• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    EATHAT: jaky mas?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dorazili mi naky balicky ze svycar...fakt cumim kam se ty cbd strains posunuly...voni a vypada to docela dobre jako...ve vapu na chut si nestezuju...kdyz zrovna nechci bejt zmastenej tak asi na rizeni vozidel docela v pohode bych rekl...
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    (Opravdu hodně rámcově, vlastně jen vymezení šíře terapeutického pásma, aby nedocházelo k neštěstím. Jde pouze o ekvivalentáž CBD, do rad okolo THC se nerad pouštím. S tím, že Hanuš na některé diagnózy doporučoval až ekvivalenty stovek mg CBD denně...).

Také zmíním svůj osobní pohled, CBD má primárně status potravinového doplňku či kosmetické ingredience. Tedy někomu umí doplňovat zdraví životní styl a péči o duševní kondici. Neumí zpracovat traumata z dětství, systémově vyřešit depresi nebo psychózu, vyléčit rakovinu.

BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    DA_ANDRACKA: Kromě toho, co zmínil Prdeloid, se při titraci dávky hodí i vědět kdo je ten někdo (pohlaví, věk, váha) a z jakého důvodu (symptom) to chce užívat, co si od účinku slibuje.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DA_ANDRACKA: to zní jako nesmysl. Musíš laboratoře změřit, kolik má obsah kanabinoidů daný konkrétní extrakt.
    FASI
    FASI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano, to já vím. Jestli jsem někde psal vyléčit, tak se omlouvám.
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    V katalogu z letošního Cannafestu jsem narazil na přípravek zvaný CBDoubler od Bloom Yellow Bottles. Na jejich webu jsem to před měsícem ještě nenašel. Moc tomu nevěřím, ale jako kdyby to fungovalo, pěstovala by se rostlina s velikým obsahem THC a tímto by konvertovalo THC na CBD :) (Přičemž THController má fungovat obráceně). Potom jsem ještě narazil někde na zmínku jakési formy snížení THC pomocí (možná to popletu) vakua, tlaku??
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    EXCITE: jsou dve omznosti. Prvni: kytka ma vyssi podil THC, nez tvrdi prodejce. Druha: CBD je pridano dodatecne. Vlastne je tu i treti, sice, ze prachsproste lzou :))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VETE: A odkud tedy fouká ten vítr?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    VETE: chapu, jak to myslis.
    Vyzadal jsem si od nich vysledek laboratornich testu. Funny enough, meli v testu % CBDA a CBD, ale jen %THC; THCA jaksi vynechali :)
    Jinak, 12-15% vynos z lisovani mam i ze svych vlastnich kytek, ktery mi vyrostli na zahrade. Jiste se "vymackne" i rada jinych latek. Chtelo by to otestovat ten extrakt, no. Asi oprasim nabidku, co jsem od jednoho njemenovaneho pana dostal a az budu mit cestu do Prahy, vezmu sebou vzorek.
    VETE
    VETE --- ---
    BOB_GALLOWS: Tak to víme dobře oba, si myslim ;)

Problém je samo čistě vtom THC limitu, známý z Katalánska, CBD Botanic, vyšlechtili Pihaze, se kterym dominujou veškerejm švýcarskejm a holandskejm CBDcupům, a to má vskutku 26% CBD, ale 0.9% THC už no... a taky to vypadá jako nejlepší ostrej skunk regulérně, už se těšim, až to na Spannabisu koštnu ,)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    VETE: Souhlas, AFAIK takova kytka na teto planete zatim neroste.
    VETE
    VETE --- ---
    BERNIE: Hele testoval sem ten Flower Power a musim říct, že takhle jim to rozhodně nevyrostlo... nevim, přesně, jaký triky používaj tady v Lady Mary, ale geneticky je nemožný (ano - nemožný, žádná taková genetika prostě neexistuje...), aby něco mělo stabilně nad 12% CBD a pod 0.3% THC... to nejde vypěstovat - tomu se musí pomoc... když vidim tu tmavou barvu a strukturu těch palic, tak bych skoro řek, že do nich prostě buď už během floweringu anebo po harvestu ňákym způsobem ládovali broadspectrum destilát, aby zvýšily obsah CBD...

Já spíš myslel, že holej ty procenta, protože falšování analýz a klamání spotřebitele je v dnešnim CBD světě každodenním chlebem, ale když ti z lisu vylezlo 20% (což ti normálně vyleze jen u nejlepších THC strainů), tak už asi tušim, odkud vítr vane ;)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    EXCITE: 9 Euro, a mas to doma druhy den, max. za dva dny, DHLkem

EXCITE
    EXCITE --- ---
    BERNIE: Kolik tam mají poštovné do čech?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    RESOLUT: ja si vubec nedelam iluze o jejich nakupnich cenach, podle me na tom konopi maj marzi, jako prase.
    Kazdopadne koupit kilo za 4k Euro, nebo za 2k Euro, je uz fakt slusny rozdil :)).
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BERNIE: Tyjo, že se jim to ještě vyplatí? :) Něco si zas pořídím, jo jo..
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ladymary.com ma 50% slevu na CBD kytky
    kupon: christmasgift50

Posledni davka flower power, co jsem od nich vzal, je fakt paradni.
    Lisoval jsem rozinky, dostal jsem se se svymm obycejnym lisem na 20% vyteznost, z 6g vylezlo 1.24 g
    MTO
    MTO --- ---
    MTO: :-(

Propagátor léčby konopím Dvořák dostal za opakované pěstování tři roky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...pestovani-lecebneho-konopi-rozsudek-vezeni.A191203_160546_olomouc-zpravy_stk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam