Pokud se nekdy stane, ze budete potrebovat susene kvety CBD konopi a zrovna nebude nic po ruce, tak pridavam svoji zkusenost s weedo.cz a jejich strawberry kush a ladymary.com a jejich flower power.
Weedo je cesky eshop. Objednal jsem v nedeli, v pondeli poslali, v utery jsem mel balicek v ruce. Dobre zabalene, dobre ususene a an pohled hezke konopi, dve vetsi, huste palice, zbytek spise mensi, ale huste palicky, vonici po jahodach. Podle popisu na webu 12.5% CBD, 10g za 1690, tedy 1g za 169. Pri koupi mensiho mnozstvi se cena zveda. Neni to malo, neni to moc.
Flower power od lady mary, to je jina, jak cenou tak potenci. 100 Euro za 10 g, vcetne dopravy z Italie, dle infa na webu 26% CBD. O takove kytce jsem teda zatim necetl, konopi pry pochazi z Holandska. Objednal jsem v nedeli, odeslali v utery, ve stredu jsem mel v ruce. Velke, huste palice, lepive, dobre skladovane, majici spravnou vlhkost. Celkova vaha susiny 11g. Vune zemita, kdyz dam do vaporizeru, vydrzi nasobne dele, nez predchozi vzorek. Vaporizer dava husta oblaka vyparu, ten je v plicich zatracene citit. Obe odrudy jsou spis blize indice, neb trosku tlumi a dobre se po nich spi.
Byla to moje prvni objednavka konopi z internetu, trosku jsem se bal, hlavne u toho italskeho, ale nebyl problem. S kvalitou jsem spokojeny.