• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Dear hemp lovers!

Our e-boutique will be closed from Sunday 2nd August until Thursday 15th August.

Before you go on holiday don't forget to stock up with the best CBD-flowers using the 20% OFF promo code:

SUMMERLADY19

The last day you can place an order is Thursday the 1st August.

Wishing you all the best for your summer vacation!

Cannabis Legale - Ladymary è la Boutique di Fiori di Cannabis legale
    https://ladymary.com
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Got CBD rosin;).
    3 g LadyMary in, 0.5 g out, 3 minutový press, 100°C, sáček 90 mikronů.
    Včera mi z UK přišel lis (rosin tech smash), toto byl můj třetí pokus. Na první dva jsem vzal nekvalitní materiál, abych se naučil, ale jde to tak nějak samo.
    Těším se, až přijdu večer domů a rozpustím to v EJmixu, "dochutím" terpeny a vyzkouším v ecigaretě.

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: šílený!
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PRDELOID: jj, je to tak. Dve veci, o kterych v soucislosti s tim dokumentem premyslim. Prvni, ze ten certifikat je od LadyMary a ne primo z laboratore, papir snese vsechno, ze. Druha, proc vynechali informaci o THCA? d9-THC je 0.15, ale kolik je v ty kytce THCA, ha? :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BERNIE: to je skvělý, prostě už jen ta věc, že si legálně koupíš trávu a že ti na požádání prodejce dodá analýzu lotu. Kdo by to čekal před deseti lety. A až se to odspuntuje úplně, to bude ráj. Nebudou války a holky budou dávat zadarmo :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BERNIE: napsal jsem do LadyMary o analyzu ty varky, ze ktery je za moje objednávka a poslali toto

BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    BERNIE: Pokud by slo primarne o CBD (nebo jiny legit slozky) a delta-9 by byla v nejakym rozumně stopovym mnozstvi, asi bych umel (posta).
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    RESOLUT: idalni by byl nejaky laboratorni test na obsah canabinoidu a jinych veci...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    že se vám do toho seru, kluci, neni lepší si to vypěstovat?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BERNIE: Zkusím tedy poptat VOO slevu..Pokud by se podařilo, mohli bychom koupit menší množství. Pokud ne, tak to 1 kg za těch cca 100,- Kč..Myslím, že nás tu bude víc zájemců..Já si ale nejprve objednám vzorek..
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    RESOLUT: neceho takoveho se klidne zucastnim. Planuju kojupit rosin press, tak se nejaky material bude hodit :)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    RESOLUT: Nebo nakoupit velkoobchodně se 40% slevou.. :)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BERNIE: Díky za tipy.. Já jsem zatím zkoušel (než sklidím své) Weedo..Nejdřív testovací sadu s 5 druhy a z té mi nejvíc seděla Super Silver Haze, tak jsem objednal znovu. Asi taky zkusím tu Itálii a jejich Flower Power.. Uvidíme.. Jen nápad..Kdyby se nás sešlo více a nakoupili 1 kg, vyšel by nás gram něco kolem 100,- Kč ;)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    strawberry kush

BERNIE
    BERNIE --- ---
    flower power

BERNIE
    BERNIE --- ---
    Pokud se nekdy stane, ze budete potrebovat susene kvety CBD konopi a zrovna nebude nic po ruce, tak pridavam svoji zkusenost s weedo.cz a jejich strawberry kush a ladymary.com a jejich flower power.
    Weedo je cesky eshop. Objednal jsem v nedeli, v pondeli poslali, v utery jsem mel balicek v ruce. Dobre zabalene, dobre ususene a an pohled hezke konopi, dve vetsi, huste palice, zbytek spise mensi, ale huste palicky, vonici po jahodach. Podle popisu na webu 12.5% CBD, 10g za 1690, tedy 1g za 169. Pri koupi mensiho mnozstvi se cena zveda. Neni to malo, neni to moc.
    Flower power od lady mary, to je jina, jak cenou tak potenci. 100 Euro za 10 g, vcetne dopravy z Italie, dle infa na webu 26% CBD. O takove kytce jsem teda zatim necetl, konopi pry pochazi z Holandska. Objednal jsem v nedeli, odeslali v utery, ve stredu jsem mel v ruce. Velke, huste palice, lepive, dobre skladovane, majici spravnou vlhkost. Celkova vaha susiny 11g. Vune zemita, kdyz dam do vaporizeru, vydrzi nasobne dele, nez predchozi vzorek. Vaporizer dava husta oblaka vyparu, ten je v plicich zatracene citit. Obe odrudy jsou spis blize indice, neb trosku tlumi a dobre se po nich spi.
    Byla to moje prvni objednavka konopi z internetu, trosku jsem se bal, hlavne u toho italskeho, ale nebyl problem. S kvalitou jsem spokojeny.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Senior podle mého gusta
    Senior v Anglii chtěl poděkovat zdravotním sestrám a přinesl dort. Byl plný marihuany – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-chtel-podekovat-zdravotnim-sestram-a-prinesl-dort-byl-plny-marihuany.html
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BERNIE: já právě jedu taky tu dentistickou konev, podle tvýho vzoru. Ale byl jsem překvapenej, protože jsem "ztratil" docela dost rozpouštědla a nevím kam, protože venku ethanol cítit nebyl. To byl dost slabej bod celýho procesu a nemám v to úplně taky důvěru.

Zbytek (posledních asi 30 ml) jsem dočistil ve vodní lázni. Výtěžek byl tak 10% odhadem.

PRDELOID: já tohle koupil v americe s cartridgí, kde byl velmi hutný materiál a fungovalo to skvěle do poslední kapky. Na jedno nabití.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam