote takove zachvaty zazila dva, jeden pred maturitou, druhy po tezke nemoci a totalnim vycerpani. Oba pred hodne lety. Poradil jsem ji tedy, at zkusi zvysit davku CBD na 30 mg za den.
    Bohuzel se behem tydne zachvat opakoval. Bez zjevnych pricin, v dobe, kdy jsme meli klid, nic nas netrapilo.
    Zacali jsme tedy hledat na Internetu a bohuzel nasli. Nekolik diskuzi, kde lide popisuji stejne zkusenosti. Zacali brat CBD na uzkost a skoncili se silnymi zachvaty paniky, ktere pomalu zmizely po vysazeni CBD. Tech pribehu nebylo malo, ani moc, do deseti, rekl bych (ktere jsem precetl, ne, ze by jich bylo jen tak malo celkove). Neslo jen o CBD, ale i kombinaci CBD a THC a THC samotne.
    Rozhodli jsme se tedy, ze CBD vysadit . Dnes je to ctvrty den. Doufam, ze se da pritelkyne nejak dohromady, akutni zachvaty uz nema, ale porad trpi docela slusnym nechutenstvim k jidlu, coz je v jejim pripade dost nezvykle. J etake dezorintovana, nema na nic silu, chut, energii.
    Pisu to, abych se podelil o zkusenost, kdyby se nekdo dostal do podobne situace. Ja jsem do ted cetl o CBD jen to nejlepsi (a ze toho mam nacteneho opravdu dost). Na tento "vedlejsi ucinek" jsem ale nikde nenarazil, dokud jsem nezacal cilene hledat "CBD causing panic attacks".
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    AOTEAROA: IMHO je CBD v USA na federální úrovni nelegální, dával bych si hodně pozor, rozhodně to nevozil přes hranice. Doporučuji pečlivě googlit. Myslím, že v "legálních" státech půjdou výrobky s CBD koupit.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Babišova vláda je dle očekávání proti návrhu Pirátů na legalizaci samopěstování konopí
    Vláda se postavila proti návrhu, aby si lidé mohli doma pěstovat konopí - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...pi-vlada-odmitave-stanovisko-fzv-/domaci.aspx?c=A181217_133307_domaci_kop
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VYHULENY_UFO: letím na týden do NY s kámošema, to asi úplně nenahradím :-) tak nevím, ono kdybych to nějak pečlivě balila aby to nikdo nenašel a zrovna by si na mě zasedli a prohlíželi vše, vypadalo by to divně.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    XCIDER: pak se nabízí otázka, co mám dělat, páč bez CBD budu trpět panikou z letadla, metra a každého věžáku :D
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    AOTEAROA: neriskoval bych to. ciste CBD by melo byt v pohode, ale jak nedavno vysly ty testy prodavanych CBD oleju, ve vetsine nejake THC bylo...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    užívám denně cbd olejíček české (komerční) výroby a hodně mi pomáhá, nemůžu bez něj být. měla bych ale za pár měsíců letět na skok do USA a napadlo mě, jestli s ním s sebou nemohou být nějaké potíže na letištích a tak? přecejen je to konopí, v dnešní době už fakt nevim co je v pohodě a co ne, když je všech informací tolik. víte prosím někdo?
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    SKAL3NA: pokud si nic nesehnala tak napiš do pošty
    KUATO
    KUATO --- ---
    Thx
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    asi taky souhlasím za 1000 na ml, ale tady více než kde jinde platí, že kvalita rozhoduje.
    Výtažek dle Ricka Simpsona je imho překonaná věc, jsou štrnější, zdravější a přínosnější způsoby extrakce.
    Já bych sháněl spíš kief, protože tam tu kvalitu vidíš, případně lépe odzkoušíš. Jestli z toho pak vyrobíš olej, kapky, čípky, liquid, to už je čistě na tobě a pacientovi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KUATO: od litru za ml
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    KUATO: podle mě se dá přes lékařský benzín získat z 300g palic cca 30ml extraktu, domácí metodou. takže teď otázka za kolik seženeš 1g materiálu. pak ještě cena rozpouštědla a práce.
    KUATO
    KUATO --- ---
    V jakych cenovych relacich se tak prodavaji fenixovky?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    KOOXIK: pro mě za mě indiky, ale s vysokym obsahem CBD, ať to má nějaký volty. Já dělám jen chytrýho, protože takovou meducínu na mrazáku nemám.
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    SKAL3NA: nejlépe si sehnat tak půl kila kvalitní indiky a udělat extrakt. je zrovna po sklizni tak by to nemuselo být beznadějné to sehnat.
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    Ahoj, kamarádky babička má rakovinu a chtěli by zkusit fénixovi slzy. Bohužel nedokážu momentálně sehnat, mohl by mi prosím někdo poradit, kam pro ně? :) Děkuji
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    DRUDRIGER2: jak píše PRDELOID, zkus nějakou indiku, ideálně malý množství výtažku (RSO = fénixovy slzy). Přesný dávkování je možný po rozmíchání v oleji (třeba 1 gram výtažku a 9 gramů oleje). Stačí pak 3-4 kapky a uvolnění a spánek nastupují bez opojení, které u stejné směsi (přinejmenším u mě) nastává po 9-10 kapkách.

Doporučuju zapčíst se do kompendia Jindřicha Bayera "Cure for Cancer - The Rick Simpson Protocol".

"We like to work with indica dominant sativa crosses with 20%THC or more, exactly for these reasons. The effects of the best oils are extremely potent and sedative, yet euphoric and even better aphrodisiac. When you give a patient a medicine with such effects, you can be almost certain they will enjoy taking it. Who wouldn’t?
    You sleep well, you wake up well rested, euphoric and full of desire to make somebody happy. Who wouldn’t like that? JB"
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PALEONTOLOG: taky na to dojel :)
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DRUDRIGER2: no já bych tohle asi řešil víc komplexně a nejenom praskama. změna stylu života, výkonnostní sport, změna jídelníčku atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam